Eis - Gdzie jest Eis? (2003)
Re: Eis - Gdzie jest Eis? (2003)
haha ja pierdole bedi królu
tzn sam wybór Bedoesa jest spoko, bo a) jest spadkobiercą jego stylu, b) mógłby pomóc w promocji reedycji
ale jak dał takiego kupsztala to jednak ktoś mógłby powiedzieć: "ejjj, Jaca, może odezwij się jednak do Pezeta i nagracie coś na noonbitktoregoniktniechce2003.mp3, co?"
ale jak dał takiego kupsztala to jednak ktoś mógłby powiedzieć: "ejjj, Jaca, może odezwij się jednak do Pezeta i nagracie coś na noonbitktoregoniktniechce2003.mp3, co?"
zaraz jakaś zamknięta głowa zada to pytanie i sprawi, że zabrzmi ono debilnie, więc czuję, że muszę zrobić to ja:
spadkobiercą jego stylu? co masz dokładnie na myśli?
spadkobiercą jego stylu? co masz dokładnie na myśli?
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
średnio bym powiedział, może kiedyś, ale teraz przecież tekstowo kilka poziomów niżej, jakieś mądrości dla gimbusów
na ślizgawce cisnę beczkę
Swoją drogą słuchając macie wrażenie, że warstwa muzyczna uległa remasterowi? Ciężko mi ocenić, może jest tu jakiś ekspert
no tak, tak, bardziej mi chodzi o tego wczesnego Bediego (i nie tylko, bo całe flexujące pokolenie można luźno pod to podciągnąć), przecież nie o te smoki, nadchodzący romantyzm czy jesteś piękniejsza niż na zdjęciach, ale zaczynał przecież od przewózki, można też powiedzieć, że jego fenomen był na początku niezrozumiany
za głupie MatiJose pisze: ↑22 paź 2020, 10:27 tzn sam wybór Bedoesa jest spoko, bo a) jest spadkobiercą jego stylu, b) mógłby pomóc w promocji reedycji
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
-
laxoncreed
nawet jeśli nie, to usługi streamingowe mają swoje algorytmy od normalizacji głośności i przez to może to brzmieć inaczej (plus obecnie płyty się masteruje po te standardy), ale to musiałbym na spokojnie usiąść i porównać z CD żeby ocenić
siema tak w ogóle
Dodano po 11 minutach 38 sekundach:
no właśnie IMO bedi cały hajp zyskał na byciu totalnym przeciwieństwem tego, za co kochamy Eisa po latach. wkurwione darcie mordy skaczącego grubaska a nie luz i wyjebanie, flex to tylko dodatek

borixon > juicy j
Pezet też będzie, luzJose pisze: ↑22 paź 2020, 10:27 tzn sam wybór Bedoesa jest spoko, bo a) jest spadkobiercą jego stylu, b) mógłby pomóc w promocji reedycji
Na lajka.co wystartował preorder fizyków, jest winyl, jest CD, są koszulki, wszystko w kilku wersjach
-
laxoncreed
ale szpetna ta strona, jestem w szoku, że universal tak skąpi na webmasterów. i w ogóle o co chodzi z jakością tej grafiki, nie mają dostępu do oryginału żeby go po ludzku zeskanować i przeskalowali z pierwszego 400x400 jakie im wyskoczyło z google grafika czy o chuj tu chodzi?

borixon > juicy j
no wlasnie na tej epce bedzie Bedoes i inne postacie 
@laxoncreed Lajka jest zewnętrznym wykonawcą chyba, co do okładki jestem pewien, że będzie dobrej jakości
@laxoncreed Lajka jest zewnętrznym wykonawcą chyba, co do okładki jestem pewien, że będzie dobrej jakości
-
laxoncreed
no właśnie wszystkie trzy płyty, przy których ostatnio odpowiadali to płyty, które na streamingach są udostępnione przez Universal, nie mam teraz za bardzo łba do robienia researchu ale bankowo powiązani z nimi są, co nie przeszkadza w chujowości strony z domyślnym faviconem Wordpressa

XD

XD

borixon > juicy j
gdzie to sprzedają?
kurwa eis na spotify w koncu

kurwa eis na spotify w koncu
Ostatnio zmieniony 22 paź 2020, 11:12 przez kelsohmm, łącznie zmieniany 1 raz.
możesz mi mówić daquan
To nie Universal. Z tego co zrozumiałem, to Universal aka Def Jam Polska jest jedynie dystrybutorem płyty, a wydawcą jest firma lajka.co, która niedawno wydawała reedycję Liroya. Wcześniej, pod inną marką, współpracowali z Pono, ale ich współpraca nie zakończyła się w dobrych relacjach.laxoncreed pisze: ↑22 paź 2020, 11:02 ale szpetna ta strona, jestem w szoku, że universal tak skąpi na webmasterów. i w ogóle o co chodzi z jakością tej grafiki, nie mają dostępu do oryginału żeby go po ludzku zeskanować i przeskalowali z pierwszego 400x400 jakie im wyskoczyło z google grafika czy o chuj tu chodzi?

Ja pierdole, tak ciężko było dać wersję z remixami z oryginalną okładką. Co bierzecie?
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
-
laxoncreed
no właśnie Universal odpowiada też zarówno za dystrybucję Liroya, jak i ostatniego Pryksona Fiska (na którym zresztą Włodi był executivem). dlatego raczej podejrzewałbym ich o bycie osobnym imprintem Universalu (podobnie jak Def Jam Polska właśnie), bo raczej Universal jak to majors woli trzymać takie rzeczy za mordę, ale mogę się mylić

borixon > juicy j
NO WŁAŚNIE.
przez tą okładkę powijam wersję za 40ziko, bez remiksów. gdyby poligrafia była taka sama w obydwu wersjach, powinąłbym tą droższą z remiksami. mają kurwa łeb do interesów..