Young Leosia
Re: Young Leosia
jw. kakofonia max
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- OmarStooleyman
kierwa taka czopka złapała mnie jadąc do pracy, że Sara wygląda obecnie tak niekorzystnie bo ma ZNISZCZONE ULIZANE WŁOSY. Zero objętości powoduje, że jej duża głowa po prostu zaburza nam percepcję i zaczyna to faktycznie przypominać brata Żabsona. Jak kiedyś wasza partnerka zachce się pofarbować na różowo to wybijcie jej to z głowy.
Po tym jak pod zdjęciami totalnie ulanych Bedoesa i Łajciora2115 dźwigających swoje upocone bębny na scenie jakiegoś festiwalu zobaczyłem komentarze "słodziakiii" "daddy" czy inne oświadczyny od julek już nic mnie w tej kwestii nie zdziwi. Bycie znanym to tak przejebany magnes, że możesz wyglądać jak helupiarz w stroju bezdomnego, a ktoś i tak dorobi sobie do tego filozofię i newonce zrobi zestawienie twoich najlepszych fitów.
Zresztą młody Eddie Murphy tłumaczył to już w latach 80 - śpiewaj, bądź znany i ruchaj na potęgę.
Zresztą młody Eddie Murphy tłumaczył to już w latach 80 - śpiewaj, bądź znany i ruchaj na potęgę.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no ale przecież u mężczyzn nie działa to tak jak u kobiet, dla których bycie liderem stada jest jedną z najatrakcyjniejszych cech na świecie
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
- OmarStooleyman
kobieta sławna = niedostępna = muszę ją mieeeeeeć
ja bym powiedział, że to jest taka ciekawostka, jeden mały plusik spośród wielu, który sam roboty nie zrobi
- lostintheldz
a ja mysle ze po prostu cpala na potege i teraz jest efektOmarStooleyman pisze: ↑05 paź 2021, 7:14 Sara wygląda obecnie tak niekorzystnie bo ma ZNISZCZONE ULIZANE WŁOSY
Kanye East - Honda
please drop
please drop
- con shonery
- Moderator
young leosia nigdy by nie cpala
- OmarStooleyman
Nadal czekam na zdjęcie osranej ściany
Co ciekawe, Young Leosia może pochwalić się imponującym zapleczem muzycznym - zdobyła dyplom w Szkole Piosenki Elżbiety Zapendowskiej, a także zdała państwowy egzamin z realizacji dźwięku.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
- FruitOffTheWall
a myślałem że wyższą szkołę robienia ruchów
propz za takie egzaminki, edukowanie się muzyczne i chuj w to ze jesteś młodą lekoadią czy jakimś zwykłym mirkiem z wykopu
propz za takie egzaminki, edukowanie się muzyczne i chuj w to ze jesteś młodą lekoadią czy jakimś zwykłym mirkiem z wykopu
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Jak dla mnie totalnie nie ruchable jest leosia, nogi ma jakieś mocno męskie
wiecie może ile lat na swoją edukację muzyczną poświęciła gonix? nie licząc oczywiście młodości spędzonej na bronxie, gdzie prowadziła imprezy hiphopowe dla lokalnej społeczności
Leosia śliczna dziewczyna przecież
-
jakisnickname
Przecież to mlodszy brat zabsona w peruce 
I ma posturę piętnastolatka, zero kobiecych kształtów. Tym bardziej szacunek, bo sama muzyka przyciąga słuchaczy.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Nick pasuje do artystki.deska pisze:Leosia śliczna dziewczyna przecież
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
- benzoabuser
- Zbanowany
+ to
myślałem, że Leokadia promuje BoginiGypsyQueen
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
https://piotrstankiewicz.pl/mata-young-leosia/Oto dobry przykład. Young Leosia śpiewa w „Szklankach”, że „chcecie nam zabrać ten czas i te radosne bankiety”. Starzy pogodzą się od biedy z tym, że chodzi tu o to, że młodzi chcą wrócić do klubów zamkniętych przez pandemię i ogólnie wyszaleć. Rzecz jasna, w tych słowach nie chodzi jedna tylko o to — i to z tym właśnie starym trudno się pogodzić. Bo oto okazuje się, że tu właśnie, w tych pozornie banalnych słowach, młodzi znajdują przestrzeń, by wyrazić swoje rozterki, wątpliwości i poszukiwania. Starzy jakoś tam się pogodzą z tym, że „młodzi muszą się wyszumieć”. Ale najtrudniej jest im się pogodzić z utratą prawa do decydowania o tym, co jest „na serio”, co jest „głębokie” i co ma sens egzystencjalny, a co go nie ma. Utrata monopolu na metafizykę boli najbardziej.