Ćpuńskie dramy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
joey

Re: Zioło

Post autor: joey »

oyche pisze: 22 paź 2019, 14:20 przecież z tej wypowiedzi zioła bije (auto)szydera w chuj
no i właśnie dlatego brzmiało to jakoś autentycznie i przyziemnie. z perspektywy czasu można łatwo sobie wysnuć wniosek, że to farmazon pisany ręką narkomana, ale wtedy chciało się ziomkowi kibicować.
trójkąt bermudzki wola mokotów
Hazardzista

Post autor: Hazardzista »

Dodam tylko że w mojej subiektywnej ocenie płyta "HipHop" która przesiąknięta jest tekstami w stylu "Nie walę koksu raczej, za duża flota
Ale waliłbym w opór bo kozak" sprawiła że więcej osób sięgnęło po twarde narkotyki niż twórczość jakiegoś Toncia który wali po kablach na filmikach i rapuje o opio.
To nie jest żaden zarzut ani wobec twórców u których przewija się temat używek, ani osób zażywających jakiekolwiek używki.
Jeśli chodzi o zioła wydaje mi się że etap w jakim był nałogowcem w czasie pisania tamtej płyty (2k12?) był na tyle zaawansowany że nawet wtedy ciężko byłoby mu z tego wyjść jeśli zacząłby się leczyć.
Awatar użytkownika

Post autor: #23 »

Przestańcie robić chlew, bluzgać się wzajemnie i samego poszkodowanego.

Wypisywanie że ktoś się zabił na własne życzenie to jak napisać że ludzie sobie wkręcają depresję i dla zabawy wskakują pod pociąg, nosz kurwa to tak nie jest. Owszem nikt Michałowi nie przystawiał do głowy pistoletu zmuszając go do ćpania, tylko że to podobny problem jak z alkoholizmem, w momencie gdy zdajesz sobie sprawę że nie kontrolujesz tego jest już za późno, a co za tym idzie są coraz mniejsze szanse że się z tego wykaraskasz. Zdrowi ludzie nie odbierają sobie życia.

Jeszcze raz R.I.P. Zioło. Jeśli ktoś wybiera się na pogrzeb i będzie jakiś wieniec ogarniał to chętnie dorzucę te symboliczne kilkanaście PLNów.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: 05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Aka M

Post autor: Aka M »

Fani zamiast zafundować mu detoks, to dali mu na wakacje i zafundowali grób. Słowa Belmonda stały się jasne jak słońce, odnośnie fanów.

@Rakieta wyjaśnił. Szkoda chłopaka, ale na własne życzenie, a jak czytam te forum z ćpunami z małolatami to tylko nic jak w kaftan, albo skakać po głowie. Okropne środowisko, co to za przewózka w życiu. Zagłębiać się w temat narkotyków jak pasjonata, wozić się na forum z ćpunami, dawanie porad jak się naćpać i wjebać do grobu. To jak siedzieć w sali samobójców i się dziwić że ludzie popełniają samobóje. Wchodzisz w to gowno na własne życzenie, A jak się jeszcze tym jarasz i podniecasz to jesteś pojebany. Pogarda dla ludzi którzy krzywdzą świadomie bliskich i nie chcą dac sobie pomóc, gdyby zaczęli myśleć o innych choć przez chwilę, to nie mieliby czasu na takie głupoty. Na co dzień ginie w chuj ludzi na świecie którzy są wartościowi i dają nadzieję temu światu, tym ludziom należy współczuć, A ludzie pokroju helupiarza który świadomie wypierdala innych w gowna, powinien być nauczką i lekcją dla wszystkich których Korcą te klimaty. Źle mi z tym, że ludzie mając świadomość tak ogromną w tych czasach robią tak pokurwione rzeczy.
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

'Na co dzień ginie w chuj ludzi na świecie którzy są wartościowi i dają nadzieję temu światu, tym ludziom należy współczuć, A ludzie pokroju helupiarza który świadomie wypierdala innych w gowna, powinien być nauczką i lekcją dla wszystkich których Korcą te klimaty.'
Tak bardzo to, chociaż zbyt pokręcone.
Awatar użytkownika
Glotiggy

Re: Tonciu

Post autor: Glotiggy »

bez kitu, nie rozumiem co ludzi jara w muzyce jakiegos tnc, rap dla cpunow
moxxi

Post autor: moxxi »

[mention]Aka M[/mention] wyjaśnił, zamknijcie temat :dunno:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
kurator

Post autor: kurator »

