Na tą chwilę JWP jako grupa wypada o niebo lepiej niż ich solowe produkcje, które jak dla mnie na dłuższą metę są trochę męczące no, ale w sumie w grupie siła. Ciekawy jestem tej produkcji i czy wyślą na czas bo jak na razie cisza.
SiNi pisze: ↑16 cze 2021, 6:05
Na tą chwilę JWP jako grupa wypada o niebo lepiej niż ich solowe produkcje, które jak dla mnie na dłuższą metę są trochę męczące no, ale w sumie w grupie siła. Ciekawy jestem tej produkcji i czy wyślą na czas bo jak na razie cisza.
Patrząc na to co masz w podpisie jako "top 2021" to twoje zdanie jest warte tyle co pierd menela.
@Jiigsi Nic do Ciebie nie mam, kwestia gustowa to rzecz indywidualna i to co dla Ciebie jest super dla mnie może nie być lub na odwrót lub możemy się też w wielu kwestiach zgadzać, więc za bardzo nie rozumiem tej całej nagonki w tym kierunku, bardzo narcystyczne podejście, jeśli uważasz, że np. Twój gust muzyczny to piedestał i każdy musi się do niego dostosować i Twoje zdanie to złota myśl i żadne inne nie ma prawa bytu, jesteś tu długo, więc uszanuj czyjąś wypowiedź, tego betona wyżej to nie liczę bo jak widzisz zamknięty w pewnych kwestiach na świat, już sam fakt oceny człowieka przez to co słucha to faceplant.
zdobylem dzis plytke przedpremierowo u chlopakow na audycji i powiem wam ze na prawde trzyma poziom. ogolnie wedlug mnie slabych kawalkow nie ma, do kazdego pewnie jeszcze bede wracal nie raz i nie dwa. zawiodlem sie tylko remixem bez muzyki, jakbym nie znal oryginalu to bym powiedzial ze calkiem okej ale tak to wypada mocno srednio. bonusowo intro zajebiscie przechodzi w creme de la creme.
jak ktos sie zastanawia nad kupnem to szczerze polecam, raczej sie nie zawiedzie.