moli
SB Maffija - Hotel Maffija (2020)
Re: SB Maffija - Hotel Maffija (2020) [Zapowiedź]
Och, bo Ty taki mądry i nie odpowiadają Ci "płytcy" użytkownicyMicBar pisze:Cztery – jest to mój ostatni post na tej nowej generacji starego ślizgu, bo kurwa (och, „no żeby nauczyciel się tak odzywał”) poziom płytkości odbioru i myślenia (jezuuu, ten bonson to znowu to samo, alkohol, narkotyki, myśli samobójcze) mi od jakiegoś czasu doskwiera i w sumie dzięki za impuls.
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Dwa razy Piters poprosił Cię o przykłady moralizatorstwa Białasa jednocześnie wytknął pewną niekonsekwencję na przykładzie Bonsona, w zamian spłakałeś się zgrabnie omijając niewygodny wątek, także możesz wypierdalać panie myślicielu
Kocham, pozdrawiam
-
FÜRDIEGANG
Zwrotka Bedoesa
ale refren to calkowite przeciwienstwo dobrego rapowania, Białas i Moli
Solar props
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Ostatnio zmieniony 04 cze 2020, 16:18 przez bedwae, łącznie zmieniany 1 raz.
Bedoes 
ale sztosy teraz wychodzą
ale sztosy teraz wychodzą
-
niuskultonowytruskul
Uważaj. BOR CREW przyjmuje tylko pasywnych.bedoer pisze: ↑03 cze 2020, 21:10 Z całym szacunkiem do ciebie @daveyo, bo jesteś świetnym gościem. Ale o wiele bardziej wolałbym spędzić taki wyjazd z dojrzałymi członkami BORCREW, Asfaltu czy nawet QueQuality niż z tą za przeproszeniem bandą przygłupów z SB Maffiji. Krindżometr w tym domu wyjebie poza skalę.
no nie wiem, jakiś dysonans wywołuje ten numer u mnie, z jednej strony niby chce być taki empowering, a z drugiej jednak uprzedmiotawia trochę
ten ostatni numer to bedoes koszmar, ogolnie we wszystkich numerach jak dla mnie bedoes do skipowania jest 
No, chujowy ten numer, coś nie pykło
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Cytując Kaza
Spoiler
Psie końcówy, jak możecie słuchać rapu frajerów
- Bryx Fenrir
Przepis na dzień dobry spoko, bardzo fajny bit tam dał Lanek, ale kurwa ktoś tam ma identyczny głos jak Malik Montana, byłem zaskoczony co on tam robi, nie wiem który to był. No słuchalne na razie te dwa single, które sprawdziłem.
bedoes dla mnie rzuca strasznie asłuchalne wersy na tych singlach. ogólnie mam do niego neutralny stosunek ale tutaj mi nie siada w żadnym numerze
największymi wygranymi całej płyty będą beteo i mata za dobre refreny, no i yah00 walczuk - rapowo odpalił (po h16c) i zrobi się o nim głośniej bo z tej całej bandy gimbograjów jest coś warty chociaż.
ps. bedoes szacun za powrót do formy sprzed lat
łajtowi też się powodzi chyba xd
ps2. solar musiał mocno finansowo wierzyć w tą akcję z płytą, bo patrząc na vlogi widzę na nim ciary żenady i jakby coś w nim umierało xd no ale taka akcja nie mogłaby się odbyć bez ojca założyciela. elo
największymi wygranymi całej płyty będą beteo i mata za dobre refreny, no i yah00 walczuk - rapowo odpalił (po h16c) i zrobi się o nim głośniej bo z tej całej bandy gimbograjów jest coś warty chociaż.
ps. bedoes szacun za powrót do formy sprzed lat
ps2. solar musiał mocno finansowo wierzyć w tą akcję z płytą, bo patrząc na vlogi widzę na nim ciary żenady i jakby coś w nim umierało xd no ale taka akcja nie mogłaby się odbyć bez ojca założyciela. elo
hahahah Bedoes na tej huśtawce
te vlogi to złoto
a co uważacie o okładce? fajnie, że i ona ma jakąś swoją genezę i w sumie powstała spontanicznie, idealnie pasuje to tego albumu
a co uważacie o okładce? fajnie, że i ona ma jakąś swoją genezę i w sumie powstała spontanicznie, idealnie pasuje to tego albumu
Spoiler

Jedynie Solar zajebiście i teledysk spoko, reszta jakoś tak na siłę te wersy, aby tylko się w bicie wyrobić, najsłabszy kawałek dotychczas.
- KillerCroc
Jakie są obecnie highlight z tego mixtapeu? Jakieś takie rzeczy które naprawdę warto warto przesłuchać?
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...