King Tomb

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Mystair

Re: King Tomb

Post autor: Mystair »

1. tej ale wy wiecie, że on już wysłał te płyty? a obsuwa to przeż 5-ty element HH
2. ja nie rozumiem dlaczego nie propsować dobrej muzyki, jeżeli jej autorem jest złodziej

ten ostatni numer średni/chujowy, ciężko powiedzieć, bo nie słuchałem na normalnym sprzęcie, w każdym razie wolność ludziom i złodziejom, pozdrawiam
MOB
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Mystair pisze: 26 sty 2020, 18:32 1. tej ale wy wiecie, że on już wysłał te płyty? a obsuwa to przeż 5-ty element HH
:bowdown:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

No ja po części się zgadzam z tym że jebać go za nie wysłanie tych płyt (i to nie raz) ale w sumie to staram się odciąć muzykę od wizerunku choć czasem mi to ciężko przychodzi i emocje biorą górę. No ale słucham se murzynów co to mają wyroki za morderstwa, Rick Ross jest proposowy a przypominam że se nawija jak fajnie było zruchać laskę której zarzucił tabeltkę gwałtu, potem jest taki Kartky który był tutaj wałkowany przez ponad 70 stron no i co zrobisz jak ci każą powiedzieć czy sytuacja Belmondo ma wpływ na to czy go słuchasz :dunno: Wiadomo że kurewska akcja i gardzę ale jakbym miał kiedyś usiąść i przeanalizować który muzyk którego słucham nie jest śmieciem to bym chyba niczego w życiu już nie posłuchał już więcej. No ale mimo wszystko Tomb nie ma moim zdaniem takich umiejętności na majku żeby obronić, muzyka powinna się bronić sama no a jak się nie broni to on tego tym bardziej za nią nie zrobi
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
daveyo

Post autor: daveyo »

KING TOMB - NRWP (prod. Soulker)
Spoiler
Awatar użytkownika
norkov

Post autor: norkov »

Jak on ma w bani te neurony powiązane, że takie gierki słowne składa to hit, satysfakcjonuje mnie słuchanie tego :bowdown:

A co do przewijającej się w tekstach przemiany wewnętrznej to też podchodzę do niej z dystansem, aczkolwiek wspólny banger z Ensonem byłby przekonujący :lol:
Awatar użytkownika
kebab

Post autor: kebab »

Prospy. Samozwaniec Tomb jest milion razy lepszy od jego ex-kumpli z SB, a przede wszystkim zakatarzonego wieśniaka o twarzy muminka.
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
svlv96

Post autor: svlv96 »

Spoko ten ostatni track
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Dzban Tomb >> oświeceni tolancyjni z gimb maffiji.
Nie sądziłem, że kiedyś to napiszę :dunno:
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

kapper1 pisze: 16 lut 2020, 5:05 Dzban Tomb >> oświeceni tolancyjni z gimb maffiji
Awatar użytkownika
Mystair

Po fali hejtu nadchodzi fala propsów, pięknie Tombik

Mnie akurat ten numer jakoś specjalnie nie siadł, ale tylko raz słuchałem, może sb wrócę jeszcze, wierzę, że jeszcze poprawi formę w jakiej daje te kozackie barsy, w np. nie ufam nikomu ostatnio już leciał super klawo
MOB
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

Jak najbardziej zgadzam się, że ułom Tomb > SB Szajka i ówcześnie Polar/Szałas rapowo nie mają do gościa podjazdu. W sumie to od zawsze jedynie tylko Białas wraz z Teoembe wyróżniali się na tle reszty członków SB i trzymali jakiś tam poziom. Solara jedynie mogę propsować za całkiem spoko wersy w dissach na Deysa i Aspiratio Crew, ale tak to średniak straszny i zazwyczaj odstawał poziomem od reszty.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Awatar użytkownika
norkov

Post autor: norkov »

Mystair pisze: 18 lut 2020, 13:46 Po fali hejtu nadchodzi fala propsów, pięknie Tombik
Następnym razem płyty tylko za pobraniem i powoli, powoli będzie się odkopywał :lol:
Awatar użytkownika
Mystair

mówił w wywiadzie, że przy następnej płycie będzie sprzedawał tylko osobiście ustawiając się na mieście
MOB
Awatar użytkownika
KolektywneOswiecenie

Post autor: KolektywneOswiecenie »

Czyli oprócz kradzieży, dojdzie jeszcze do pobicia, no fajnie.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333

- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

przecież aktualny przeciętny polski słuchacz rapu jedyne co potrafi, to wypisywać uniżony do swojego idola na socialmediach jak ten typ od rozmowy z belmondo
byku szanuję opór was obu :lol:
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
DwaRazy

Post autor: DwaRazy »

tomb jeden z moich ulubionych raperów na scenie, dopiero tera trafiłem na ten ostatni track, propsy w kurwe, jest forma (bo niestety pare gniotów wydał po kwitflipie)

czy on tam w tym kawalku nawija ze zrywa z rapem? mam nadzieje ze nie
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

chyba zerwał

ale ja też kiedyś z duperą zerwałem niby a potem sie zeszliśmy po pół roku więc liczę że tak będzie i tym razem u tombiwara
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Ale trzeba nie mieć godności żeby słuchać złodzieja
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

to ponad połowa forum jej nie ma
mołpy są kozackie
Aka M

Post autor: Aka M »

Bolo pisze: 05 cze 2020, 15:53 Ale trzeba nie mieć godności żeby słuchać złodzieja
Pewnie nikt by nie słuchał, gdyby ktoś ogarniał w takim tempie punche jak stary Tomb. Co jak co, ale kto poza Yourciem robi jeszcze takie rzeczy. Już nie ma punchy na scenie no chyba że Avi, reszta jeden punch na 16stke :/
ODPOWIEDZ