Zui
- piernikowyskoczek
Re: Zui
co tu zaszło?
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- benzoabuser
- Zbanowany
zui chyba się wzorowała na moim postingu
wchodzę na pewniaku i robię se tik toka
ona wyciąga mojego selfisticka, czyli cocka
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Nadrobiłem właśnie klip z poprzedniej strony i mam nadzieję, że Oliwka wywołała swoją obecnością cały trend na zboczone raperki-ruchaczki próbujące swoich sił w tej konwencji po obejrzeniu dwóch teledysków Nicki, bo materiał w ostatnim miesiącu niesamowity. Najpierw Marina będąca bad bitch od tygodnia, teraz ona, panczlajny o skillu w obsługiwania kutasa to kurewsko wielkie, niezagospodarowane poletko na naszej scenie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- FruitOffTheWall
zui zui gówno w dupie tuli
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- gods bidness
Sorry, ale cały jej whore credit upada, po tym wersie, że ręką robi laskę.
Wgl ten trend ja bad bitch
oliwka po 2 kawałkach już się wszystkim znudziła jak Alberto ale wiadomo gimbusy ich utrzymają przy życiu i w sumie nie mam z tym problem biznes się kręci
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
dokladnie, juz chyba lepsza w konwencji bragga bylaby interpretacja, ze reka robi laske tzn inna kobietegods bidness pisze: ↑28 lis 2021, 18:50 Sorry, ale cały jej whore credit upada, po tym wersie, że ręką robi laskę.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
ona sie wije na tym teledysku jak jakas wsciekla kobra, juz mogli ja wyciac z obrazu i dac perspektywe na krajobraz
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.