Jose pisze: ↑30 gru 2025, 8:44
głuchymi, chujasięznasz i nie słuchałeś
nazwałeś soulja slima amerykańskim tadkiem
nazwałeś earned it keefa jakimś bangerem
ktoś mi tak pisze to mu odpowiadam, proste nie
nie wiem, jak taka oświecona, osłuchana i stojąca ponad maluczkimi osoba nie widzi różnicy między tymi dwójkami
ja tam parę dwójek widzę, coś co jakbym przysiadł mógłbym i znaleźć u kaliego.
Sam sobie pogrubiłeś rymy w swoim poście i przecież tam te dwójki znajdują się w obrębie jednego-dwóch wersów
to o ja wrzuciłem to nie są żadne dwójki (chyba, że 2sylabowy rym nazwać już dwójką typu zrób to - huj w to) tylko rymy po drodze, tj w naturalny sposób zwielokratniające ten rym, który pojawił się na końcu linijki xd coś co nawet w zalinkowanym przeze mnie numerze firmy popek rzuca gęsto łoo
jeśli np tutaj są wielokrotne rymy wg ciebie to o ja pierdziu:
baqlashan pisze: ↑29 gru 2025, 22:43
So I
stay back, I mean
way back, y'all didn't notice how I
say that?
Well, then motherfuck y'all hated waving on three Gs
laid back
w takim razie takię piętrowe rymy (które nie muszą być wielokrotnymi, no ale huj) to popek tak zapierdala, że ma drapacze chmur:
Nasza bomba tyka, chemika pięć zero w łapie
Tu nie styka, panowie znamy swego przeciwnika
Niejeden widział jak strach połyka
Przykład z Atomika, styka nam
naturszczyk Souja Slim wiedział, jak technicznie poskładać, żeby tekst dobrze brzmiał
i co mi to dla słuchacza zmienia jego wiedza czy niewiedza, skoro najczęściej leciał na aferę niczym popek z wstrzymaj oddech? a, czyli, że mam dowód, że on rozumie technikę więc tym sobie wytłumaczę, że jest zajebisty technicznie, nawet gdy zapierdoli taką kaszanę jak zalinkowałem, ahaaaaa, dobra, okej
plus bardzo wygodne jest wyłączanie nowego jorku z rozważań o ulicznym rapie, tak idealnie, żeby pasowało pod tezę xd
mistrzu, ale to moja teza brzmi, że uliczny rap w usa bardzo często jest techniczny i bardzo często nie jest! to ty marginalizujesz to drugie zjawisko tworząc tezę kategoryczną, że w stanach każdy murzyn z osranymi majtami rozumie technikę, a jeśli nawet nie rozumie to nawija tak żeby to płynęło (tak jakby kali z boskim tego nie robili już od 04) i to jest spotkanie z najwyższym, metafizyka, oznaka geniuszu, nie to co u poliaczków.
przestudiuj lepiej ten katalog no limit, wszystkich tych mobb uliczników ze składanek mac dre, spaceghostpurrpa i jego bmb death row, poznaj zjawisko chiraq drillu takim jakim ono się tam narodziło i potem powiedz mi z ręką na sercu, że oni rozumieli technikę xD