Fokus - Arogant (2021)
Re: Fokus - Arogant (2021) [Zapowiedź]
Kurwa jakie to smutne
Tak poważnie to on jeden blok obszedł.
Kawałek asłuchalny.
- The Bitch Fucker
Fokus w 2021? Sprawdzę jutro rano dla beki.
Ganianie jakiegoś genetycznego bitu brzmiącego jak z demówki eJay hip hop 2007, a tam w komentarzach dinozaury ze spustami jakby wprowadził rewolucję. Pół kawałka o tym że zjada mc's jak pacman, drugie pół postrzelane w niebo, gość ewidentnie zatrzymał się w 2000 i mam mu stawiać bowdowny, bo szybko recytuje sylaby obok bitu.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
o chuj tu zapierdala w ogole 
Własnie fokus najlepszy na takich chujowych bitach. Myśleliście że zrobi drill? Od fokusa bierze się każda chujnie i trzeba się jarać
myslalem, ze bedzie duzo gorsze po komentarzach, ale dalej chujnia
ostatni kawalek z tych nowszych od fokusa ktory mi sie podobal to szescian, wydany 11 lat temu
moze bu i kams troche by obronili slask
ostatni kawalek z tych nowszych od fokusa ktory mi sie podobal to szescian, wydany 11 lat temu
moze bu i kams troche by obronili slask
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Słaby trailer dlc do cyberpunk
poprawione dzięki użytkownikowi Moxxi
poprawione dzięki użytkownikowi Moxxi
180tys. odtworzeń i same pozytywne komentarze, zadziwiające że nawet taki kasztan ma swój fanbase.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
rubinstein
chyba cale wspolczesne maxflo* to jakis wspolny punkt kilku rownleglych wszechswiatow albo port miedzygwiezdny dla wielu odleglych galaktyk
NIKT tego nie slucha, NIKT o nich nie mowi, NIKT nie puszcza tego w radio, NIKT o tym nie pisze... a klipy kleszcza, k2 czy buki maja po X mlnów wyświetleń. w sumie muza w sam raz dla szarych ludzikow z tralfamadorii, zaden homo sapiens nie jest w stanie tego sluchac.
* wykluczam tutaj szczyt popularnosci grubsona z lat 2008-12
NIKT tego nie slucha, NIKT o nich nie mowi, NIKT nie puszcza tego w radio, NIKT o tym nie pisze... a klipy kleszcza, k2 czy buki maja po X mlnów wyświetleń. w sumie muza w sam raz dla szarych ludzikow z tralfamadorii, zaden homo sapiens nie jest w stanie tego sluchac.
* wykluczam tutaj szczyt popularnosci grubsona z lat 2008-12
Buka te 9 lat temu był bardzo popularny, wiec liczby pod jego starymi kawalkami nie dziwią specjalnie, choć js nigdy nie wiedziałem, co ludzie w nim widzą. Potem gdzieś przepadł i cholera wie co się z nim dzieje. Co do reszty to się zgadzam, nie mam pojęcia, jakim cudem ta wytwórnie jeszcze nie upadła.
Maxflo nie upadło, bo głównie zarabia na usługach realizacyjnych dla samozwańczych raperów z Piździelewa Dolnego, oprócz tego na kilku niszowych artystach i raz na jakiś czas jakiś Pokahontaz, plus coś tam im skapnie ze sprzedaży płyt na stronie (zapewne w większości pfk). Sam znam co najmniej 5 osób, które nagrały u nich płytę kilka lat temu i na tym ich kariera poprzestała xD
nie mowcie, spoko to bylo
tez kiedys tego sluchalem, tą plyte gdzie byl chyba kawalek czarownica z monopolowego
katowalem kiedys troche na glosnikach. Ale im dluzej go sluchasz tym bardziej meczy glos typa, tak jak z fokusem
-
rubinstein
odtworzyłem
nie było spoko, gdy miałem 18 lat i nic się nie zmieniło w międzyczasie
odwtorzyłem sobie potem to i mam wrażenie, że to był właściwy kierunek dla maxflo, ale co było, minęło
nie było spoko, gdy miałem 18 lat i nic się nie zmieniło w międzyczasie
odwtorzyłem sobie potem to i mam wrażenie, że to był właściwy kierunek dla maxflo, ale co było, minęło
Spoiler
zanim powiem nara miało dojebany bit np.scarz pisze: ↑10 gru 2021, 22:41 Buka te 9 lat temu był bardzo popularny, wiec liczby pod jego starymi kawalkami nie dziwią specjalnie, choć js nigdy nie wiedziałem, co ludzie w nim widzą. Potem gdzieś przepadł i cholera wie co się z nim dzieje. Co do reszty to się zgadzam, nie mam pojęcia, jakim cudem ta wytwórnie jeszcze nie upadła.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Fokus też kiedyś taki chujowy nie był, perwersję oprócz bekowej okładki to jeden z lepszych albumów 2012
Kurde, jako ex-sajko Fokusa mi w sumie przykro.
Jakoś od drugiego Pokahontaz bardzo popularna była gadka, że to ten marny Rahim go powstrzymuje, żeby wspiąć się na wyżyny i rozjebać tę scenę. No, nie było tak, jak widać XD I to smutne, bo ja mu nawet wierzę, że on by chciał znowu wjechać z buta i tę scenę pozjadać, ale imo za długo miał najzwyczajniej w świecie wyjebane.
I to, że od zawsze był bezguściem to jest oczywiste pierdolenie, bo takich wersów, jak na "Nie Ma Mnie Dla Nikogo", czy "Zmysły, emocje" nie składa byle MC Wiesiek z Piździszewa Dolnego. Dlatego tym bardziej mi smutno, jak teraz widzę, jak się rozmienił na drobne.
I tak się w sumie zastanawiam, co ogólnie się z tym śląskim rapem porobiło. Przecież jeszcze te 10 lat temu to był taki powerhouse na scenie polskiego rapu, na czele z MaxFlo, a teraz nikogo to kurwa nie obchodzi. Smutne trochę.
Jakoś od drugiego Pokahontaz bardzo popularna była gadka, że to ten marny Rahim go powstrzymuje, żeby wspiąć się na wyżyny i rozjebać tę scenę. No, nie było tak, jak widać XD I to smutne, bo ja mu nawet wierzę, że on by chciał znowu wjechać z buta i tę scenę pozjadać, ale imo za długo miał najzwyczajniej w świecie wyjebane.
I to, że od zawsze był bezguściem to jest oczywiste pierdolenie, bo takich wersów, jak na "Nie Ma Mnie Dla Nikogo", czy "Zmysły, emocje" nie składa byle MC Wiesiek z Piździszewa Dolnego. Dlatego tym bardziej mi smutno, jak teraz widzę, jak się rozmienił na drobne.
I tak się w sumie zastanawiam, co ogólnie się z tym śląskim rapem porobiło. Przecież jeszcze te 10 lat temu to był taki powerhouse na scenie polskiego rapu, na czele z MaxFlo, a teraz nikogo to kurwa nie obchodzi. Smutne trochę.