Fokus - Arogant (2021)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Zwikk

Re: Fokus - Arogant (2021) [Zapowiedź]

Post autor: Zwikk »

Tragedia
Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

Kurwa jakie to smutne
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

mlody jelcz pisze: 08 gru 2021, 22:32 chłop biega z kataną i robi mirror edge po śląsku
Tak poważnie to on jeden blok obszedł. :lol:

Kawałek asłuchalny.
Awatar użytkownika
The Bitch Fucker

Post autor: The Bitch Fucker »

Fokus w 2021? Sprawdzę jutro rano dla beki.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ganianie jakiegoś genetycznego bitu brzmiącego jak z demówki eJay hip hop 2007, a tam w komentarzach dinozaury ze spustami jakby wprowadził rewolucję. Pół kawałka o tym że zjada mc's jak pacman, drugie pół postrzelane w niebo, gość ewidentnie zatrzymał się w 2000 i mam mu stawiać bowdowny, bo szybko recytuje sylaby obok bitu.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
000

Post autor: 000 »

o chuj tu zapierdala w ogole :dunno:
Awatar użytkownika
staroć

Post autor: staroć »

Własnie fokus najlepszy na takich chujowych bitach. Myśleliście że zrobi drill? Od fokusa bierze się każda chujnie i trzeba się jarać
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

myslalem, ze bedzie duzo gorsze po komentarzach, ale dalej chujnia

ostatni kawalek z tych nowszych od fokusa ktory mi sie podobal to szescian, wydany 11 lat temu :lol:

moze bu i kams troche by obronili slask
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Słaby trailer dlc do cyberpunk

poprawione dzięki użytkownikowi Moxxi

wst

Post autor: wst »

180tys. odtworzeń i same pozytywne komentarze, zadziwiające że nawet taki kasztan ma swój fanbase.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rubinstein

Post autor: rubinstein »

chyba cale wspolczesne maxflo* to jakis wspolny punkt kilku rownleglych wszechswiatow albo port miedzygwiezdny dla wielu odleglych galaktyk
NIKT tego nie slucha, NIKT o nich nie mowi, NIKT nie puszcza tego w radio, NIKT o tym nie pisze... a klipy kleszcza, k2 czy buki maja po X mlnów wyświetleń. w sumie muza w sam raz dla szarych ludzikow z tralfamadorii, zaden homo sapiens nie jest w stanie tego sluchac.

* wykluczam tutaj szczyt popularnosci grubsona z lat 2008-12
Awatar użytkownika
scarz

Post autor: scarz »

Buka te 9 lat temu był bardzo popularny, wiec liczby pod jego starymi kawalkami nie dziwią specjalnie, choć js nigdy nie wiedziałem, co ludzie w nim widzą. Potem gdzieś przepadł i cholera wie co się z nim dzieje. Co do reszty to się zgadzam, nie mam pojęcia, jakim cudem ta wytwórnie jeszcze nie upadła.
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

Maxflo nie upadło, bo głównie zarabia na usługach realizacyjnych dla samozwańczych raperów z Piździelewa Dolnego, oprócz tego na kilku niszowych artystach i raz na jakiś czas jakiś Pokahontaz, plus coś tam im skapnie ze sprzedaży płyt na stronie (zapewne w większości pfk). Sam znam co najmniej 5 osób, które nagrały u nich płytę kilka lat temu i na tym ich kariera poprzestała xD
oyche

Post autor: oyche »

nie mowcie, spoko to bylo
Awatar użytkownika
tomek5lg

Post autor: tomek5lg »

tez kiedys tego sluchalem, tą plyte gdzie byl chyba kawalek czarownica z monopolowego :lol: katowalem kiedys troche na glosnikach. Ale im dluzej go sluchasz tym bardziej meczy glos typa, tak jak z fokusem
rubinstein

Post autor: rubinstein »

odtworzyłem
nie było spoko, gdy miałem 18 lat i nic się nie zmieniło w międzyczasie :bag:

odwtorzyłem sobie potem to i mam wrażenie, że to był właściwy kierunek dla maxflo, ale co było, minęło
Spoiler
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

scarz pisze: 10 gru 2021, 22:41 Buka te 9 lat temu był bardzo popularny, wiec liczby pod jego starymi kawalkami nie dziwią specjalnie, choć js nigdy nie wiedziałem, co ludzie w nim widzą. Potem gdzieś przepadł i cholera wie co się z nim dzieje. Co do reszty to się zgadzam, nie mam pojęcia, jakim cudem ta wytwórnie jeszcze nie upadła.
zanim powiem nara miało dojebany bit np.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Szczeg

Post autor: Szczeg »

Fokus też kiedyś taki chujowy nie był, perwersję oprócz bekowej okładki to jeden z lepszych albumów 2012
Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

Kurde, jako ex-sajko Fokusa mi w sumie przykro.
Jakoś od drugiego Pokahontaz bardzo popularna była gadka, że to ten marny Rahim go powstrzymuje, żeby wspiąć się na wyżyny i rozjebać tę scenę. No, nie było tak, jak widać XD I to smutne, bo ja mu nawet wierzę, że on by chciał znowu wjechać z buta i tę scenę pozjadać, ale imo za długo miał najzwyczajniej w świecie wyjebane.
I to, że od zawsze był bezguściem to jest oczywiste pierdolenie, bo takich wersów, jak na "Nie Ma Mnie Dla Nikogo", czy "Zmysły, emocje" nie składa byle MC Wiesiek z Piździszewa Dolnego. Dlatego tym bardziej mi smutno, jak teraz widzę, jak się rozmienił na drobne.
I tak się w sumie zastanawiam, co ogólnie się z tym śląskim rapem porobiło. Przecież jeszcze te 10 lat temu to był taki powerhouse na scenie polskiego rapu, na czele z MaxFlo, a teraz nikogo to kurwa nie obchodzi. Smutne trochę.
Awatar użytkownika
wuiru

Post autor: wuiru »

Szczeg pisze: 11 gru 2021, 18:11 Fokus też kiedyś taki chujowy nie był, perwersję oprócz bekowej okładki to jeden z lepszych albumów 2012
tylko, że jego płyta to 2011 i nie wiem co bierzesz jak ta płyta miała podjazd do najlepszych albumów z tego roku
ODPOWIEDZ