Utworzenie nowego działu - POLITYKA

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
dr zjeb

Re: Utworzenie nowego działu - POLITYKA

Post autor: dr zjeb »

Ślizgawka tak bardzo nie cierpi tematów politycznych, że w ciągu dnia nadupcy na ich temat więcej stron niż powstawało w beefie psycholandlorda z wieprzem
Girls with boyfriends are the kinds I like
I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

wujot pisze: wczoraj, 17:40 @Burak wstaw listę 5 osób najczęściej zgłaszających posty innych użytkowników :twisted:
Jose pisze: 09 gru 2025, 16:02
dr zjeb pisze: 09 gru 2025, 15:51 Dej top 3 zgłaszających i top 3 zgłaszanych
w tych działach, co mam powiadomienia:
zgłaszający: ART, zemsta, 2rzyn
zgłaszani (poza bortwickami, smlyami i innymi multi): 2rzyn, camzat i pewnie fromage za spam kiedyś
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

dr zjeb pisze: wczoraj, 18:13 Ślizgawka tak bardzo nie cierpi tematów politycznych, że w ciągu dnia nadupcy na ich temat więcej stron niż powstawało w beefie psycholandlorda z wieprzem
Nie no, tyle to nie
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

ja podbijam bardzo nowy dział, łatwo byłoby kliknąć "oznacz jako przeczytane" w Polityce i zostałby czas na przeglądanie, co kogo wkurwia, co kogo raduje i które chrupki najlepsze

jeśli chodzi o moderowanie, to imo normlanie po miesiącu istnienia działu bierzemy TOP10 postujących i banujemy
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

To wejdźcie temat Polityka + Prezydent Polski, zsumujcie i banujcie; nie bezzie trzeba soe bawić w poddzialy
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

SWN pisze: wczoraj, 17:11 phobos - 2 warny w 7 letniej karierze
dodam że jeden za wyzwanie chłopa który pierwszy wyzywał więc moderator pewnie naćpany a drugi by 4homet się już odpierdolił od administracji to wziąłem wyrok na klatę

co do działu nie mam zdania róbcie co chcecie
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
ODPOWIEDZ