oyche pisze: 22 paź 2019, 12:14
Spoiler
płaczę, chce się zabić kurwa mać, ale mnie pilnują, nie mogę tego do siebie dopuścić, nie wierzę, nie chcę już tego syfu, co chwilę ktoś umiera. zioło zioło, chyba nagram taki kawałek. słuchałem go od początku, jako człowieka kochałem kurwa choć nienawidzę ludzi, ale przegadaliśmy kilka godzin na trzeźwo, miał w tym tygodniu do mnie przyjechać, mieliśmy robić projekt, nagrać płytę, na której mieliśmy wyrzucic z siebie najgorsze kurwa rzeczy, które odjebalismy. cpun. cpun. nie mogę przestać kurwa płakać. ego bity to jest kurrwa mać złoto, od pierwszych sekund slysysz że to michał, rzadko spotykane i kurwa kurwa kurwa mać powiedz że to nie jest prawdą. nie znaliśmy aż tak dobrze, widzieliśmy się 2 czy 3 razy. tak pocieszna mordka. co mam zrobić? kurwaa mac nie wierzę. błagam kurwa powiedz że to jebany żart. niedługo wleci nowy kawalek, nie chcę tego syfu już od 15 roku życia mam dość ale kurwa zawsze tu będę. co chwilę ktoś kurwa umiera. chce umrzeć. chce żyć. zakochałem się, tydzień bez mjetka. chxialem wypic 5 litrow mjetka i zjesc 8 paczek klonow 5 lorafenow 8 diazepamow 10 nitra kurwa wskoczyć pod pociąg pod auto bo mam problem z psychiką, ale mnie kurwa trzymali. nie chcę tego kurwa. papieroski na ręce. usuwam się. usuwam wszystko co jestbw internecie. tylko skończę nowy materiał. do końca roku będzie na spotifaju sc yt cokolwiek. ja już nic nie zrobię. nic nie zdziałam. piesze to pod wpływem ale kurwa to mnie boli tak jak umarł grzesiu, doslownie kurwa KURWAA MAĆ ZABIJCIE MNIE PROSZĘ BO TO JEST CHORE I NIE CHCĘ W TYM UCZESTNICZYĆ.

w tym tygodniu gadalismy przez telefon codziennie po 50 minut, wszystko było okej, chciał robić materiał, chciał kurwa ze mną robić płytę, to miało być kurwa mać inne, jestem rozjebany. rozmowy z nim to był kurwa jebany sztos i nie mogę kurwa, nie mam pojęcia co napisać.

Zioło, kurwa mać ty jebany idioto.
kochałem cię kurwa jebany kurwa narkomanie debilu idioto.

proszę kurwa o pomoc bo już nie daje rady, to jest dla mnie za ciężkie, naprawdę, proszę kurwa, co mam robić? jestem rozjebany, jestem rozjebany rozjebany kurwa

mam jego bity.

nienawidzę palic ziola.

nie chcę tu być

ofiary
ofiary
Najgorszy rodzaj atencyjnego pierdolenia ćpuńskiego męczennika. Jakbym czytał pamiętnik narkomanki. Miotaczem ognia bym ich wszystkich.
Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

Post autor: ToMojaStaraKsywka »

negatywne emocje, wypruwanie żył i rozrywanie serca
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

^yep

wlasnie na trojce o ziole mowili
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
r.u.s

Post autor: r.u.s »

to ten ziomek co dzwonil do wszystkich, ze Ziolo odszedl?
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

Bolo pisze: 04 paź 2019, 21:35 Ale kurwa jebany lamus, jak można go słuchać, ćpun i tyle, jak można być takim głąbem ogólnie i jarać się byciem degenratem? do tego robić gówno rap. współczuje.
mołpy są kozackie
oyche

Post autor: oyche »

jak nagra rzewny tribute dla zioła to się będziecie jarac
oyche

Post autor: oyche »

tak
Awatar użytkownika
rakieta_rakieta

Post autor: rakieta_rakieta »

napisałem wyżej i powtórze. atencyjny skurwiel manipulator i pizda.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

kurator pisze: 22 paź 2019, 16:41 Najgorszy rodzaj atencyjnego pierdolenia ćpuńskiego męczennika. Jakbym czytał pamiętnik narkomanki. Miotaczem ognia bym ich wszystkich.
to, jeszcze to wpierdalanie info o nowej płycie pomiędzy zdania o płakaniu po ziomku (którego jak się okazuje nawet za bardzo nie znał ale to nie przeszkodziło się poatencjonować informacją o jego śmierci wszystkim kogo znał).
generalnie rapera toncia powinno się jebać a tym dziennikarzynom z newonce pluję w twarz za promowanie takiego ścierwa.

A rapera zioło zioło mi szkoda, producenta zioło zioło jeszcze bardziej. Niech los jego będzie przestrogą jak wielkie talenty mogą skończyć przez narkotyki.
Hera mi zabiera ludzi których szanuję
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
ricky

Post autor: ricky »

jak wam ćpanie przeszkadza to weźcie nie słuchajcie muzyki może, Bill Hicks wyjaśnił to tysiąc lat temu
FUCK OFF MR LAHEY
Aka M

Post autor: Aka M »

chuj mnie obchodzi bill hicks żyjący tysiąc lat temu
Awatar użytkownika
rakieta_rakieta

Post autor: rakieta_rakieta »

ricky pisze: 22 paź 2019, 17:17 jak wam ćpanie przeszkadza to weźcie nie słuchajcie muzyki może, Bill Hicks wyjaśnił to tysiąc lat temu
Na bank mówił o opiowraczkach pizgających helupę ten propagator trawki.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

ricky pisze: 22 paź 2019, 17:17 jak wam ćpanie przeszkadza to weźcie nie słuchajcie muzyki może, Bill Hicks wyjaśnił to tysiąc lat temu
ćpanie ćpaniu nierówne choć w sumie każde chujowe.
Przeszkadza mi nie o tyle ćpanie, co budowanie koło niego otoczki jakiejś tajemniczości i klimatu, robienia hajsu na merchu promującym igły i opiaty, wszystko po to żeby atencyjny śmieć mógł skupić wokół siebie więcej alternatywek. Takie klimaty przyciągają małolatów z problemami i wpierdalają ich w jeszcze większe problemy o czym śmieć tonciu dobrze wie, ale wiadomo że u ćpuna nie uświadczysz empatii.
mołpy są kozackie
Zablokowany