Kinny Zimmer - LETNISKO (2022)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Re: Kinny Zimmer - LETNISKO (2022)

Post autor: Jiigsi »

PSZ pisze: 14 maja 2022, 15:05 Ja po za płytami Sentino
PSZ pisze: 14 maja 2022, 15:05 ile można słuchać tego pierdolenia czego to raperek nie ma albo czego to nie robi/zrobi i innych farmazonów/bajeczek.
:rotfl:
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Przecież napisałem jasno i wyraźnie, że pl rap obecnie, to nadaje się do słuchania tylko dla beki(dla mnie), oraz że przesłuchałem jedynie w całości płyty Sentino z pl w ciągu ostatnich kilku lat. @Jiigsi :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Gdyby Bortwick użył szpary pomiędzy zębami Palucha jako tunelu czasoprzestrzennego i przeniósł się do mojej szkoły żeby poinformować mnie, że SB Maffija będzie ulubionym labelem piętnastolatek, a ich podopieczni będą nagrywać sojowe klipy z Julią Wieniawą, to srogo bym niedowierzał. Odkrycie roku, przypomnijmy.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Nie wypada nie podbić. Jak sobie przypomnę że stage diving nie wbiło na olis xd i po dziś dzień nie ma złotej płyty, w porównaniu z tym co dzieje się obecnie to głowa mała.
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

SWN pisze: 14 maja 2022, 16:40 Gdyby Bortwick użył szpary pomiędzy zębami Palucha jako tunelu czasoprzestrzennego i przeniósł się do mojej szkoły żeby poinformować mnie, że SB Maffija będzie ulubionym labelem piętnastolatek, a ich podopieczni będą nagrywać sojowe klipy z Julią Wieniawą, to srogo bym niedowierzał. Odkrycie roku, przypomnijmy.
Umarły popowe gwiazdy. roczniki 2000 plus poszły za Whitem i Bedoesem i jesteśmy dziś gdzie jesteśmy.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2022, 10:52 przez RIVALDO111, łącznie zmieniany 1 raz.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Sorry @PSZ ale komicznie wygląda zestawienie
ile można słuchać tego pierdolenia czego to raperek nie ma albo czego to nie robi/zrobi i innych farmazonów/bajeczek.
Ze słuchaniem Sentino mimo wszystko :lol:
last.fm

Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Ja tam propsuje, chłop się bawi muzyczką, a jednym z argumentów jest 'hehe wyjebali deysa za sukienkę, a tu majom harcerzyka hehe to nie menszczyzna'. Jak widzisz jakiś młodych ludzi na ulicy, którzy są ubrani jak chcą to też sie przypierdalasz czy ocb? Nie po to prl sie skończył, żeby ludzie nie mogli kolorowo sie ubierać i kolorowo żyć. Brzmieniowo mi się podoba, dosyć elastyczny wokal gość ma, całość brzmi dynamicznie. Oceniam po singlach gdzie Zegarek ze Szwajcarii to kozak numer, a ten eksperyment na kanale Natsu to piękna sprawa, bo można zobaczyć trzask dupska sporej części osób komentujących poczynania Kinniego. Pamiętajcie, że teraz muzyke może tworzyć każdy i tworzy ją każdy więc wszystkie smordy typu 'hip-hop umarł' to nieśmieszny żart. Na scenie są o wiele bardziej szkodliwe postacie (w sumie zimmer nie jest w żaden sposób szkodliwy, a po prostu nie siada wam jego twórczość) które nie są w żaden sposób rozliczane, a bynajmniej nie spada na te osoby takie morze gówna jak na tego młodego typeczka :dunno:
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
DeDoK

Post autor: DeDoK »

XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 8:49 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Chłop może za dużo kombinuje na siłe na razie, ale myślałem ze bedzie gowno, a momenty sa naprawde zajebiste.

Jak sobie to poukłada po tej płycie to może dac coś naprawdę dobrego. No i nie chce mi sie na tele sprawdzać kto to produkował, ale bity mi się strasznie podobają.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Lunar

Post autor: Lunar »

Piters pisze: 16 maja 2022, 8:02 No i nie chce mi sie na tele sprawdzać kto to produkował, ale bity mi się strasznie podobają.
Cała płyta poza Benz-Dealerem, do którego tylko dodał swoją część, wyprodukowana przez niego samego
milford966

Post autor: milford966 »

PSZ pisze: 14 maja 2022, 16:26 Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Przecież napisałem jasno i wyraźnie, że pl rap obecnie, to nadaje się do słuchania tylko dla beki(dla mnie), oraz że przesłuchałem jedynie w całości płyty Sentino z pl w ciągu ostatnich kilku lat. @Jiigsi :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
"dla beki"(dla mnie) - ciekawy coming out
RIVALDO111
Zbanowany

DeDoK pisze: 14 maja 2022, 20:58 ostatnie 3 tracki to bangery, slizgawka sie zesrala
Takie bangery że nawet 2 mln nie mogą wbić, a przypominam że dużo osób wróżyło mu potencjał na 10-30 mln na trackach.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Lunar

Od kiedy wyświetlenia pokazują czy coś jest bangerem czy nie, jak buja to buja i tyle
RIVALDO111
Zbanowany

Jeśli dziecko czy zegarek ze Szwajcarii jest bangierem to ja na to :wall: :rotfl:
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

@RIVALDO111 skąd w Tobie tyle jadu młody człowieku?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Lunar

RIVALDO111 pisze: 16 maja 2022, 12:36 Jeśli dziecko czy zegarek ze Szwajcarii jest bangierem to ja na to :wall: :rotfl:
no zegarek jest całkiem dobrym utworem a Kinny dobrze się tam bawi głosem i flow, dziecko jest najgorszym kawałkiem na płycie (poza WCHJ, nie licze tego nawet)
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

ogólnie płyta ściek,dziękuję dobranoc
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

RIVALDO111 pisze: 16 maja 2022, 12:02 Takie bangery że nawet 2 mln nie mogą wbić, a przypominam że dużo osób wróżyło mu potencjał na 10-30 mln na trackach.
to już nie te czasy, żeby numer robił takie liczby, weźcie na to poprawkę
RIVALDO111
Zbanowany

Przecież jak coś jest bangierem to na yt 10 mln robi na luzie.

Mr Polska w miesiąc strzelił 25 mln.
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

niesamowicie i to naprawdę niesamowicie mnie bawi twoje mierzenie wszystkiego miarą followów na insta i wyświetleń pod klipami :lol:

Patrz jaki kurwa sztos totalny bez 5k na yt
last.fm

ODPOWIEDZ