BIAK x QZYN - Jasny Obraz Ciemnych Czasów 2 (2026) [Zapowiedź]
- KlejnotNilu71
Re: BIAK x QZYN - Jasny Obraz Ciemnych Czasów 2 (2026) [Zapowiedź]
Mega frajerska akcja z tym wersem, ale bardziej mnie bawi ta przewózka o odmowach współprac, jakby w ogóle jakieś kiedykolwiek propozycje miał pan wielki raper. 
Nie zabieraj się za rap jak jesteś bażantem
- Bryx Fenrir
Jebać wszystkie kwitflipy w Polskim rapie, tego pajaca również, nieważne czy jest dobry czy nie, oszust to oszust, chuj na szczękę biaku jebany
co to kurva jest XD
a za dwa lata nagra że teraz to już NAPRAWDĘ odnalazł siebie i się poukładał, a kwit-flipa nie zrobił biak tylko stary-biak, czyli nie biak, więc się nie przypierdalaj słuchaczu
chvj ci w dupę biak, wiem że to czytasz niedowartościowana pizdeczko
- igorzastyy
Na szczęście nie słucham rapera Biak i płyt nie zamówiłem, ale jedno wiem na pewno. Zasługuje on dokładnie na to samo, co zrobił po wersie z paczkami, czyli sążne tfu na mordę. Niezłym śmieciem musi być w życiu prywatnym, skoro jest aż takim w rapie.
Odpowiedz rapera Biac w stylu to nie było do słuchaczy tylko do sygnalisty, rozsyłam płyty tylko upomnijcie sie o nią jeszcze 10 raz, miałem cięzko i teraz kto inny rozsyła

-
MetinowyGosu
- Zbanowany
Bity gówniane, teksty nudne.
W imieniu forum Ślizgawka pragniemy serdecznie przeprosić Pana za to, że musiał się Pan kopać z koniem.
Nie było naszym zamiarem zmuszać Pana do tłumaczenia się z nieistniejących wysyłek, ani imputować Panu oszustw, które jak wiemy, są jedynie narracyjnym konstruktem wynikającym z naszego braku zrozumienia dla Pana potknięcia.
Z pokorą przyjmujemy do wiadomości, że wers był w liczbie pojedynczej, a więc nie dotyczył nas- słuchaczy, przepraszamy za to, że jako zbiorowość nie potrafiliśmy odczytać tej subtelności.
Dziękujemy również, że Pana muzyka była, jest i będzie dostępna za darmo w internecie, co pozwala nam korzystać z niej bez ryzyka, to dla nas zaszczyt, że możemy słuchać twórczości nagrywanej od 20 lat bez żadnych zysków, a jedynie z czystej pasji, doceniamy że zamierza Pan tworzyć ją dalej pomimo potknięć.
Z wyrazami szacunku, wdzięczności i skruchy, użytkownicy forum Ślizgawka.
- igorzastyy
To oświadczenie pokazuje dobitnie, że nie pomyliłem się co do oceny tego osobnika, tfu.
Hah skoro wers w liczbie pojedynczej a nie do ogolu sluchaczh to ja chyba nawet wiem do kogo konkretnie byl xd
Zabawne ze majac tyle form komunikacji wybiera komentarz na yt xd
Jakie pyskowki, co on kjrwa taki pokrzywdzony ciagle. Ludzie normalnie pytaja (jak dobrze poczytacie komenty to nawet ludzie co z nim niedawno nagrywali) a ten juz defensywa i ze atakowany i kopanie z koniem xd
Zabawne ze majac tyle form komunikacji wybiera komentarz na yt xd
Jakie pyskowki, co on kjrwa taki pokrzywdzony ciagle. Ludzie normalnie pytaja (jak dobrze poczytacie komenty to nawet ludzie co z nim niedawno nagrywali) a ten juz defensywa i ze atakowany i kopanie z koniem xd
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
Mozliwe ze dostal tez pare wiadomosci na pw ktore juz mogly wygladac troche inaczej niz komenty na youtube
Niech wysle plyty i przeprosi kogo trzeba i imo miedzy nami spoko, nwm o co tu dalej robic afere
Skaza pozostanie wiadomo, komunikacja moze tez nienajlepsza ale jezeli faktycznie poczynil kroki aby sie to juz nie wydarzylo to imo props i niech karawana leci dalej 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Afera jest o to, że koleżka chciałby już niewygodne fakty przemilczeć i robić swoje w spokoju, a tu jakieś kocie mordy się interesują, przypominają i ogólny dyskomfort w głowie powodują
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
- JoeyJoeJoe
pod którym klipem ten komentarz? albo usunięte albo nie mogę znaleźć
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
i to jest moj glowny problem z tym calym Biakiem. nawija spoko, w wywiadzie w newonce tez wydawal sie byc normalnym gosciem, ale ta maniera wiecznie pokrzywdzonego typa juz wkurwia, wraz z tym placzliwym delivery, co widac nawet w zalaczonej odpowiedzi na yt.
Mozna byloby teraz troszke zmienic plyte i pokazac ludziom ze da sie wyjsc z gowna, a nie sie wiecznie uzalac nad soba (nie umniejszajac przezyciom pana Biaka). Trzezwosc to tylko pierwszy krok do tego. Mysle ze sluchacze doceniliby taki „przekaz”. Ale wiecie jak jest, czesto dobra muzyke wydaja pierdolnieci albo wieczni Werterzy. Takze akcje z plytami potepiam mocno ale muzycznie kibicuję, niech chlop dalej grinduje
Mozna byloby teraz troszke zmienic plyte i pokazac ludziom ze da sie wyjsc z gowna, a nie sie wiecznie uzalac nad soba (nie umniejszajac przezyciom pana Biaka). Trzezwosc to tylko pierwszy krok do tego. Mysle ze sluchacze doceniliby taki „przekaz”. Ale wiecie jak jest, czesto dobra muzyke wydaja pierdolnieci albo wieczni Werterzy. Takze akcje z plytami potepiam mocno ale muzycznie kibicuję, niech chlop dalej grinduje
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
było pod numerem Biak x Qzyn ft. W.E.N.A. - Zbyt żywy w odpowiedzi na pytanie jednego z komentujących użytkowników ale chyba usunęli, bo teraz już nie maJoeyJoeJoe pisze: ↑07 kwie 2026, 8:57 pod którym klipem ten komentarz? albo usunięte albo nie mogę znaleźć
tamten ziomek co dostał odpowiedź skasował komentarz
Info za pejem dustyroom.pl: Zkibwoy ma się pojawić na płycie.
Zkibwoy to niech daje Psiakrew2. Dobrze pamiętam, że miało być coś w tym roku?
Jak zkibwoy bedzie w klipie to pierdolne salto w tyl.
Warunek: musi byc dluzej niz 1,5 sekundy
Warunek: musi byc dluzej niz 1,5 sekundy