Taki Jeden Krzysztof - appka do wielokrotnych rymów [1.VI premiera Google Play]

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

bylerymdorymu

Re: Taki Jeden Krzysztof - appka do wielokrotnych rymów [1.VI premiera Google Play]

Post autor: bylerymdorymu »

Namówcie @Bryx Fenrir, żeby za symboliczną stówę zrobił premierę swojego numeru exclusively wewnątrz appki przez pierwszy miesiąc. Mamy tu fame do zrobienia, to nie podziemie forumka, to jest kurwa mainstream forumka.

Przetestujemy jak to śmiga w ogóle zanim uderzymy do smarka, czy eisa.
Snus

Re: Taki Jeden Krzysztof - appka do wielokrotnych rymów [1.VI premiera Google Play]

Post autor: Snus »

Ruscy hakerzy znowu w natarciu :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

git czekam na premiere
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Czy w tej aplikacji maczał palce zagraniczny kapitał? Kto jest inwestorem?
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

bylerymdorymu pisze: 23 maja 2026, 18:25 Namówcie @Bryx Fenrir, żeby za symboliczną stówę zrobił premierę swojego numeru exclusively wewnątrz appki przez pierwszy miesiąc. Mamy tu fame do zrobienia, to nie podziemie forumka, to jest kurwa mainstream forumka.

Przetestujemy jak to śmiga w ogóle zanim uderzymy do smarka, czy eisa.
krzychu ale rozumiem ty zapłacisz bryxowi, za to że bedziesz na jego barkach sie wybijał?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
bylerymdorymu

Jeśli chodzi o to kto płaci to oczywiście ja, ale kwota i tak jest symboliczna, bo to forumowa zabawa. Chyba, że nie rozumiem pytania.
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

nie rozumiesz tego że ludzie mają wyjebane na twoją apkę
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
🥤 DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN 🚘 -> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Mów za siebie, ja jestem zainteresowany
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

mam beef z każdym kto pobierze apke do wielokrotnych rymów
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

Burak pisze: wczoraj, 13:45 Mów za siebie, ja jestem zainteresowany
ze względu na sposób marketingowy nawet nie rozważam jej pobierać, atencyjnie i desperacko jak huj, to nawet ja ze swoimi tejpami się tak nie wpierdalam xd
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
🥤 DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN 🚘 -> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Nie potrzeba mi wielokrotnych, żeby cieniasa skasować
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Witam i jestem w posiadaniu wyszukiwarki z wrzuty.pl
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

@bylerymdorymu - Odmówiłem tej współpracy, w sposób kulturalny, rzeczowy, wytłumaczyłem dlaczego, i myślałem, że to zrozumiałeś, więc proszę nie wyciągać mojej ksywki wycierając sobie nią twarz, bo jest to niefajne, i przez przypadek taką nachalną promocją możesz mnie zdenerwować, a wtedy faktycznie nagram numer, jednak będzie to kawałek, który Ci te apkę zezłomuje jak 25 letniego Poloneza. Raz jeszcze powtarzam po dobroci - nie :dunno:
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

@FruitOffTheWall nagraj dla Krzycha zwrotke za stówke, ktos musi
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

pobierz sobie apke ziomek

wojtek nie rób tego, krzychu możesz się co najwyżej do ariusi zwrócić w tym temacie
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Nic nie nagrywam
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
bylerymdorymu

Bryx Fenrir pisze: wczoraj, 16:37 @bylerymdorymu - Odmówiłem tej współpracy, w sposób kulturalny, rzeczowy, wytłumaczyłem dlaczego, i myślałem, że to zrozumiałeś, więc proszę nie wyciągać mojej ksywki wycierając sobie nią twarz, bo jest to niefajne, i przez przypadek taką nachalną promocją możesz mnie zdenerwować, a wtedy faktycznie nagram numer, jednak będzie to kawałek, który Ci te apkę zezłomuje jak 25 letniego Poloneza. Raz jeszcze powtarzam po dobroci - nie :dunno:
To jak najbardziej mógłby być diss na appkę. Uważam wręcz, że dodałoby to humoru całej sytuacji. Ktoś zapłacił w PL rap grze za diss na siebie? Nie sądzę. Zgłaszać się.

Btw. niestety wewnątrz tej gry nie może być chyba żadnego kawałka z przekleństwami, bo wydaje mi się, że ustawiliśmy brak ograniczeń wiekowych, etc. Dlatego docelowo zrobimy osobny S player. Klasa.
ODPOWIEDZ