Ten Preston
- the badman
- Artysta
Re: Ten Preston
Wrocilem do płytki i jak się słucha tekstu typu
to ciary wiedząc jak się skończylo.
Znałem Maćka, mocno przelotnie ale zdawał się zawsze super pozytywną mordką, eh
Spoiler
Znów high, znów Highway to Hell
Znów blant mi zgasł, nie kończy się
W chuj warstw, w chuj szans, by przebić się
Od jutra znikam, by przebić mnie
Znów blant mi zgasł, nie kończy się
W chuj warstw, w chuj szans, by przebić się
Od jutra znikam, by przebić mnie
Znałem Maćka, mocno przelotnie ale zdawał się zawsze super pozytywną mordką, eh
To znałeś go czy znałeś go z opowieści znajomych?the badman pisze: ↑14 paź 2023, 13:43 Znałem Maćka, mocno przelotnie ale zdawał się zawsze super pozytywną mordką
- the badman
- Artysta
No z dwa czy trzy razy byłem na wspolnej imprezie ale gadać to tak sam na sam to nie gadałem, raczej w ekipie
kolegą bym go nie nazwał ale i tak smutno w chuj
kolegą bym go nie nazwał ale i tak smutno w chuj
-
BouncedDuck5106
Jeszcze z 2 lata i okaże się, że to najlepszy ziomekthe badman pisze: ↑29 maja 2021, 17:09 Nie znałem człowieka ani rapera ale w sumie wkręciłem się w historię bo jednak Wrocław i mam wspólnych znajomych, nawet koleżankę z pracy.
- the badman
- Artysta
No to wciąż ta sama historia, poznałem go to duże słowo przez koleżankę z pracy i wciąż mogę uważać że go nie znałem. Znasz typa z którym z 2-3 razy się minąłes na imprezie?
Wtedy nie wiedziałem nawet że jest raperem bo nie słuchałem nigdy chillwagon. Dopiero Ona mi uświadomiła to po śmierci i się wkręciłem w jego muzykę
Wtedy nie wiedziałem nawet że jest raperem bo nie słuchałem nigdy chillwagon. Dopiero Ona mi uświadomiła to po śmierci i się wkręciłem w jego muzykę
no on cię na pewno nie pamiętał
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- Bryx Fenrir