A Osa się po prostu zajebał i nie był w stanie z siebie wydukać słowa a tu ktoś chce to pod sztukę podpinać, tego jeszcze nie grali.
Zdechły osa
- MikoBalagany
Re: Zdechły osa
Przecież już większą sztuką i performęsęm było "ty moja mordo mordo" Piha na Kempie, przynajmniej byliśmy świadkami pewnego spontanicznego uwolnienia twórczej energii.
A Osa się po prostu zajebał i nie był w stanie z siebie wydukać słowa a tu ktoś chce to pod sztukę podpinać, tego jeszcze nie grali.
- Moltisanti
[mention]SWN[/mention] Ale tutaj Georg Carlin mówi ci wielokrotnie że społeczne konwenanse go nie obchodzą, więc jeśli taki artysta urzekł Cię na tyle że zapraszasz go na swój koncert gdzie udowadnia że faktycznie nie kłamał i jest jebanym ćpunem którego konwenanse nie obchodzą i masz o to pretensje to problem raczej jest w tobie. Ja bym stracił chęć do słuchania go gdyby wyszedł tam po godzinnym przygotowaniu i zarapował jak jakiś kurwa Oki z generatora dykcji. Po tym występie nie zmienia mi się podejście do jego muzyki ani trochę.
- zemsta1kadluba
swn zamknął temat a pod tym
podpisuję się w 100 %, nienawidzę takiego tłumaczenia w stylu "nie, nie ziomek, nie rozumiesz- to ma być chujowe". Performensy to robi Afrojax, tutaj typo porobił się, odjebał chujnię totalną i tłumaczy to jakąś ideologią beka w chuj i Miko dobrze przywołuje przykład Piha który robiąc podobną akcję (aczkolwiek lepszą bo przynajmniej z tego wyszła beka i przeróbki) był jechany przez wszystkich i nikt tego nie tłumaczył jakimś performensem (słusznie zresztą).
mołpy są kozackie
piane jest mocno kurwa jest wogole z tego bo to mozna rozkminic na klilka poziomow jak w ice towerze, ze lvl 1 croock to wogole pezet ktory w wywiadzie byl mega zajarany nim i mowi /kurwa mlody osa to kwas ja pierdole ziomus szok, lvl 2 thief to taki level ze mlody sosa jest takim mlodym zulem bez wiekszych ambicji z tego co wiem to studiuje i bardzo dobrze sie uczy ale mowie lifestyle to zul cpun wychudzony niezdarny lvl 3 dealer to kurwa dar od losu ze typ jedzie na pelen stadion ludzi i odpierdala taka popelnie za co ja go propsuje w huj, lvl4 no pezet to kurwa mocno w szoku musial byc ze kurwa to sie odjebalo, lvl 5 zmarnowana szansa od losu na gruba kariere ale go to nie skresla a nawet mu pomoze mysle
inna lota jest taka ze typ nawija w kawalku kurwa tak szybko jak ten typ co nawijal ahsaubdhabkbragadoceniam i niezdarnie jakby byl po 15 wiadrach i alprze ze kurwa ledwo w studio to mu wyszlo to jak mial na koncercie nawinac jak on kurwa nie gra koncetrow no rozpierdala mi to banie beke mam gruba
inna lota jest taka ze typ nawija w kawalku kurwa tak szybko jak ten typ co nawijal ahsaubdhabkbragadoceniam i niezdarnie jakby byl po 15 wiadrach i alprze ze kurwa ledwo w studio to mu wyszlo to jak mial na koncercie nawinac jak on kurwa nie gra koncetrow no rozpierdala mi to banie beke mam gruba
- gods bidness
Teoria jest taka, że to zagubiony chłopiec, który debiut na profesjonalnym koncercie zalicza na wielkim torwarze, gdzie są tysiące ludzi, co go ze wszech miar przerasta i przeraża, więc postanawia się wyluzować za pomocą alko i benzo, a że jest tylko zagubionym ćpunem, to koniec końców robi z siebie jeszcze większego pajaca, który myśli że jest śmieszny i wyluzowany, a jest żałosny, pajaca, nie rapera, bo raper rapuje i nie naćpanego artystę, bo to nie Hendrix, Joplin czy choćby Riedel, którzy faktycznie na koncercie po helupie potrafili GRAĆ i WYSTĘPOWAĆ przejmująco, a on nie potrafił.
Ale to tylko teoria.
Ale to tylko teoria.
Proponuje fanom takiej sztuki, wystepy typu grupa ludzi biegających z palcami w dupie jak ludzka stonoga... sztuka współczesna
Sztuka to ejst działanie planowane, a nie, ze jak wyjdzie tka wyjdzie.
Sztuka to ejst działanie planowane, a nie, ze jak wyjdzie tka wyjdzie.
Przecież Osa zagrał normalnie z Czeluścią (a wcześniej wiem, że też już coś grał) w ostatnim czasie parę koncertów (i to no bardzo dobrym poziomie, przynajmniej ten w Krakowie) to co w ty z tym, że to debiut xd
A samo zachowanie pasuje do stylówki i tyle
A samo zachowanie pasuje do stylówki i tyle

gods bidness ma racje, a te pare koncertów dla 20 osób to chuj przy torwarze i koncercie pezeta
edit: ha tfu na ten wroclaw zaglebie jebanych cpunow
edit: ha tfu na ten wroclaw zaglebie jebanych cpunow
[mention]gods bidness[/mention] w punkcik, ale Riedla tez jebac
cztery żubry i dwie kurwy
Takie chujowe zjawiska jak ten przechujowy osa jednak się nie skończą. Jedna chujowizna zastępuje drugą i tak się kręci ten chujowy rap.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
OSA x ETER x YY - HAPPY HIPPIE SHIT
HAPPY HIPPIE SHIT EP
https://soundcloud.com/happywavemob/set ... ie-shit-ep
Spoiler
https://soundcloud.com/happywavemob/set ... ie-shit-ep
Jakby się ktoś zastanawiał jak wygląda zdechły osa, bo na klipach zazwyczaj ryj pozasłaniany

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
wygląda jak typowy użytkownik produktu krajowego
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
wygląda jak raper rose po kwasie
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
- zemsta1kadluba
on jest w wieku licealnym czy mi sie pojebało z kimś?
.jpg)