PRO8L3M - Art Brut 2 (2020)
- mlodyperkez
Re: PRO8L3M - Art Brut 2 (TBA) [Zapowiedź]
licze ze im sie cos zjebalo na serwerach i bedzie mozna zarac kupic normalnie bo jak faktycznie poszedl soldout na lodz (klub wytwornia spokojnie 2k ludzi pomiesci) w kurwa 2 minuty to az mi sie wierzyc nie chce. no chyba ze mozna bylo kupic wczesniej niz od 15 to jestem gapa.
kurwa przez przypadek kupiłem trzy bilety zamiast jednego XD
when the beat is dope, I get excited
- mlodyperkez
jak do lodzi to jeden biere
Reselling is not crime
do Kato. napisałem na razie do supportu, ale może rzeczywiście pójdzie na resell, jak tutaj też tak szybko wyprzedadzą całość
when the beat is dope, I get excited
- KillerCroc
No Kraków poszło od razu, 13:01 nie było możliwości powinięcia ani 1 ani 2 puli
Mam 5 biletów z trzeciej także jak ktoś z ziomków zrezygnuje to mogę forumowym kolego po cenie kupna oddsprzedać ale to debata na przyszły rok 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- mlodyperkez
dobra kurwa, kamien z serca wiedzialem ze to niemozliwe zeby tak szybko sie rozeszly, za dlugo w tym biznesie siedze
bilety na koncert w Łodzi beda w sprzedazy dopiero od 18, czekanko ;]
e: kupione, chociaz za 7 dyszek z drugiej puli bo po 5 minutach juz nie bylo biletow z 1 puli o.0 albo byla taka mala albo faktycznie sporo ludzi sie wybiera
Spoiler

Wiadomo coś kiedy rusza sprzedaż płyty? Jakieś przecieki?
Udało mi się dorwać dwa bilety siedzące na balkon w Krakowie <3. Czuję się wspaniale.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Udało mi się dorwać dwa bilety siedzące na balkon w Krakowie <3. Czuję się wspaniale.
Miejsca siedzące/stojące i to na balkonie? A od kiedy P83 stało się grupą o statusie Queen czy kogoś tam 
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Stojące są na dole, na balkonie są siedzące
Mniej więcej odkąd robią mondry rap z rojkiem na featach i dostają zapro na męskie grania
Ale co to za pierdololo o mądrym rapie
. Grają w Krakowie w klubie Studio, gdzie jest sporo miejsca na dole + klub ma też balkon z miejscami siedzącymi. Żeby zrobić sold out, sprzedawane były bilety również na te drugie, co ja osobiście wolę żeby się nie cisnąć pod sceną
. That's it. Żaden fame, po prostu specyfika miejsca.
No wiem jak Studio wygląda, pisałem tylko od kiedy Pro8l3m ma w Polsce status Queen. Bo mają w chuj fejmu, również wśród studentek kierunków humanistycznych, które ogólnie nie lubią rapu, ale Taco czy P83 jak najbardziej. Nie piszę tego złośliwie jakby co
jak co to o 16 można będzie kupić biletu na drugi termin w krk 

Poznań się wyprzedał już na drugi termin
ale tym razem już udało się zakupić
-
Johnny
Nie bardzo rozumiem tę podjarkę ich koncertami - byłem na dwóch, oba prowadzone pod linijkę, poza tym sztywno 60 minut i nara, żadnego bisu, bonusu, nic. W porównaniu do takiego np Łony to bida straszna
Dokładnie, trochę za szybko uciekają. Raz publika zaczęła skandować jakiś konkretny numer, ale Oskar powiedział że na następnym koncercie za rok zagra xD Poza tym średnia wieku drastycznie spada porównując pierwszy i ostatni na którym byłem. Taka już cena sławy, co zrobić.
Dokładnie, co do tych studentów to dodałbym jeszcze od siebie, że strasznie wkurwiający sajko fanbejs ma p83, trochę jak Quebo w 2014, albo Hewramabyn w 2016, nie chce mi się rozwijać ale mam nadzieję że skumacie o co mi biega
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
-
frontkick
W sumie to byłoby zabawne gdyby Steez musiał skończyć z podawaniem wódy w publiczność bo w pierwszych rzędach same małolaty
Zajebiście się cieszę że taki projekt powstanie, jak tak rozkminiałem jaka byłaby naturalna kontynuacja "Art Brut" pod względem brzmienia i tematu to skumałem że jedyne opcje jakie przychodziły mi do głowy zostały już wykorzystane na "Ground Zero" więc bankowo będę zaskoczony, nieważne czy pójdą w zupełnie nieoczekiwaną stronę czy po prostu Oskar jeszcze raz sobie porapuje z Pawłem Kukizem
Zajebiście się cieszę że taki projekt powstanie, jak tak rozkminiałem jaka byłaby naturalna kontynuacja "Art Brut" pod względem brzmienia i tematu to skumałem że jedyne opcje jakie przychodziły mi do głowy zostały już wykorzystane na "Ground Zero" więc bankowo będę zaskoczony, nieważne czy pójdą w zupełnie nieoczekiwaną stronę czy po prostu Oskar jeszcze raz sobie porapuje z Pawłem Kukizem