P. Diddy

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

nescafeklasyg

Re: P. Diddy

Post autor: nescafeklasyg »

Jak go chuja nie lubię tak też uważam że ten cały wysyp ofiar jest bekowy, nagle pierdylion osób się budzi i halo halo bo diddy mnie wyjebał ale to jest przecież klasyczna akcja w takich przypadkach.Chuj wie ile z tego jest prawdą a ile mu przybijają lewuchy.
I oczywiście cała szwajcaria jaką teraz grają te celebryckie świnie to top beka, dobrze tam muszą trzęść dupami.W sumie jak diddy ma jakieś mocne haki na jakiś trumpów czy clintonów to w ogóle się nie zdziwie jak seryjny samobójca wiedzie do gry.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Ema pisze: 07 paź 2024, 16:14
chaya pisze: 07 paź 2024, 15:00 jakby nie patrzeć to ruchanie dzieci to zło. wątpię żeby chciały zdziczeć
Nie wierzę w to, jak ruchasz dzieci to ruchasz tylko dzieci .
Niejeden skazany już zadał kłam tej tezie. Np. R.Kelly. Cycata 12-latka to też dziecko.
Awatar użytkownika
gawi

Post autor: gawi »

Ja słyszałem, że Diddy odjebał 2Paca, bo ten zakończył z nim związek. W sumie nie zdziwiło by mnie to mocno, że Shakur był gejem.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)

viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

Bo był gejem jak asap Rocky i young thug.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

Ema pisze: 07 paź 2024, 16:14
chaya pisze: 07 paź 2024, 15:00 jakby nie patrzeć to ruchanie dzieci to zło. wątpię żeby chciały zdziczeć
Nie wierzę w to, jak ruchasz dzieci to ruchasz tylko dzieci . Puffy ruchal jenny lopez, cassie i full innych najlepszych i dobrych dupeczek, ewentualnie puffy może być biseksem i wciskał swojego kindybała w czarne dupska innych raperków albo tego bimberka całego. Natomiast temat ruchania jakiegoś 9latka co się tam przewijał, śmierdzi typowym chwytem na wydojenie hajsu od puffyego
@gods bidness dobrze pisze

druga sprawa to ten 9 latek dostał 100 mln dolarów do wypłaty

bardzo ciekawą rzecz przedstawił tede na lajwie ostatnim. sprawa dotyczy jakiejś klientki z siurkiem, która występowała w kilku klipach. polecam posłuchać u tdfa i pooglądać te klipy, bardzo ciekawe to jest - choć biorę poprawkę na to, że może to być farmazon :)
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Gdzie jest ten podcast Tede do przesłuchania?
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Ema pisze: 26 wrz 2024, 10:53 te białe imprezki puffyego były podobno lepsze od bunga bunga Berlu z Kadafim, cała śmietanka się tam bawiła , ruchala , cpala , chlała , sodoma i gomora i było git , a teraz się skurwysyny odcinają . Sean Combs wielki impresario , props dożywotni
ile razy mu sztangę pucowałeś?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Dzięki, dobrze się słucha, Tede dużo teorii przedstawia. Tylko trzeba skipować inne tamaty.
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Jeżeli Diddy rzeczywiście zlecił zabójstwo 2paca, to będę pod wrażeniem.
Według mnie jest to mało prawdopodobne, bo 2pac był idiotą i prędzej czy później ktoś by go odjebał za kozaczenie.

Nigdy 2paca nie lubiłem i jak się dowiedziałem z MTV UK, że dostał parę kulek, to spłyneło to po mnie.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

jAg pisze: 08 paź 2024, 11:55
Ema pisze: 26 wrz 2024, 10:53 te białe imprezki puffyego były podobno lepsze od bunga bunga Berlu z Kadafim, cała śmietanka się tam bawiła , ruchala , cpala , chlała , sodoma i gomora i było git , a teraz się skurwysyny odcinają . Sean Combs wielki impresario , props dożywotni
ile razy mu sztangę pucowałeś?
Nie więcej niż twoja stara mi
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Mocne słowa jak na przecwelonego typa, który robi za dziwkę w ciupie
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

Dzięki pizdeczko , możesz mi jajka pobujać 😘
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Ok cwelu
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Mider

Post autor: Mider »

@sieah
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

@Tede
Awatar użytkownika
MasterP

Post autor: MasterP »

lygrys pisze: 08 paź 2024, 17:51 Jeżeli Diddy rzeczywiście zlecił zabójstwo 2paca, to będę pod wrażeniem.
na pewno istnieją powiązania i koneksje miedzy nim, von zip'em a keefe d, który swoją drogą w ostatnich latach uprawiał w mediach pokaźny self-snitching. ciekawostką jest natomiast, że zabojcy 2paca nie powachali miliona dolcow od puffa, natomiast dostali 60k od nikogo innego jak od suge'a, co jest imo bardziej popierdolone niż ten smierdzacy puff daddy w tej historii :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=FJla911 ... el=bomb1st
BOUT IT BOUT IT
Kaczor35

Post autor: Kaczor35 »

gods bidness pisze: 09 paź 2024, 16:44
Mocne i jeśli to prawda to jebać ich :confused:
Indio

Post autor: Indio »

props i nie zdziwilbym sie ani troche jakby tak bylo. diddy swoje za uszami na pewno ma jak i wiekszosc gromadki zarobasow pudrujacych nos na prywatnych wyspach, ale przynajmniej zawsze bylo widac ze to prostak i tak skonczy, za to jay ze swoja zonka od dekady pozerka na wielkich fifa rafa francuzikow arystokratow. zarzuty o satanizm i pojebane symbole w klipach to kojarze juz co najmniej od czasow plyty z kanye, potem troche ucichlo i zaczal zyc w cieniu wlasnej baby, ale i tak jebie od niego vibem dziwaka.
ODPOWIEDZ