PRO8L3M

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
aleksy

Re: PRO8L3M

Post autor: aleksy »

kurwa ale rozkmina
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
Pshemass1

Post autor: Pshemass1 »

nihil novi, rap polska ;)
Hyphap! |:rotfl: |
wst

Post autor: wst »

exyou pisze: 29 paź 2019, 10:22 Nie ma to jak zlinkować stronę gościa z portfolio sprzed 12 lat, do szkoły dzieciarnia.
Ja bym chętnie zalinkował obecne prace, ale jakoś nie można ich znaleźć w internecie.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Jeśli po samym zdaniu "znany nowojorski fotograf współpracujący z superexpressem" nikt nie zaśmiał pod nosem i w głowie nie pojawiła się lampka, to nie wiem co jest grane :D
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Suseł
PRZEPROŚCIE MEZO

Post autor: Suseł »

wst pisze: 29 paź 2019, 10:51
exyou pisze: 29 paź 2019, 10:22 Nie ma to jak zlinkować stronę gościa z portfolio sprzed 12 lat, do szkoły dzieciarnia.
Ja bym chętnie zalinkował obecne prace, ale jakoś nie można ich znaleźć w internecie.
Ej, wariacie, ale wiesz, że to nie ma żadnego znaczenia, czy typ robi dobre zdjęcia czy nie? Ludzi po prostu nie zrzuca się ze schodów.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Awatar użytkownika
ricky

Post autor: ricky »

oj tam, Borixon pewnie jeszcze by tam kogoś obszczał
FUCK OFF MR LAHEY
Suseł
PRZEPROŚCIE MEZO

Post autor: Suseł »

A oceniłby wcześniej jego portfolio?
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Awatar użytkownika
chujkurwa

Post autor: chujkurwa »

....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:55 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
wst

Post autor: wst »

Suseł pisze: 29 paź 2019, 11:20
Ej, wariacie, ale wiesz, że to nie ma żadnego znaczenia, czy typ robi dobre zdjęcia czy nie? Ludzi po prostu nie zrzuca się ze schodów.
A czy ja mówię, że ma znaczenie xD
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

śmieszne to jest wierzenie z miejsca wersji super expressu, jakbym widział Grażyny na fejsbuku :lol:
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

Suseł pisze: 29 paź 2019, 11:20
o to, to. Nieważne jakim fotografem jest i z jakiej chu*owej gazety, po prostu się tak nie robi :dunno: :roll: Czekam na oświadczenie chłopaków.
Awatar użytkownika
ricky

Post autor: ricky »

zemsta1kadluba pisze: 29 paź 2019, 11:30 śmieszne to jest wierzenie z miejsca wersji super expressu, jakbym widział Grażyny na fejsbuku :lol:
otóż to. obstawiam, że albo to wyolbrzymili dla afery, albo to nawet nie był nikt z Pro8l3mu. a nawet jeśli to prawda (xD), to "ofiary" musiały sobie zasłużyć, bo wątpię, że Oskar/Steez zrzucałby kogoś ze schodów za byle gówno
FUCK OFF MR LAHEY
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

No właśnie tak czytam i serio niektórzy mogliby przez chwilę użyć mózgu i zastanowić się nad sytuacją w której 1. polski raper z Fryderykiem na koncie łamie podczas koncertu rękę fotoreporterowi i poszukuje go nowojorska policja kryminalna 2. nie informuje o tym nikt, kurwa NIKT poza stroną superexpress.pl

wgl 18 października "artykuł" na portalu sper expressu
28 października post na ślizgawce
29 października artykuł na glamrapie XD
[mention]SWN[/mention] ścignij ich o jakieś tantiemy czy coś
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Ponoć ten fotoreporter napisał wcześniej w SuperExpressie, że zespół Pro8l3m niezły gnój zrobił na scenie, więc propsy dla chłopaków. Lepiej w starym dobrym stylu komuś zajebać niż strzelać przez neta, a szczególnie kiedy jest się raperem
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

