Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Liga Mistrzów i Liga Europejska
Jak coś to jestem, żyję i wszystko git.
A do czego?
Fakt, ze ten mecz Messi przestal, ale jego akurat to mozna najmniej winic za cokolwiek. Wylozyl idealna pile na 4-0, Dembele mial tyle czasu ze spokojnie moglby poczekac na przyplyw nowych userow na slizg, ale spierdolil to koncertowo.
Fakt, ze ten mecz Messi przestal, ale jego akurat to mozna najmniej winic za cokolwiek. Wylozyl idealna pile na 4-0, Dembele mial tyle czasu ze spokojnie moglby poczekac na przyplyw nowych userow na slizg, ale spierdolil to koncertowo.
Pięknie kurcze pięknie 
dla takich meczów jak ten dzisiaj powstała piłka nożna, dziękuję
dwie czołowe drużyny z ligi hiszpańskiej z tytułami frajerów roku, a mowa o Realu i o Barcelonie. Kibicuję tym drugim od kilkunastu lat, ale to jest wstyd na cały świat. Pierdolenie, że nie powtórzymy błędu ze spotkania z Romą, a na Anfield wychodzą z budyniem w gaciach i nie potrafią biegać po boisku jak należy. Jest mi wstyd i czuję ogromną gorycz do zawodników Barcy, bo naprawdę nastawiłem się na finał i walkę o trofeum. Tym samym mam nadzieję, że Valverde zostanie w końcu wypierdolony z klubu i nowy sezon będę mógł oglądać pełny energii oraz wigoru, aniżeli na półśpiąco
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ja bym chciał umrzeć na przykład, ale nie mogę bo jeszcze czeka mnie tylko 7h w robocie
nie pozdrawiam piłki noznej, obraziłem się
nie pozdrawiam piłki noznej, obraziłem się
- nihil Novi
Z tym Realem jako 'frajerzy roku' to chyba lekko na wyrost. 
Sensei życia
-
genocidegeneral
najgorsze, że teraz nie wiem komu kibicować w finale :/ chyba że Tottki jakoś odrobią, to wtedy LFC, wiadomo
Ostatnio zmieniony 07 maja 2019, 23:12 przez genocidegeneral, łącznie zmieniany 1 raz.
- retriakaretrox
Nie pierdolcie, że ten klub nie jest wielki. Dobranoc wszystkim, dobranoc Bakan, dobranoc Anfield
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Beka z osób narzekających na pudło Dembele i kogośtam w końcówce pierwszego meczu
Ile trzeba mieć bramek przewagi żeby BEZPIECZNIE dowieźć awans - pięć czy sześć? kompromitacja Barcelony, kom-pro-mi-tac-ja
Ile trzeba mieć bramek przewagi żeby BEZPIECZNIE dowieźć awans - pięć czy sześć? kompromitacja Barcelony, kom-pro-mi-tac-ja
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jutro totki przewioza Ajax a w finale Sonaldo strzeli z przewrotki róbcie screeny
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
No ja sprowadziłbym do tego że wygrała drużyna lepsza w dwumeczu, a czy Liverpool nie podniósłby się po 4:0 na Camp Nou to nie powiedziałbym, patrz dzisiejszy mecz
Gdzie mój ulubiony user Lidwin?
Wpierdol najpóźniej w finale.
Bardziej bym winił za marnowanie tych sytuacji z dzisiaj, a nie Dembele z przed tygodnia. Ten mecz powinien być zamknięty po pierwszej połowie z tych sytuacji co mieli. Klasyczna Barcelona na wyjeździe w LM od kilku już lat, od samego początku pełno w gaciach i paraliż widzieliśmy to dzisiaj, rok temu z Romą,w Paryżu i tak można wymieniać. Nie sądziłem że są w stanie drugi raz coś takiego odjebać, wstyd.
Valverde bye bye
Valverde bye bye
w ogóle kurwa, to
dla Fc Barcelona za nie awansowanie mając Messiego w tak świetnym momencie
jak ktoś się kurwa dziwi 2019, że on człapie i w jaki sposób gra, to zaraz wrócimy mentalnie na SLG, gdzie była dyskusja czy Busquets to dobry technicznie piłkarz
jak ktoś się kurwa dziwi 2019, że on człapie i w jaki sposób gra, to zaraz wrócimy mentalnie na SLG, gdzie była dyskusja czy Busquets to dobry technicznie piłkarz
yer a wizard, Harry
mieć pretensje do Messiego to trzeba mieć madrycką kutangę na głowie
jakby Dembele strzelił to Liverpool wygrałby 5-0
ta Barcelona to jest cały Valverde, skrzywiona morda, brak stylu, smutek
on mentalnie zrobił z nich przegrywów, Barcelona oddająca piłkę, broniąca się nieudolnie
wyjebanie stylu i charakteru na śmietnik >wyjebanie Valverde z klubu
oszukiwanie się, przykrywanie wynikami, że tych meczów nie dało się oglądać, rywal gra, Barcelona strzela = pragmatyzm, doświadcznie...
drugi raz to jebnęło nieprzypadkowo, wolę odpaść tak jak City, grając swój futbol
dziękuję za kolejne upokorzenie
jakby Dembele strzelił to Liverpool wygrałby 5-0
ta Barcelona to jest cały Valverde, skrzywiona morda, brak stylu, smutek
on mentalnie zrobił z nich przegrywów, Barcelona oddająca piłkę, broniąca się nieudolnie
wyjebanie stylu i charakteru na śmietnik >wyjebanie Valverde z klubu
oszukiwanie się, przykrywanie wynikami, że tych meczów nie dało się oglądać, rywal gra, Barcelona strzela = pragmatyzm, doświadcznie...
drugi raz to jebnęło nieprzypadkowo, wolę odpaść tak jak City, grając swój futbol
dziękuję za kolejne upokorzenie