[beef] Eripe - Bedoes
- oKulTywowany
Re: [beef] Eripe - Bedoes
Widze sami twardzi gracze stojący po partyzantckiej główce od typa 30 kilo cięższego
This page is no longer available.
-
nescafeklasyg
No podobno go odepchnął więc żaden partyzant tylko ewidentnie sam dążył do afery, chyba że jakieś fejkowe relacje czytałemToMojaStaraKsywka pisze: ↑01 sie 2025, 19:49Gdzie on do bdsa z łapami wyskakiwał?nescafeklasyg pisze: ↑01 sie 2025, 19:18 Ok ja rozumiem wszystko ale no jechanie przez eripe od pizdy to jednak za wysoki lot mordo wyłożyłeś się po gongu (samemu wyskakując z łapami) więc co ty tu wrzucasz i chuja ma znaczenie że najebany.
Fajnie zarapowane ale te pancze to zieew .
Po kompromitacji w rzeczywistości musiałby sięgnąć po srogie brudy aby to odwrócić .
Każdy ma przed oczami jak LGBT Cowboy
wysyła strzałem na wakacje buńczucznego rapera który większość swojej twórczości dogryza innym .
Po kompromitacji w rzeczywistości musiałby sięgnąć po srogie brudy aby to odwrócić .
Każdy ma przed oczami jak LGBT Cowboy
Ostatnio zmieniony 01 sie 2025, 20:13 przez Maisels, łącznie zmieniany 1 raz.
- oKulTywowany
Oczywiście że jebać Kurwe jebaną.
- oKulTywowany
Nie dowiemy się jak było, wszędzie sa inne relacje z tego wydarzenia. Lil Konon który pierwszy poinformował o tym dziś wrzucił na yt filmik podsumowujący to to możecie sobie obejrzeć i wysnuć własne wnioski.
W każdym razie od Eripe czuć realtalk - "jebać bedoesa dzisiaj krzyknie każdy, kto wie co to kurwa rap i się nie brzydzi prawdy"
W każdym razie od Eripe czuć realtalk - "jebać bedoesa dzisiaj krzyknie każdy, kto wie co to kurwa rap i się nie brzydzi prawdy"
spięty sfrustrowany wokal - jest
ordynarnie pociachane raty co 2 wersy - są
pancze z ery rapu łupanego - są
oparcie narracji na "haha jesteś gruby" - jest
jakakolwiek zabawa formą - nie ma
jakiekolwiek flow - nie ma
to co mi zapadło w pamięć po 3 odsłuchach to fajny rym odwaga znika / do bagażnika oraz 2 celne wersy, pierwszy to ten z karmą po gustawie, bo nie dość, że jest wordplayem, to zawiera jeszcze jakiś sens w kontekście bedoesa jako osoby, no i ten z ukąszeniem łajta w jajca, choć mało dissowy, to jednak fajnie prześmiewczy.
no, ale to nadal za mało, żeby ugryźć potężnego bedoesa, który przypominam, że będąc jeszcze nastolatkiem zjadł dupą filipka w beefie, oraz całkiem nieźle se radził z tombem. liczę, że bedi odpowie, bo tylko robienie tego rapowanego rapu mu wychodzi naprawdę dobrze.
ordynarnie pociachane raty co 2 wersy - są
pancze z ery rapu łupanego - są
oparcie narracji na "haha jesteś gruby" - jest
jakakolwiek zabawa formą - nie ma
jakiekolwiek flow - nie ma
to co mi zapadło w pamięć po 3 odsłuchach to fajny rym odwaga znika / do bagażnika oraz 2 celne wersy, pierwszy to ten z karmą po gustawie, bo nie dość, że jest wordplayem, to zawiera jeszcze jakiś sens w kontekście bedoesa jako osoby, no i ten z ukąszeniem łajta w jajca, choć mało dissowy, to jednak fajnie prześmiewczy.
no, ale to nadal za mało, żeby ugryźć potężnego bedoesa, który przypominam, że będąc jeszcze nastolatkiem zjadł dupą filipka w beefie, oraz całkiem nieźle se radził z tombem. liczę, że bedi odpowie, bo tylko robienie tego rapowanego rapu mu wychodzi naprawdę dobrze.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
To były jakieś niejasności w tej kwestii ? Myślałem że to oczywista oczywistość i brać forumkowa jest jednomyślna
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- oKulTywowany
No nie wiem,przyfrunie niebawem nawiększy prawilniak art i powie że tak nie można 
This page is no longer available.
- qualite_de_schizoide
dobry diss, nie ma tu morderstwa ale kowboja na bank zaboli, tyle wystarczy
FUCK OFF MR LAHEY
ale co ma go zaboleć? to bedoes nie wie, że jest gruby?
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
no faktycznie ten partyzant tragedia bedoes mogl chociaz krzyknac "eripe teraz unik zaraz cie uderze!!"
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
wgl to ten beef uwydatnia jak bardzo subiektywnym pojęciem jest ten osławiony "partyzant". jeśli dwóch typów się sprzecza, idą jakieś odepchnięcia (ze strony ripa) to musisz się jako facet liczyć z tym, że jak przekroczysz pewną granicę fizyczną to zara może polecieć bomba. partyzant to byłby, jakby eripe gadał se z tym delektą i w ogóle nie zwracał uwagi na bedoesa, a ten by mu wyjebał na nieświadomce. nie wiem jak było w istocie, ale jeśli tak jak to podał tam lil konon czy inny przygłup no to dla mnie to nie jest partyzant. eripe odepchnął bedoesa, to ten mu wypłacił bombę. zero partyzantki. elo.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Jebac bedoesa ale nie wyobrażam sobie ze miałoby go zaboleć szarpanie nogawki przez lamusa na strzała, chociaz nawet trochę rozumiem eripe że to nagrał bo nie ma w sumie za wiele do stracenia
w ogole nawiazujac do posta uż @chuj ludzie pisza ze biedny rip nie mogl dojsc do slowa, chcial o rapie mowic!! miala byc jakas wymiana zdan kulturalna forum romanum kurwa!!! a ja to widze bardziej w stylu przepychanki jakichs losowych manych pod nocnym albo na boju wiecie jak to opisywal bengal w poscie kiedys
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels