Żabson
Re: Żabson
widać, że chce się wybić na plecach żabsona, bardzo słaba akcja
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Właśnie wróciłem z planu teledysku do najnowszego kawałka Chief Keefa, jestem oburzony i dla mnie to zwykły prostak, bo poczęstował mnie jointem i celował do mnie z gnata, a w teledysku przecież mieliśmy biegać dookoła tęczy i trzymać się za rączki.
Mirror tych stories:
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Ale zaraz zaraz, ona mówi o sytuacjach, które ZNALAZŁY się na klipie. Jest tam w pewnym momencie scena jak Żabson ją klepie w dupę. Czyli rozumiem, że po tym się oburzyła i powiedział, że się nie zgadza na takie coś i oni bez jej zgody sklecili klip z tego co mieli, czy może zaplanowali klepanie jej po dupie na końcu, gdy mieli resztę scen z klipu?
Bo to wygląda tak, jakby nie miała nic przeciwko, ale jak zobaczyła efekt finalny to stwierdziła, że może wyjdzie na "puszczalską" czy coś i kazała usunać sceny, a oni wyjebane?
Bo to wygląda tak, jakby nie miała nic przeciwko, ale jak zobaczyła efekt finalny to stwierdziła, że może wyjdzie na "puszczalską" czy coś i kazała usunać sceny, a oni wyjebane?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
ja nie kumam jak ona sobie nie życzyła to pewnie jakby chciała to by ten teledysk zdjęli, chyba że na piśmie się na takie coś zgodziła chyba co nie?
abstrahując od jej dziwnych zeznań to właśnie się dowiedziałem, że jak panna jest na klipie trapera(?) albo świeci dupą na insta to można ją bezkarnie klepać po dupsku 
- JoeyJoeJoe
sexual assault nie jest spoko
ale to, że nie podpisała żadnej umowy to beka
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
mam nadzieje ze zaraz Żabson ją wyjaśni
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
co na to paluch ?
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Właśnie wracam z teledysku chief keefa, niosą mnie w trumnie bo normalnie mnie odjebał z klamki, ale nie mam pretensji, podświadomie wiedziałem na co się piszę
to już jest zbyt duża nadinterpretacja moich słów
a tak poza tym jakby Cię odjebał to byś nie napisał tego komentarza, beng, wygrałem tę batalię
a tak poza tym jakby Cię odjebał to byś nie napisał tego komentarza, beng, wygrałem tę batalię
- ebismolarek
Tak czy siak zabson to jest pedal chuj dupa cwel do potęgi
- przedszkolanek
feministyczne zmorzenie w PLHH ostatnio, jaka afera wyjdzie następna? co typujecie?
- JoeyJoeJoe
^ktoś wypomni raperowi że powiedział nie miło na geja 5 lat temu
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- Moltisanti
Daevo
Rozumiem że wg ciebie jak ktoś jest TRAPEREM to ma przyzwolenie na molestowanie. Rozumiem że wg ciebie każdy ma obowiązek wiedzieć kim jest Żabson, że jest on TRAPEREM ergo idąc do niego na teledysk zezwala się mu na klepanie w dupę. No i rozumiem że idąc na plan teledysku do Wilka WDZ wyrażasz zgodę na bycie posiekanym maczetą
Rozumiem że wg ciebie jak ktoś jest TRAPEREM to ma przyzwolenie na molestowanie. Rozumiem że wg ciebie każdy ma obowiązek wiedzieć kim jest Żabson, że jest on TRAPEREM ergo idąc do niego na teledysk zezwala się mu na klepanie w dupę. No i rozumiem że idąc na plan teledysku do Wilka WDZ wyrażasz zgodę na bycie posiekanym maczetą