Wiedźmin 4 [TBA]
Moderator: con shonery
Re: Wiedźmin 4 [TBA]
beka z tych trailerów zajebanych w dupe, które nie pokazują praktycznie nic, w dodatku pewnie teraz osiem lat czekania na premierę
nie no, wyciągnęli wnioski po cyberpunku, oglądałem kiedyś jakiś filmik analizujący ich własną prognozę finansową, bo co kwartał muszą taki raport wypuszczać, 2026 jest wg nich realny
mimo wszystko wolałbym, jakby twórcy kiedyś przeszli na model biznesowy wypuszczania gier dosłownie chwilę od ogłoszenia (max pół roku powiedzmy), ale no pewnie nieosiągalne marzenie
ten pajak to 3 wiedzma ktora spierdolila w w3. Co do wybrania innego przeznaczenia (jakby tak sie dalo) to pewnie niski jezdziec ma racje i przeszla probe traw. Zwlaszcza ze pije eliksiry i ma kocie oczy
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
wolalbym geralta ale to dlatego ze jestem wykopkiem i nienawidze kobiet
Ja tam bym wolał żeby zrobili coś nowego i zaczęli kimś nowym, ale pewnie by nie udźwignęli
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Ehhh kurwa, wiem że to uniwersum to dla nich żyła złota i na kontynuacje czeka pewnie jakieś 2137140 osób, ale ja jestem jebaną marudą, chciałbym żeby skończyło się na fenomenalnej trójce (plus niech se robią ewentualne remastery wcześniejszych), bo mam potężne obawy że nie udźwigną
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Hot take, biorąc pod uwagę chyba już trochę minioną modę na różne podróże w czasie i inne tego typu, to jednak wydaje mi się, że ta Ciri nie jest tą z trójki. W tej grze i w tej wersji świata jest po prostu takim Geraltem.
no powiem ci, że też to rozkminiałem, jakieś zamieszanie w liniach czasowych jest brane pod uwagę więc nie spierdolcie tego
- Karko_Nape
Trailer nie mówi wprost które zakończenie było tym kanonicznym, może faktycznie chodzi o to w któym Ciri się poświęca, a tak naprawdę przenosi ją chuj wie gdzie, a nie to gdzie dołącza do Geralta.
PS. błagam kurwa żeby to podobieństwo do darii zawiałow to był przypadek i nie robiła voice actingu.
Dobra nieważne, nie widziałem że puścili też trailer po polsku.
PS. błagam kurwa żeby to podobieństwo do darii zawiałow to był przypadek i nie robiła voice actingu.
Dobra nieważne, nie widziałem że puścili też trailer po polsku.
Straci moc po mutacji i bedzie sie rozwijac jak kazdy inny wiedzmin z paroma pozostalosciami po dawnej mocy, dzieki temu, ze nie ma kanonu co do jej przyszlosci, to bedzie takim fresh wiedzminem do customizacji. W sumie to dobre wyjscie, lepiej niz randomowy bohater, bo mozna wrzucic mnostwo “starych znajomych”
świadomość swojej ignorancji
Jak ja nie lubię gdy w grach stosują motyw utraty mocy postaci, bo byłaby zbyt silna.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
ja bym chciał, żeby wróciły gry na płytach dołączane do magazynów albo wersje demo chociaż
Tylko w najnowszym wydaniu magazynu CyberMycha!
Hitowy S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl na 36 płytach DVD
Hitowy S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl na 36 płytach DVD
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- yungXpaproch
Walizka z nowym stalkerem. Ladowanie 36 plyt DVD to dwuosobowe zajecie jak ladowanie dziala w czolgu
Wkurwiaja mnie niesamowicie trailery bez daty premiery, wolalbym tego nie zobaczyc przez kolejny rok. No ale jest wiec mozna cos tam porozkminiac. 1/10 co ja kurwa, mam grac baba?
Wkurwiaja mnie niesamowicie trailery bez daty premiery, wolalbym tego nie zobaczyc przez kolejny rok. No ale jest wiec mozna cos tam porozkminiac. 1/10 co ja kurwa, mam grac baba?
Dokładnie dali trailer bez daty premiery i gracze na całym świecie już wydali wyrok czy to będzie dobra gra czy nie. 
huj z tym wiedźminem, niech dają nowego cyberpunka
https://fandompulse.substack.com/p/cd-p ... e-and-lore
no szkoda, że takiego półcwela zatrudnili, by odpowiadał za lore W4, typ nieironicznie zesrał się, że gracze cp2077 to idioci nierozumiejący gatunku cyberpunka bo podobała im się gra, oczywiście nie mogło zabraknąć ciśnięcia od inceli i faszystów
oryginalny artykuł
https://www.thegamer.com/cyberpunk-2077 ... ntroversy/
no szkoda, że takiego półcwela zatrudnili, by odpowiadał za lore W4, typ nieironicznie zesrał się, że gracze cp2077 to idioci nierozumiejący gatunku cyberpunka bo podobała im się gra, oczywiście nie mogło zabraknąć ciśnięcia od inceli i faszystów
oryginalny artykuł
https://www.thegamer.com/cyberpunk-2077 ... ntroversy/
-
genocidegeneral
to nie pierwszy taki cudak tam, zresztą widzę, że kilka istotnych osób z prac nad trylogią i cajberem spierdoliło na swoje i robi grę o detlaffie