Almost Famous - Almost Famous 2 (2021)
-
frontkick
Re: Almost Famous - TBA (2020) [zapowiedź]
Lol przecież w maskach to i w AF1 nie byli oni
- fvntvsycool
Bons i Pete nie dali słabej rzeczy od lat, Laik próbował tu chyba nieśmiało poeksperymentować z flow. Nowa odsłona w jego rapie i mam wrażenie, że chłop się dopiero rozkręca.
Ja to kupuję.
Ja to kupuję.
[mention]checix69[/mention] ignoranctwem zatrącił twój post, posłuchaj se numeru "nowe dźwięki" z najnowszej płyty Żaby i się pogódź że Żabson ma najlepszy przekaz w kraju
Spoiler
Na moje chore spojrzenie na świat, chcieli dawać mi lekarstwa
Przecież każdy, gdy dorasta to ma więcej problemów
Nauczycieli ignorancja, dla nich życie to sprawdzian
Liczy się tylko jak zdasz go, o
I to nieważne czy ogarniasz, czy śmigasz na koncerty
Czy na trening, kiedy twoich rówieśników ściga psiarnia
Przecież każdy, gdy dorasta to ma więcej problemów
Nauczycieli ignorancja, dla nich życie to sprawdzian
Liczy się tylko jak zdasz go, o
I to nieważne czy ogarniasz, czy śmigasz na koncerty
Czy na trening, kiedy twoich rówieśników ściga psiarnia
Spoiler
I nic mnie nie obchodzi co napisze o mnie prasa
Myślisz, że się znasz na rapie no bo posłuchałeś Nasa
Zaczynałem to nagrywać w szafie, teraz gram w teatrach
Nie mam czasu nawet siedzieć w chacie, no bo ciągle trasa
I to jest trap (trap), i to jest pasja (pasja)
Przez lata kariery nie zrobiłbyś tego jak ja
Może gdybyś robił coś zamiast oceniania
No to wtedy miałbyś cokolwiek do gadania
Nie tylko w tych podcastach
Myślisz, że się znasz na rapie no bo posłuchałeś Nasa
Zaczynałem to nagrywać w szafie, teraz gram w teatrach
Nie mam czasu nawet siedzieć w chacie, no bo ciągle trasa
I to jest trap (trap), i to jest pasja (pasja)
Przez lata kariery nie zrobiłbyś tego jak ja
Może gdybyś robił coś zamiast oceniania
No to wtedy miałbyś cokolwiek do gadania
Nie tylko w tych podcastach
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Sorry mate, za duży skrót myślowy jak to przeczytałem jeszcze raz. Nie wiem kto był w maskach na AF1, ale w teledysku wystąpili osobiście, a w nowym nie uświadczyliśmy ich facjat wiec stąd wniosek, że Laik pewnie był niedostępny w czasie nagrania.
Nauczony doświadczeniami wiem, ze akurat tego typu muze trzeba trochę "przesezonowac" i wchodzi po czasie, na początku jak dostałem pierwsze AF to też jakis nieprzekonany byłem, ale jak to przekatowałem parokrotnie bo już nie wiedziałem co wrzucać, to się zakochałem na maksa, wierze że tym razem też tak będzie
Re: Almost Famous - Almost Famous 2 (2021)
Znaki
Ostatnio zmieniony 09 gru 2024, 15:18 przez Bolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Soulpete na Facebooku.Cześć,
Sprawa jest. Często pada pytanie "kiedy preorder", nie? To możemy śmiało odpowiedzieć, że
Ten numer puściliśmy, bo obiecaliśmy, że w tym roku coś Wam damy. No to proszę bardzo. Tu nigdzie nie jest napisane, że to zapowiada album, że to singiel, czy cokolwiek z nadchodzącej płyty. Numer od nas dla Was. Proszę bardzo
Bluzy też są robione, bo na koncertach często zagadujecie o to (pewnie przez to, że my z Bonsem mamy kilka takich "gadżetów" od naszego kolegi Aleksandra). Więc jak ktoś chce, to zapraszamy na www.soraw.pl
Miłego weekendu.
e: w komentarzach dopowiedział, że płytę mają zamiar nagrać jak się wszyscy w trojkę spotkają. Czyli wychodzi na to, że jeszcze trochę poczekamy.
Znaki
Ostatnio zmieniony 09 gru 2024, 15:19 przez Bolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Racja. To jak jest z tymi kawałkami?
Przeca mają dopiero nagrywać a niektórzy użytkownicy już sobie słuchali.
Znaki
Ostatnio zmieniony 09 gru 2024, 15:20 przez Bolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
jestem ładniejszy i nie mam na imię aleksander.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Miałem większe oczekiwania, bit fajny i nic poza tym.
chujoza, wracam do żabsona
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
-
MalinowyJogurt
Mimo, że jestem sajko i uważam Bonsa za najlepszego rapera w kraju to kompletnie mi ten track nie siada. A no i samo zachowanie chłopaków ostatnio idzie w jakąś złą stronę, od jebania instagramowych paziów i bycia ziomkiem dla ogarniętych słuchaczy po oznaczanie instagramowych chłopców w relacjach i podejścia "jak śmiałes śmieciu pomyśleć że af11 to singiel na płyte, ona sie robi ale chuj was to kiedy bedzie elo"
A mi się podoba, ten bit to taka petarda że chuj, od Bonsa i Laika w tej sytuacji cudów nie oczekuję, a nie jest źle imo
Po paru odsłuchach mam wrażenie, że chłopaki chcieli dać agresywny punkowy klimat, pełen pogardy, nonszalancji i ostrych wersów; no ale nie pykło. Bliżej niż do Sedesu jest im do eripe czy jakichś podstarzałych gwiazd rocka, którzy chcą wejść ponad swoje emocje i w konwencji uskuteczniać rozpierdol,będąc tymi najgorszymi, no ale xd nie pykło. Jakaś zabawa skalpelem, huje muje, granat w kieszeni i kostka z kibla. Chuj wie o czym to jest, poza tym, że chłopaki chcieli wyjść na największych kozaków. Licze, ze reszta bedzie ciekawsza. No i Laik>Bonson, chociaż ładniej poskładał
cztery żubry i dwie kurwy
Dokładnie takie same odczucia. Strasznie bufoński wydźwięk tego posta. Tak jakby się Soulpete chciał wytłumaczyć, ale przecież odbiór kawalka, poza paroma postami tutaj, jest całkiem dobry. Hajpują drugą płytę, puszczają kawałek, a potem się dziwią, że ktoś pyta o preorder.MalinowyJogurt pisze: ↑21 gru 2019, 10:22"jak śmiałes śmieciu pomyśleć że af11 to singiel na płyte, ona sie robi ale chuj was to kiedy bedzie elo"
- krakowski łotr
Po prostu wysoko sobie poprzeczkę zwiesili przy AF1 i teraz żeby to pobić albo chociaż dorównać będzie trzeba się mocno postarać