[mention]jajca[/mention] xDDD
EDIT:
Glamrap pisze:Kubik zgłosił całe zajście na policję, która podobno szuka duetu. – Zgłosiłem sprawę na policję, do śledztwa oddelegowano jednego z detektywów NYPD. – wyjaśnia fotoreporter. – Robiłem zdjęcia w najbardziej niebezpiecznych dzielnicach Nowego Jorku i Pretorii, ale nigdy mi się nic nie stało. Dopiero polski raper musiał przyjechać do Nowego Jorku i złamał mi rękę. – dodaje.
Pierwszy w Polsce gangsta rap
mołpy są kozackie
Połas

Post autor: Połas »

Jest oświadczenie.
W odniesieniu do artykułu, który w dniu 18.10.2019 r. pojawił się na łamach czasopisma “Super Express”, prezentujemy oficjalne stanowisko zespołu PRO8L3M względem zdarzeń opisanych przez czasopismo, które miały miejsce podczas koncertu duetu 11.10.2019 r. w klubie Bazaar w Nowym Jorku.

Osoba, które na łamach czasopisma “Super Express” zrelacjonowała przebieg wydarzeń to mężczyzna, który na koncercie podawał się za przedstawiciela mediów – fotoreportera. Mężczyzna nie posiadał akredytacji fotoreporterskiej, co potwierdza Organizator. Niezależnie od akredytacji, zgodnie z zasadami imprezy i klubu, żadne osoby trzecie, w tym wspomniany mężczyzna oraz wymieniona przez niego w relacji dla “Super Express” kobieta nie mieli pozwolenia na przebywanie na scenie podczas koncertu, ani przygotowań do koncertu. Jest to stosowana przez nas na wszystkich koncertach polityka znana przedstawicielom mediów i powszechnie przyjmowana i szanowana. Zdjęcia na naszych koncertach na scenie realizowane są jedynie przez naszych własnych fotografów.

Niestety, ta decyzja Zespołu oraz Organizatorów nie została uszanowana przez dwójkę uczestników zdarzenia wspomnianą w artykule przez “Super Express”, którzy w czasie koncertu dostali się na scenę. Nieuważne zachowanie tych osób trzecich na scenie spowodowało zrzucenie sprzętu, odłączenie okablowania, wskutek czego doszło do przerwania koncertu. Na scenie oraz pod sceną nie było ochrony. W związku z tym jako artyści, sami byliśmy zmuszeni interweniować i prosić osoby niepowołane o opuszczenie sceny. Mężczyzna – uczestnik zdarzenia odmówił zejścia ze sceny. Agresywnie odpowiadał na kolejne upomnienia z naszej strony. Finalnie mężczyzna opuścił scenę, jednocześnie upuszczając swój aparat.

Ta sytuacja nigdy nie powinna mieć miejsca. Takie zachowanie jest dla nas bowiem objawem nieposzanowania nie tylko artystów, ale przede wszystkim organizatorów, publiczności i podstawowych zasad bezpieczeństwa. Poza regulaminem koncertu, czy klubu zachowanie się osób podających się za fotografów koncertowo-eventowych powinny mieścić się w przyjętych dla branży standardach. Nie wyobrażamy sobie sytuacji, w której osoba bez akredytacji lub z akredytacją, lecz bez pozwolenia organizatora lub artystów, wkracza na scenę podczas koncertu. Co więcej nie opuszcza jej na prośbę wspomnianych po spowodowaniu poważnych problemów technicznych. Stwarzanie zagrożenia, czy kłopotów technicznych na scenie to poważny problem dla twórców, artystów i uczestników koncertu. To nie tylko złamanie zasad, przekroczenie granic, ale także po prostu nieumiejętność zachowania się na wydarzeniu wśród ludzi. Szukanie sensacji poprzez przekazywanie niepełnego obrazu zdarzeń mediom tabloidowym pozwolimy sobie pozostawić bez komentarza.

Z poważaniem,

Zespół PRO8L3M
Obrazek
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

No i prospy jebać super express
Jeśli chcesz się głupio przyjebać, to w paru
mołpy są kozackie
frontkick

Post autor: frontkick »

Ale pijawki
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Obrazek

Czyżby szykowała się jakaś szersza współpraca?
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

jakby jakąś spontaniczną epkę zajebali w takim składzie, to jarałbym się okrutnie. ale myślę, że może chodzić o jakieś remixy przygotowane przez Steeza tudzież jakieś audiowizualne działania/wystawę może.
ODPOWIEDZ