Ćpaj Stajl - M.E.L.I.N.A (2025)
Re: Ćpaj Stajl - M.E.L.I.N.A (2025)
Przesłuchałem raz i po pierwszym odsłuchu zgadzam się z częścią komentarzy tutaj, tzn. muzycznie ciekawe, rapowo mniej.
Ale nie da się przesłuchać albumu słuchając go raz, także będę musiał jeszcze sprawdzić.
Ale nie da się przesłuchać albumu słuchając go raz, także będę musiał jeszcze sprawdzić.
-
jasnejasne
Lepiej niż ostatnio, jakby nie wyszedł "Złoty strzał" pewnie działałoby mocniej
Ogólnie fakt faktem powpierdalali trochę własny ogon i pora to kończyć
Ogólnie fakt faktem powpierdalali trochę własny ogon i pora to kończyć
Na Spotify wjechala wersja z podobno nowym masteringiem (brzmienie poprawione, dodane pare smaczkow).
lepsze niż poprzedni materiał, wciąż DOBRY, no ale oczekiwania względem Ćpaj Stajlu wiadomo jakie są. i tak już się trochę pogodziłem, że peak już nie wróci, mieli legendarny trzypłytowy run, teraz "tylko" spoko materiał, no i okej, no i spoko
-
bobermann3000
kolejna porcja nutek mi się spodobało teraz mam fazę na NIE WIESZ z Old Dirty Brzezinkiem i W TEJ SAMEJ CENIE z UFO Dejwisem co za kurwa dojebane brzmienie
alik to goat mimo że nie przyłożył się do rapowania na tej płycie to materiał jest jednak w większości dobry, nie siedzi mi tylko zbytnio ŁONA/DUCATI oraz MIASTO JEST NASZE
- Ten Typ Gold
Emocjonalny benger jest super
- rozklad_gaussa
u mnie oba emocjonalne numery najczęściej sluchane z tej plyty (reszty prawie wcale)
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
lapie sie na tym, ze czesto wracam do wielu kawalkow z tego albumu
co prawda gdyby od tych tekstow odjac bity i streetwearowe ciuszki w teledyskach, to wyjdzie ze slucham cypisa, ale no wlasnie brzmieniowo mi to bardzo siedzi. ma alik talent do fajnych melodii i aranzy, duzo sie tam dzieje i zostaje w glowie
co prawda gdyby od tych tekstow odjac bity i streetwearowe ciuszki w teledyskach, to wyjdzie ze slucham cypisa, ale no wlasnie brzmieniowo mi to bardzo siedzi. ma alik talent do fajnych melodii i aranzy, duzo sie tam dzieje i zostaje w glowie
OBIECALEM MAMIE ZE JUZ NIC NIE UKRADNE ALE ZAJEBALEM SKOKI NA FARCIE JESTEM KLEPTOMANEEEM