Sentino - King Sento 3 (2026) [Zapowiedź]
Re: Sentino - King Sento 3 (2026) [Zapowiedź]
Az się przypomina Jon Lajoie, udający fana U2 - I just love how every song sound the same
Chujowy mix, klip pocięty jakby nie do tego utworu wszystko po staremu u pół Polaka pół Niemca pół Chilijczyka
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
No ten mix prawie idealny, prawie bo bit jest za cicho względem wokalu
Dodano po 30 sekundach:
Ale okładka płyty xD
Dodano po 8 minutach 48 sekundach:
Dobra kurwa to teraz kiedy premiera płyty King Sento 3? Za 1 tydzień? Za 2?
Dodano po 30 sekundach:
Ale okładka płyty xD
Dodano po 8 minutach 48 sekundach:
Dobra kurwa to teraz kiedy premiera płyty King Sento 3? Za 1 tydzień? Za 2?
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
klip jak za dawnych czasów o 12:00, aby intruz mógł przesłuchać Króla po pracy na budowie
Światem kręcą pieniądze
nie no klip to jest chujowy, nawet jak na sentino. do takiego bengera to mogliby sie krakhalsowcy bardziej przylozyc
Jak to będzie na albumie to będzie katowane
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Tutaj dłuższy snippet, ^dojebany ten chór na refrenie w studyjnej wersji
Światem kręcą pieniądze
ten track z Zabsonem i Hellfieldem ma potencjal na najwiekszy banger tegorocznego lata, o ile zadbaja przy tym o dobra oprawe graficzna, bo klipy duzo daja do przyciagania nowych odbiorcow z YouTube. Ale Don Alvarez pod wzgledem wizualnym i marketingowym jest absolutnym nieporozumieniem. To prawdopodobnie numer z najbardziej ikonicznym refrenem na albumie King Sento 3, zapowiadany od ponad roku i oczekiwany przez wielu supporterow Sentino. Niestety niesmak wzbudza fakt, ze on nawet nie zadbal o rozpromowanie tej nuty w mediach, brak jakichkolwiek billboardow i plakatow KS3 w Polsce. A ten teledysk nagrany telefonem przez zone, ujecia zlepione na kolanie i uciekajace audio od warstwy wizualnej? Sorry, ale tak nie kupuje sie streamow w tym kraju i moze lepszym sposobem byloby wypuszczenie po prostu kreskowkowej okladki numeru, tak jak chociazby Morad - He Visto, J Balvin x Bad Bunny - OASIS. Okladka albumu King Sento 3 tez jest tragiczna. KING SENTO PROLOG stoi kilka poziomow wyzej, pomimo widocznej golym okiem inspiracji ikonicznym zdjeciem Tupaca z samochodu, czy okladka Morada.
mysle, ze uzywajac powszechnych narzedzi mozna zaprojektowac o wiele lepsza okladke, niz to co zostalo wyplute przez kogos tam dla KS3.

Spoiler

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
A co szykuje się fizyczna wersja CD tego projektu, że przykładacie wagę do okładki? Sento ostatnio na lajwie nie wykluczył że będzie fizyk 
Światem kręcą pieniądze
Światem kręcą pieniądze
Kurwa ile on będzie to KS3 robił.
Kiedy premiera
SENTINO - ELECTRIC BLUE [KS3 SNIPPET]
SENTINO - ELECTRIC BLUE [KS3 SNIPPET]