Miły ATZ - Czarny Swing (2020)
Re: Miły ATZ - Czarny Swing (29.05.2020) [Zapowiedź]
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Miły ATZ - Rytm (prod. Nocny)
jednym uchem wleciał, drugim wyleciał.
wprawdzie czekam wciąż, ale obawiam się, że marny repeat value będzie miała ta płyta.
wprawdzie czekam wciąż, ale obawiam się, że marny repeat value będzie miała ta płyta.
- johnsonpokrywa
beskitu dobre bengiery do szybszego tańca typu Lygrys
I live on borrowed time, my expiration date I passed it, so lock me up forever, but this shit is everlastin'
Bo tak będzie. Mi też to siada, ale słucham tych singli kilka razy i nie wracam.
Kocham, pozdrawiam
takie o niczym no ale czego się spodziewać skoro autor tekstu kocha nadawać słowom rytm, nawet gdy nie znaczą nic
ale muzycznie świetne
ale muzycznie świetne
Bicior cudo, jako całość też niby spoko, ale wątpię żebym jakikolwiek taki track wrzucił na ripit.
Brzmi jak reklama Sprite
W sensie wkurwia mnie juz ten ATZ, na początku spoko, ale to wszystko na jedno kopyto
W sensie wkurwia mnie juz ten ATZ, na początku spoko, ale to wszystko na jedno kopyto
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Nie rozumiem co on tam pierdoli. Halabardy jak chuj
Mi się podoba calkem
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
ale mi się wkręcił ten refren
plaże są wavy jak plaże galapagos
plaże są wavy jak plaże galapagos
miałem nadzieję, że rozniesie mnie ten album jak "Własne zdanie" ale jednak umiarkowane jaranko póki co
Niech idzie z Guralem zrobić płytę z podwójnym zero repeat value.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
tymczasem startują wysyłki, bo dostałem maila o przygotowaniu paczki do odbioru przez kurwiera
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
- Rozpierdalator
Moja też już jedzie. Co do ostatniego singla, to nie siadł mi za bardzo, ale takie 777 czy Strach bangla do teraz, więc może coś ciekawego jeszcze się znajdzie na płycie.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
o to to, zgadzam się, jeszcze jestem tych remixów ciekaw co mają być w pakiecie
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Taki trochę kasztaniak się zrobił z tego Miłego. Zeszłoroczny Dyktafon katowałem mocno, kawałki na Mordorze były zajebiste, a teraz nawet nie chce mi się włączać tych singli. Nagrywa z jakimś kurwa tymkiem czy innym dziadziorem, akcentuje jak kasztan i mówi "ejoł unda unda pozdro ziomale pozdro fyrtel gpc". Słuchałem rozmowy w Czwórce, co siedział z Flintem i Voltem, i sprawiał wrażenie nieogara co słucha rapu od płyty słoń dem6n6l6gia albo fokus jestem vipem jestem vi aj pi, dlatego nagrał z pocahontas. Płytę sprawdzę, ale miałem go za uzdolnionego młodziaka z lotnym umysłem i pazurem, a to taki trochę młody zmuleniec, co udaje starego dziada ze starej szkoły. Teraz chyba nawija na jakichś bitach typu Flirtini, na hot16 wziął jakiś stary kawałek, taki z niego MC. Nie lubię też jak ktoś odwala taką szopkę typu pisze na fejsie jakieś takie BiG UP Mordeczki 2step yn da hałs i jakieś znaczki emotki gestów czarnych palców w stylu Ali G elo unda fyrtel!!! Bless. Kasztaniarstwo. A nowa muza miałka i bez charakteru
- Rozpierdalator
Akurat się złożyło, że mam dzisiaj na drugą zmianę, więc zdążyłem sobie przesłuchać.
Są z 3 kawałki podobne do Dyktafonowych (ale akurat one mi nie podchodzą poza intrem). Są nawet jakieś delikatne trapy ze 2 razy. No i jest elektronika i wariacje nt. grime'u i drillu. Niektóre tracki są o niczym, jak większość singli, i ich doboru właśnie nie rozumiem bo tacy Milenialsi to zajebista życiówka typa urodzonego w połowie 90s i takie wątki głównie się przewijają: próby zrobienia hajsu, przeginkowe melanże i robienie muzy. No ale jest też trochę przypału, w ostatnim kawałku przez jakiś czas co wers pada ATZ
. Ugółem warto sprawdzić, szczególnie jak ktoś już się nudzi polskim HH. No i bity są z topki.
Na featach są
Są z 3 kawałki podobne do Dyktafonowych (ale akurat one mi nie podchodzą poza intrem). Są nawet jakieś delikatne trapy ze 2 razy. No i jest elektronika i wariacje nt. grime'u i drillu. Niektóre tracki są o niczym, jak większość singli, i ich doboru właśnie nie rozumiem bo tacy Milenialsi to zajebista życiówka typa urodzonego w połowie 90s i takie wątki głównie się przewijają: próby zrobienia hajsu, przeginkowe melanże i robienie muzy. No ale jest też trochę przypału, w ostatnim kawałku przez jakiś czas co wers pada ATZ
Na featach są
Spoiler
Siwers (zaskoczyłem się w chuj)
Kuba Knap
Kuba Knap