2RZYN - "Króciutko" (03.06.2021)
Re: 2RZYN - "Króciutko" (03.06.2021)
Dobra dobra szybciutko bo nie mam czasu co to za czasy że pisze się łzawe oświadczenia na forum po odsłuchu disa na swoją osobę no kurwa cala polska się śmieje i Darek z Anglii pozdrawiam
Swn i książę już powinni nagrywać odpowiedź
Swn i książę już powinni nagrywać odpowiedź
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
ale to ty dzwonisz

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
>sranie sie do wycinania nagrań głosowych
>przycinanie postów zeby pasowały do narracji
moze jakas odpowiedz nagracie chlopaki zamiast sie napinac i wystosowywac lzawe oswiadczenia
>przycinanie postów zeby pasowały do narracji
moze jakas odpowiedz nagracie chlopaki zamiast sie napinac i wystosowywac lzawe oswiadczenia
props w chuj za wyjaśnianie forumowych celebrytów, którzy jeszcze rozpisują się tutaj z tłumaczeniami XD
Influencer.
guilty pleasure
pride month, a oni sie wyzywaja
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Sprawdziłem całość, pytanie które mi się nasuwa to jak by wyglądała płyta 2rzyna która nie byłaby aż tak forumowa, ale no może on sam ma w dupie nagrywanie nieforumowych płyt.
-
frontkick
Pozdro użytkowniku 2rzyn, to jest hip hop
Beka z zaatakowanych użytkowników którzy teraz świrują wielki dystans i dojrzałość
Beka z zaatakowanych użytkowników którzy teraz świrują wielki dystans i dojrzałość
Dissy, a nie posty +1
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Są plany, są bity, są skille, ale najlepiej jak sam 2rzyn odpowie na to.
Komitywa ma się dobrze dalej

Spoiler

Hard head, tight fists, I stand tall,

- oKulTywowany
Props 2rzyn za księciunia
smacznego piwka rzyyczeeuuu
This page is no longer available.
Swnik to w panice musial walnac rozpaczliwy post na caly ekran ktorego i tak nie przeczytalem tak jak on nie przesluchal materialu piszac o goscinnych zwrotkach xD
Ludki biedne, ja mam beke od poczatku forum a wy placzu placzu jakby to byla sprawa zycia i smierci :rotfl
Piekne autodissy daliscie, nawet nie kumacie jak bardzo
wszystko zgodnie z planem
Ludki biedne, ja mam beke od poczatku forum a wy placzu placzu jakby to byla sprawa zycia i smierci :rotfl
Piekne autodissy daliscie, nawet nie kumacie jak bardzo
-
ksiazenieporzadek
Akurat żadne zdziwienie, że posta nie przeczytałeś, bo takie rzeczy ciebie przerastają.
-
ksiazenieporzadek
Jesteś taki luzak a ten beef cię pochłonął
Nagrałeś album? Zrób trasę koncertową
Nagrałeś album? Zrób trasę koncertową
- oKulTywowany
Dlatego po wyjebaniu na bana spędzasz x godzin na zakładaniu i prowadzeniu multikont, nagrywaniu ludzi z ukrycia, a potem robieniu całej płyty o typku z internetu. Ale wiadomo - totalny DYSTANS i wyjebane w lamusów z forum jak vis, która też dziwnym trafem wraca i wraca.
Używasz zwrotów "wczuta" albo "placzu placzu" będąc typem, który po raz kolejny poci się nad wykombinowaniem zemsty zajmującej mu całe dnie, chyba jednak za mocno pierdolnąłeś się w głowę podczas słynnego brekdensa typie
Przeżywasz bana na jakimś forum hip-hopowym jakby to byla sprawa zycia i smierci, to tylko miesiąc, Łukasz:)
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
kurwa mordy, powiem tak
turzynski rzucil pare chamskich bengerow, a wy siedzicie wkurwieni i rozkminiacie jak mu teraz ironicznie dopiec w swoich scianach tekstu albo odbijacie w stylu 'A TY KIEDYS ZLEAKOWALES NAZWISKA SWOICH BYLYCH', nie o to chodzi przeciez
gdyby to jeszcze bylo chujowe, ale prawda taka ze zrobil to stylowo i bekowo i co mozecie mu zarzucic, ze nagral was na czacie? no to fakt, akcja bandycka, ale to jest kurwa hiphop, zalozyl chlop okulary z wasami i jebnal misje zeby dac ludziom kontent, a efekt jest kurwa smiechulcowy, jakby to byl bezbek z 2007 jak mowicie to kazdy by to osral. tak samo skreeny ktore wrzucil swn, nie wiem w sumie dlaczego - przeciez to kolejna udana bandycka akcja nozownika z bielefeld, cos typu 3 wariatow ze stali wbija na kilkutysieczny sektor falubaz i rozwija tam sektorowke STAL GORZOW, chlop wmanewrowal waszych kumpli (bo zgaduje, ze jose i gonny_trebor ekipa od was) zeby spropsowali mixtejp, na ktorym was reza - no kurwa beka (mnie zreszta tez wmanewrowal). mozecie swirowac, ze zal.pl co sie wczul psychol, ale jednak widac po postac ze gul wam skoczyl
prosze nie traktujcie tego jakbym obieral strone czy sie wpierdalal w wojenke, oceniam te dymy tak jak ocenialbym kazde inne dymy rapowo-socialmediowe ktore sie tu pojawiaja od czasu do czasu, jestem wdzieczny ze moge byc czescia tej spolecznosci i dziekuje wszystkim kontentodawcom
a tak sie sklada ze ten temat to top oryginal kontent forumowy
turzynski rzucil pare chamskich bengerow, a wy siedzicie wkurwieni i rozkminiacie jak mu teraz ironicznie dopiec w swoich scianach tekstu albo odbijacie w stylu 'A TY KIEDYS ZLEAKOWALES NAZWISKA SWOICH BYLYCH', nie o to chodzi przeciez
gdyby to jeszcze bylo chujowe, ale prawda taka ze zrobil to stylowo i bekowo i co mozecie mu zarzucic, ze nagral was na czacie? no to fakt, akcja bandycka, ale to jest kurwa hiphop, zalozyl chlop okulary z wasami i jebnal misje zeby dac ludziom kontent, a efekt jest kurwa smiechulcowy, jakby to byl bezbek z 2007 jak mowicie to kazdy by to osral. tak samo skreeny ktore wrzucil swn, nie wiem w sumie dlaczego - przeciez to kolejna udana bandycka akcja nozownika z bielefeld, cos typu 3 wariatow ze stali wbija na kilkutysieczny sektor falubaz i rozwija tam sektorowke STAL GORZOW, chlop wmanewrowal waszych kumpli (bo zgaduje, ze jose i gonny_trebor ekipa od was) zeby spropsowali mixtejp, na ktorym was reza - no kurwa beka (mnie zreszta tez wmanewrowal). mozecie swirowac, ze zal.pl co sie wczul psychol, ale jednak widac po postac ze gul wam skoczyl
prosze nie traktujcie tego jakbym obieral strone czy sie wpierdalal w wojenke, oceniam te dymy tak jak ocenialbym kazde inne dymy rapowo-socialmediowe ktore sie tu pojawiaja od czasu do czasu, jestem wdzieczny ze moge byc czescia tej spolecznosci i dziekuje wszystkim kontentodawcom