Wywiady z polskimi raperami
Re: Wywiady z polskimi raperami
Myślałem, że jak zobaczę jeszcze bortwicka na forum to mnie będzie tylko wkurwiał, a tu któryś z rzędu mądry post 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Godzinny wywiad ze Steezem. Co prawda nie ma praktycznie nic o P83, ale jest o jego trasie, jak to teraz wygląda, tworzeniu muzyki itp.
DJ Decks: "Mam duży wpływ na to, co się dzieje w StoproRap, kto tam przychodzi"
Spoiler
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
dziwna sprawa że nikt nie wspomniał o tym że wyszła trzecia część To nie jest hip-hop. Rozmowy, chyba pasuje do konceptu wątku
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
- stratemirat
Nie ma na chomiku to nikt nie wspomniał 
Jak będę miał czas.
Z ciekawości mogę powiedzieć, że Ojciec Yaro podobno był adwokatem mojego starego jak siedział w więzieniu w Koszalinie.
To znaczy mój stary mi to powiedział, ale nie wiem czy to jest prawda.
Tak czy inaczej musiałem rozmawiać z tym adwokatem, a starego nie odwiedziłem w więzieniu, tylko dlatego, że nie miałem przy sobie legitymacji szkolnej.
Z ciekawości mogę powiedzieć, że Ojciec Yaro podobno był adwokatem mojego starego jak siedział w więzieniu w Koszalinie.
To znaczy mój stary mi to powiedział, ale nie wiem czy to jest prawda.
Tak czy inaczej musiałem rozmawiać z tym adwokatem, a starego nie odwiedziłem w więzieniu, tylko dlatego, że nie miałem przy sobie legitymacji szkolnej.
https://open.spotify.com/episode/1bfUPs ... 7c93ad4c87
Zajebisty wywiad Wojewódzkiego i Kędzierskiego z Rychem
jestem w połowie i świetnie się tego słucha, dużo trudnych tematöw i szczerych odpowiedzi rycha, polecam wszystkim zajawkowiczom
wgl wojewódzki bardzo dobrze wypada w takich dłuższych formatach, dobre pytania, ciekawe rozkminy, kawał dziennikarza z niego, a w tym jego show na tvn tylko debila z sb robi żeby po każdym zdaniu publiczność się śmiała, troche jak w sitcomie
wgl wojewódzki bardzo dobrze wypada w takich dłuższych formatach, dobre pytania, ciekawe rozkminy, kawał dziennikarza z niego, a w tym jego show na tvn tylko debila z sb robi żeby po każdym zdaniu publiczność się śmiała, troche jak w sitcomie
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
- o albumie "Modus Operandi" i tworzeniu albumu koncepcyjnego
- o tym, jak pomaga zmiana workflow
- o AI w produkcji bitów
- o współpracach przeróżnych (np. HST, Biak)
- mlodykociak
mój ulubiony wywiad w plhh, jebany KLASYK przez wielkie K
czemu wrzuciłeś jakiś reupload z samym audio?
czemu wrzuciłeś jakiś reupload z samym audio?
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Patrząc na to, że został wrzucony na kanale "młody kociak" mam pewne podejrzenia
Może właśnie dokonam tragicznego pomówienia, ale coś kojarzę, że ten gość który prowadzi wywiad jakoś niedawno zaginął i chyba dotąd sprawa się nie wyjaśniła.
Może właśnie dokonam tragicznego pomówienia, ale coś kojarzę, że ten gość który prowadzi wywiad jakoś niedawno zaginął i chyba dotąd sprawa się nie wyjaśniła.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
Nie chodzi czasami o ten wywiad?
Dodano po 49 sekundach:
Czy ten kociak czasami nie miał tu konta?