Grimmy - Brawurowo i Pusto Mixtape (2020)
Re: Grimmy - Brawurowo i Pusto Mixtape (201?) [Zapowiedź]
osłuchałem się i w sumie imo to jest mega spoko płyta, ofc jak ktoś stylistyki deysa i chaotyczności jego tekstów nie lubi to będzie dla niego gówno, ale ja jako osoba, która w chuj go słuchała do RPP, a odbiła się od większości późniejszych rzeczy praktycznie lubię każdy numer z tej płyty, tak naprawdę chujowa zwrotka to imo tylko ta z numeru z Bonsonem, a szkoda bo Bons bardzo ładnie tam
JEST JUŻ NA SPOTIFY SPRAAAAAWDZAC TO JEZU CHRYSTE SZYBCIUTKO, BŁAGAM WAS KOCHAM WAS
Spoiler
- Muzykometeoropata
Jaki to jest kozak album to brak pytań a dla Papilotów osobny
.Luzu i świeżości polecam.
Najkrócej ten album opisałbym słowami, że jak lubisz obecnego Deysa to ci sie spodoba, jak nie to nie. Ja lubię, więc się jaram, szkoda że pierwsze 3 kawałki zablokowane jeszcze
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Re: Grimmy - Brawurowo i Pusto Mixtape (2020)
Ja się wstrzymam z oceną, ale jest ogień i na te chwilę spokojnie dałbym 9/10. Grimmy w formie, wszystko bangla jak należy. No i dodanie Podłego to strzał w dziesiątkę, katowałem ostro ten kawałek.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2020, 11:06 przez daveyo, łącznie zmieniany 1 raz.
- ToMojaStaraKsywka
Słuchałem z 10 razy tej płyty dziś. Jaram się większością kawałków, ale potrzebuję jeszcze osłuchania mimo wszystko. I zapamiętania tytułów
- przedszkolanek
wrzuć ktoś w temat 2020 i wyrzuć zapowiedź
Zmieniłem
jest to przejebanie zajebista rzecz od czasów imprimatur 
"Papiloty" mają taki klimat, że serce mi się otwiera. Mega to jest przyjemne.
Przepiękna płytka, refren w bitaminie mi tak przeokrutnie siedzi 
Czemu trzech pierwszych kawałków nie ma na streamingach?
No to jest dziwne, bo na yt normalnie są, może puści teledysk do tych kawałków stąd taka decyzja. Pamiętajmy jeszcze, że jeśli płyta pojawi się w empikach to będzie na innych bitach i z inną okładką.
- przedszkolanek
nie kwestia bitów czasem?
- ToMojaStaraKsywka
nie mają praw do bitów chyba
pewnie kwestia bitow, ale deys napisał że na dniach będą więc pewnie ogarnia co trzeba
- Bryx Fenrir
Uhh, bardzo dobra płyta. Deysik nie zawiódł, myslę, że to jedna z najlepszych jego plyt w karierze, mimo, że single różnie siedziały, to całość wypada naprawdę świetnie. Zgadzam się z [mention]daveyo[/mention] , sprawdzać to bo warto, Bonson dał kapitalną zwrotkę, to jest naprawdę zwrotka, która do featu roku może kandydować, a płyta nie jest w całosci smutna, jest naprawdę parę kawałków gdzie można pobujać banią. Deys imo stracił z wiekiem ucho do bitów, i już nie są to tak zajebiste produkcje jak na wcześniejszych płytach, ale nadal on sam trzyma forme i ta płyta to udowadnia. Żaden numer to nie jest zlepek słów, wszystko się tu zgadza. Piękna jest ta płyta.
Refren z 'znowu przestawiam meble' cały czas w bani. Bardzo dobra płyta, przekonałem się do Deysa z powrotem.
Muszę przyznać, że polubiłem tego Kariana nwm czemu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Dawno się tak niczym nie jarałem od Deysa, od dłuższego czasu nie mogłem go znieść nawet, ale ta płyta jest bardzo przyjemna. Refreny nie chcą mi wyjść z głowy
Ostatnio zmieniony 10 lut 2020, 20:00 przez baluckilu, łącznie zmieniany 1 raz.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.