Malik Montana - Adwokat Diabła (2023)
- Bryx Fenrir
Re: Malik Montana - Adwokat Diabła (2023?)
Kurwa oni się zgadują z tym sentino jednak chyba albo obaj maja tak zjebane pomysły. Akcją walentynki i mam mokro.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
- przedszkolanek
niesamowicie zjebana rzecz
ale turbogowno, narazie sie zapowiada ze ta plyte uratuja tylko featy
zajebisty numer
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
No niestety Maliś, Seba zrobił to milion razy lepiej
ale ścierwo 
- Bryx Fenrir
Flow bardzo fajne, ale nic poza tym, szkoda, wolę Malika w kompletnie innych, chamskich klimatach
Uwu czy hujowe to ?
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Hujowe, nie słuchałem
skinny flex kolejnym gosciem na plycie
Malik fajnie, Quebo tak o. Ale coś mi się nie klei przekaz Malika. Nie miał bogatych rodziców, ale stary wracał pijany z kasyna. Jakby starzy byli biedni, to ojciec by mógł wypłatę na maszynach przepierdolic co najwyżej.
Dodano po 20 minutach 17 sekundach:
Żeby nie było, nie neguję że w kasynie nie zdarzają się ci zarabiający mało, ale coś to wszystko się nie łączy biorąc pod uwagę te historie sprzed lat, np. kłótnie Malika z Dioxem.
Żeby nie było, nie neguję że w kasynie nie zdarzają się ci zarabiający mało, ale coś to wszystko się nie łączy biorąc pod uwagę te historie sprzed lat, np. kłótnie Malika z Dioxem.
Drogi Patryku szerzej znany jako #DioxTyKurwo, owszem miałem Jordany jako pierwszy, bo tata do momentu kiedy mógł i miał, dbał jak najlepiej potrafi. Trudno żebym przyjeżdżał do szkoły polskimi samochodami skoro z zachodu do Polski przyjechałem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Dajcie Quebo obiad porządny bo chłop zara zjedzie jaka anemia w głosie
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Skoro zara zejdzie to nie dawajcie mu nic
Bylem w większości kasyn w Polsce, polskie kasyna to nie obrazy utrwalone na amerykańskich filmach z Las Vegas. Przekrój ludzi jest wielki, spotkasz tam każdego, studentów, nowobogackich, dilerów, prezesów, emerytów, rencistów a nawet obszczanych meneli jak np na kruczej w Warszawie. Natomiast co do malika, to był, jest i będzie bananemoldschool pisze: ↑03 mar 2023, 1:59 Malik fajnie, Quebo tak o. Ale coś mi się nie klei przekaz Malika. Nie miał bogatych rodziców, ale stary wracał pijany z kasyna. Jakby starzy byli biedni, to ojciec by mógł wypłatę na maszynach przepierdolic co najwyżej.
malik klamie, nowe nie znalem
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
sadzac po glosie i tym jego mruczeniu to ma ryj pełen masła orzechowego, niech po prostu przełknie
- Bryx Fenrir
Dość nietypowy kawałek jak na tę dwójkę, spodziewałem się bardziej trochę ostrzejszego numeru, nie mniej jednak siadło dobrze