Wyjdź na dwór chłopie, p r a w d z i w a k o b i e t a ma 90-60-90, szczupłe uda jak u twojego ziomka z drużyny i średnie cycki, byś wyszedł z internetu to byś uwierzył, zobaczył, a nie kurwa pierdoły pisał po forumach
Oliwka Brazil
Re: Oliwka Brazil
Tylko PiS
teraz komu wierzyć
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Bekowa to jest aparycja tego jebanego walenia i zakłamywanie rzeczywistości, że ktokolwiek chciałby ją dotknąć, a nie te teksty.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Beka to akurat jest nie wierzyć w to, że Oliwka Brazil ma w chuj powodzenie wśród facetów.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
duh, każdy kto kumpluje z gwiazdami muzyki rap/pop ma powodzenie
Nawet gdyby się nie kumplowała, to na brak osób, które chcą je wyruchać by nie narzekała.

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Mocne
Bankowo "w chuj"oldschool pisze:Beka to akurat jest nie wierzyć w to, że Oliwka Brazil ma w chuj powodzenie wśród facetów.
polecam wejść na popularny portal fotka.pl i przejrzeć komentarze pod zdjęciami kobiet o podobnej aparycji
nie ma dla mężczyzn ratunku
Oliwka Brazil mając setki takich spermiarzy później o samej sobie ma mniemanie "gorącej Brazylijki"
To tak jakby jakiś Janusz Walczuk nawinął, że jest chadem... Ale już odbiegając od jej wyglądu, to tak jak user @benzoabuser napisał - pod względem czysto technicznym Big Mommy nie jest złe, Oliwka ma spoko dykcję i karierę na pewno zrobi, w sumie już tym klipem wystrzeliła w górę i jest wysoko na tej całej karcie na czasie.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
czy gdyby Oliwka Brazil ruchała się tak jak w tekstach, to czy miałaby taką figurę? Nk jakiś ekspert oceni.
Dodano po 30 sekundach:
Przecież przysiad to poważne ćwiczenie.
Dodano po 30 sekundach:
Przecież przysiad to poważne ćwiczenie.
- KtoByPomyslal
Kto by pomyślał, że kobiety są wulgarne i bywają nawet tęgie.
Sama nawijka się broni w ostatnim kawałku, maniera i podbicia mocno do poprawy, a tak to poprawnie, dykcja bardzo dobra. Mamy w Polsce w ogóle jakieś ładne raperki?
Jak robię ruchy i się potknę, to nie zwalam na politykę,
bo jestem dużym chłopcem, który ciągle bawi się patykiem
bo jestem dużym chłopcem, który ciągle bawi się patykiem
taifun z undy, young leosia, natsu, marcysia
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2021, 17:36 przez oyche, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Hazardzista
Liczę na to że Oliwka będzie osobiście rapować przy wyjściu Smolastego do walki na famemma i poszerzy swoje zasięgi 
hayanawama pisze: ↑18 wrz 2021, 9:43 Ale wy tak serio z tym wyglądem? To wy jesteście obrzydliwi jak oceniacie na tej podstawie a nie ona
a oguem to dotrwałem do końca i nawet miałem z tego przyjemność![]()

no dobra ale jest różnica między cardi megan thee stallion i innymi gdzie po prostu se nawijaja ze normalnie facetowi siadaja na pysk, lubia jak on cos kupuje i dostaje w zamian dupsko na wieczor a ona sie zabawi tez i spoko jest to wulgarne sa tam jakies fantazje kobiet, ktos powiedzialby moze ze seksowne no i git. jak ktos tego nie lubi w rapie to sa takie fajne seksowne fantazyjne piosenki jako rnb czy pop i spoko
ale tutaj jest po prostu bragga ze ona jest wielka i mezczyzni ja kochaja a ty co?? twoja suka co?? male cycki mala dupa?? a ja mam thicc dupsztal, a twoja suka suty jak salami a ja nie a twoja to a ja tamto
to jest poziom "lalalalala piekna brzoskwinka, twoja suka kiepska ma a moja piekna ma"
totalnie to nie wypelni zapotrzebowania na sexy rap w wykonaniu kobiety, jakby adma miala umiejetnosci i pomysl proporcjonalny do cyckow i tej jej checi bycia instagramerka to moglaby polaczyc imidż influencerki z jakimis dobrymi "wulgarnymi linijkami" i sprzedaloby sie o wiele lepiej
to tak imo jbc
ale tutaj jest po prostu bragga ze ona jest wielka i mezczyzni ja kochaja a ty co?? twoja suka co?? male cycki mala dupa?? a ja mam thicc dupsztal, a twoja suka suty jak salami a ja nie a twoja to a ja tamto
to jest poziom "lalalalala piekna brzoskwinka, twoja suka kiepska ma a moja piekna ma"
totalnie to nie wypelni zapotrzebowania na sexy rap w wykonaniu kobiety, jakby adma miala umiejetnosci i pomysl proporcjonalny do cyckow i tej jej checi bycia instagramerka to moglaby polaczyc imidż influencerki z jakimis dobrymi "wulgarnymi linijkami" i sprzedaloby sie o wiele lepiej
to tak imo jbc
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels