VNM - EXIT2020 (2021)
- Moltisanti
Re: VNM - EXIT2020 (11.12.2020) [Zapowiedź]
Pięknie napisane
że co? przecież vnm to od zawsze było tandetne gówienko dla czułych i czujnych
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
@baqlashan co masz na myśli czułych i czujnych? Że liczenie podwójnych?
@msh
Wersy Pana Jimsona.Mam dość pedałów w brylach od podwójnych
Już nie wiem czy są bardziej czuli czy czujni?
@kapper1 Dzięki ale jako fan Venoma, w sumie to były fan, ani nie jestem pedałem ani nie mam bryli. A co do Jimsona "gorączka w parku igieł bardzo lubię" ale juz za bardzo nie pamiętam nawet tej płyty. Inne mi nie siadają. Linie 3 nadal propsuję, ale faktycznie repeat value to jest słaby. Płyta pewnie i tak bedzie słaba bo to juz wypalony raper niestety. No ale czekam jak zawsze.
bez pierdolenia VNM do niuskulu2009 byl w top 30 na pewno. Debiut mial spoko, a NSPC to klasyk
wszystko po debiucie to chujnia obesrana z kilkoma numerami sluchalnymi/dobrymi
wszystko po debiucie to chujnia obesrana z kilkoma numerami sluchalnymi/dobrymi
170k wyświetleń w 2,5 tygodnia. Singla jak nie było na streamingach, tak nie ma. Rozumiem, że on ma być tylko na limitowanym wydaniu, ale to pierwszy singiel zapowiadający niwy krążek, on powinien latać wszędzie, żeby jak najwiecej ludzi dowiedziało się o płycie. Choć z drugiej strony patrząc na jego jakość to może i lepiej dla krążka, że mało słuchaczy sprawdziło ten track.
on powinien już skończyć. Swoje udowodnił, nic więcej już nie osiągnie, wyżej już nie będzie. Może być tylko gorzej
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
VNM - Autonomia (prod. Magiera, cuty: DJ IKE)
Ostatnio zmieniony 15 lis 2020, 21:31 przez NSX, łącznie zmieniany 1 raz.
o kurwa ale nuda
goni bit jak zwykle ostatnio
Ehh i nadal nawijanie o tym, że nie ma zainteresowania. Ile można. 
Mi to się podoba jako utwór bez wgłębiania się w tekst, bo po prostu lubię V w takiej formie. Natomiast jak już się w tekst wsłuchać to jedno wielkie xD i jeszcze ta wrzutka, że tym razem będzie szedł głosować
Kocham, pozdrawiam
nie rozumiem czemu on to sb robi
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
no nie jest to niby tragiczne, ale dalej za duzo tresci, nic sie ten vnm nie uczy na swoich bledach. nie moze byc tak, ze wszystkie zwrotki tworza jakas fabularna calosc, maja sens, jest do cholery 2020 - tu trzeba przykurwic jakims gucci i monclerem, poakcentowac wersy na EJ, EJ, po chwili cos o smutku, a dwie linijki dalej pierdolic jakies kocopoly na jeszcze calkiem inny temat, tak zeby kawalek byl o wszystkim i o niczym, takie cos nabija wyswietlenia na domowkach
Najlepsze podsumowanie, że jesteś dzbanem, ten rym jest spoko. Właściwie to na pierwszy rzut oka lepiej wygląda na papierze niż przy pierwszym odsłuchu, gdzie faktycznie wydawał się z pierwszego wrażenia taki 'meh'
Lubie Venoma i jego osobowosć, ale nie da sie ukryć, że troche momentami goni bit, rozjeżdża się to, ale chuj, przymknę na to oczy... Ale troche wkurwia mnie, że nie ma tam w studiu u niego czy tam u niego w ekipie kogoś kto będzie bardziej surowy w ocenie tego i po prostu sprawi, że to wszystko będzie nawinięte na tip top, bez jebanych minimalnych chocby wyjebek.
A przypierdalanie się, że nawinąl, ze pójdzie głosować? No tak, dobrze, że to nawinął i props, że nawija o czymś co w ogóle ma jakieś osadzenie w rzeczywistośći - a nie o jakichś smokach z doliny czy tam z pizdy na przyklad.
Kurwa ale nuda
Przez te akcentowanie dla rymu i zapierdalanie za bitem wszystko się jakoś rozmywa. Puściłem se dla porównania Obiecaj Mi i poczułem się jakbym włączył w 0.75 szybkości w porównaniu do nowego numeru. Nie wiem, tamto dalej ma dla mnie emocje, a te nowe? Bieda straszna
W sumie puściłem se w 0.75 ten nowy i w sumie lepiej wchodzi
Ale tak 0.8 by było idealnie jeśli chodzi o tempo
Przez te akcentowanie dla rymu i zapierdalanie za bitem wszystko się jakoś rozmywa. Puściłem se dla porównania Obiecaj Mi i poczułem się jakbym włączył w 0.75 szybkości w porównaniu do nowego numeru. Nie wiem, tamto dalej ma dla mnie emocje, a te nowe? Bieda straszna
W sumie puściłem se w 0.75 ten nowy i w sumie lepiej wchodzi
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia