@AseOne 20 zł
Bedoes x Lanek - Opowieści z Doliny Smoków (2019)
Re: Bedoes x Lanek - Opowieści z Doliny Smoków (2019)
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Ale błysnąłeś tumanie 
Nie no pewnie spory procent z tego sobie zabiera wydawca. Nic dziwnego skoro muszą wypierdolić w chuuu hajsu na promocje, klipy, marketing wokół płyty i zapłacić spore podatki i opłacić wszystkich zaangażowanych pracowników. Pewnie zabierają prowizje od hajsu z koncertów, ze streamingów, z płyt, z merchu, ze social mediów itp. żeby funkcjonować. Temu wszyscy uciekają na swoje jak już sie wypromują i rozwijają swoje firmy
Światem kręcą pieniądze
Ciekawe czy płyta załapie się z tym podwójnym diamentem jeszcze na stare zasady przyznawania certyfikatu przez ZPAV. Jeśli tak, to chyba już na miękko album przekroczył 300 tysięcy kopii z samych streamingów jeszcze przed zmianami. SBM narazie milczy.
Światem kręcą pieniądze
kiedys sie strasznie najebalem w srodku tygodnia i za kare puscilem sobie ten album nastepnego dnia w pracy, wytrzymalem moze polowe tego jazgotu. od tego wydarzenia juz nigdy nie zdarzylo mi sie az tak sponiewierac, dzieki bediemu jestem lepszym czlowiekiem 2115
Czy jest bardziej populistyczne gówno w polskim rapie niż to dzieło? Tu się należy podwójny diament za kosmiczne liczby, które wykręcił ten album.
Światem kręcą pieniądze