exyou pisze: ↑08 lis 2022, 13:46
przecież poniżej 6.5 u pitchforka to już marne płyty które można raz odsłuchać. 5 to już dostają gówna z mainstreamu a 7 to tylko poprawne albumy.
Kendrick niedoceniony - 8.6 powinno być i to conajmniej.
cap
To jak opiszesz
wg tej swojej super skali? Mega gówno?
przecież poniżej 6.5 u pitchforka to już marne płyty które można raz odsłuchać. 5 to już dostają gówna z mainstreamu a 7 to tylko poprawne albumy.
9.6 proponuję
az tyle może nie, bo koncepcyjnie i brzmieniowo jednak gorzej od Pimp a butterfly.
przedszkolanek pisze: ↑08 lis 2022, 17:42
oczywiście zgoda, że kendrick niewłaściwie oceniony, powinno być o jakieś 6 punktów niżej
osłuchaj się dobrze z tą płytką albo wyjmij chuja z uszu.
Camp to było na zasadzie jakiejś złośliwości przecież. Oni tam mieli jakieś spinki między sobą. Co to za przykład?
Mr Morale powinien mieć co najmniej tyle ile Section 80 imo.
Tutaj dałbym tyle samo, bo nadal jest to płyta do zapomnienia.
Morale to świetna brzmieniowo płyta, Kendrick lekko płynie. 21 savage puszcza gówno od it i was a srake od 2015, pomijając single i ten mixtape z 2017 chyba.
Byku tez kiedyś byłem sajko fanem - Depeche Mode i też szczerze wierzyłem w to że wszystkie ich płyty są conajmniej bardzo dobre, ale nauczyłem się być obiektywnym nawet jeśli jestem czyimś fanem.
lubię sobie odpalić to czasem, ma repeat value ten album
ale zawsze przycinam playliste do 11 traczków, czyli jakichś 35 minut - Rich Flex, Major Distribution, On BS, BackOutsideBoyz, Privileged Rappers, Spin Bout U, Treacherous Twins, Circo Loco, Pussy & Millions, Jumbotron Shit Poppin, More M’s i może sobie lecieć w tle
Moim ulubionym utworem z tego albumu jest I Guess It's Fuck Me Ogólnie wiele utworów ciągle słucham i zdążyły nawet załapać się do mojego replay 2022 na Apple Music.
PSZ pisze: ↑12 sty 2023, 22:41
Moim ulubionym utworem z tego albumu jest I Guess It's Fuck Me Ogólnie wiele utworów ciągle słucham i zdążyły nawet załapać się do mojego replay 2022 na Apple Music.
same bro
kosciey pisze: ↑03 mar 2020, 13:07
wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: ↑15 sty 2021, 17:13
Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
nie wiem czy to ja sie robie boomerem, czy przewozka drejka w klipach jest jeszcze bardziej krindzowa niz kiedykolwiek, ale no ogladajac to nie da sie pare razy nie parsknac z politowaniem z tych jego outfitow, min i gestow
E tam, tak do Take Care wyglądał jak połowa refreniarzy r&b, w okolicach IYRTITL bardzo dobrze, ale odkąd postanowił bawić się w te cornrowsy faktycznie wygląda jak postać z cutscenki w GTA kiedy mamy już za dużo hajsu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag