KPSN - Nowy Boombap (2022)
- Bryx Fenrir
Re: KPSN - Nowy Boombap (2020) [Zapowiedź]
Takie sobie, ale generalnie nie słucha sie go z żadnym wstydem, a to czesto jest plus na tej scenie
Nowy singiel z kliponem
KPSN - Nowy Boombap (feat. DJ HWR)
KPSN - Nowy Boombap (feat. DJ HWR)
Spoiler
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
- Bryx Fenrir
Re: KPSN - Nowy Boombap (28.10.22) [Zapowiedź]
Bardzo fajny numer, dobra energia, tekstowo jak zwykle dobrze. Jest tutaj to czego mogłem spodziewać się po KPSN
nie rozumiem, czemu cokolwiek tu wrzucacie i komentujecie, skoro sam autor płyty prosił jasno i wyraźnie:
- mlodyperkez
nie słuchałem go z rok i przez ten czas zero progressu, identycznie brzmią te numery jak te wcześniejsze
- Bryx Fenrir
Zetha naprawdę świetnie, KPSN trochę blado przy nim wypadł
Dobry album, nie ma tu żadnej rewolucji ale dużo świetnych bitów i solidna nawijka KPSNa. Trochę boli, że gość z takim brzmieniem nie żyje z muzyki i pracuje w jakiejś tyrze, w której z tego co zrozumiałem się średnio spełnia.
Z gościnnek Jnr bardzo ładnie, reszta średnio albo słabo (Ero setna taka sama zwrotka
)
Z gościnnek Jnr bardzo ładnie, reszta średnio albo słabo (Ero setna taka sama zwrotka
dobry numer z Ero, całości nie słuchałem
Re: KPSN - Nowy Boombap (2022)
Spoko albumik, trochę chaotyczny, myślę, że dla niektórych może być męczący, ale utrzymuje energetyczny klimat z szybką nawijką i nawet fajnymi bitami, jak ktoś lubi taki stajl to mu się spodoba. KPSN leci dynamicznie na numerach wypluwając z siebie dużo emocji - ogólnie jak @Sieloo wspomniał całość bez rewolucji, po prostu ok płytka i tyle.