kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Kalom pisze: ↑25 cze 2019, 20:56
alternatywki do wora
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
ale pojebana akcja z tym Ziołem. mimo wszystko troszeczke mi go szkoda, bo widać, że jego obecna sytuacja to wina dragów, czyli nie tak do końca w 100% jego. jestem z tych, którzy uważają, że nigdy nie jestes kowalem swojego losu tak na stówe. najczęściej ćpanie wynika z jakichś innych problemów, chociaż w dzisiejszych czasach, wsrod tych bananowych dzieci, alternatywek i innych gówien często to wynika chyba z nudów. tak czy siak hejt za żebranie na wakacje. chyba już żadnej spoko muzy od niego nie usłyszymy
Karkovsky pisze: ↑26 cze 2019, 13:11
ale pojebana akcja z tym Ziołem. mimo wszystko troszeczke mi go szkoda, bo widać, że jego obecna sytuacja to wina dragów, czyli nie tak do końca w 100% jego. jestem z tych, którzy uważają, że nigdy nie jestes kowalem swojego losu tak na stówe. najczęściej ćpanie wynika z jakichś innych problemów, chociaż w dzisiejszych czasach, wsrod tych bananowych dzieci, alternatywek i innych gówien często to wynika chyba z nudów. tak czy siak hejt za żebranie na wakacje. chyba już żadnej spoko muzy od niego nie usłyszymy
no tak, pewnie ktoś mu kazał ćpać xD szkoda chłopa, ale sam się w to wjebał i nie ogarnął żyćka. Może z tego wyjdzie, oby
YKCUL pisze: ↑25 cze 2019, 22:58
Xd uwielbiam te furtki bezpieczeństwa na końcu postów Kubinskyego
"oczywiście jest też opcja że jestem zaślepiony byciem mocnym fanem rapera zioloziolo i pierdolę głupoty"
"tak mi się wydaje przynajmniej"
mój ulubiony styl wyrażania opinii to jest <3
To... niedobrze. Tez tak mam, to sie wydaje spoko cecha, ale IMO nie jest. Wydaje mi sie, ze swiadczy o calkowitym braku pewnosci mowcy. No, ale to moze byc tylko moja percepcja na te sprawy.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Gość jest ewidetnie uzależniony i szkoda szczerze widzieć jak swój potencjał artystyczny spala w brownie. Mam nadzieję że Wojtka nie spotka to samo bo choć on sam zrobił odcinkę ? Od palefale to ta jego dziewoja wygląda jak kazus laski Pinkmana z breaking bad
Literatura niepoważna usiłuje rozwiązać problemy egzystencji. Literatura poważna je stawia. [...] Literatura poważna nie jest po to, żeby ułatwiać życie, tylko żeby je utrudniać.