P. Diddy
-
nescafeklasyg
Re: P. Diddy
Jak go chuja nie lubię tak też uważam że ten cały wysyp ofiar jest bekowy, nagle pierdylion osób się budzi i halo halo bo diddy mnie wyjebał ale to jest przecież klasyczna akcja w takich przypadkach.Chuj wie ile z tego jest prawdą a ile mu przybijają lewuchy.
I oczywiście cała szwajcaria jaką teraz grają te celebryckie świnie to top beka, dobrze tam muszą trzęść dupami.W sumie jak diddy ma jakieś mocne haki na jakiś trumpów czy clintonów to w ogóle się nie zdziwie jak seryjny samobójca wiedzie do gry.
I oczywiście cała szwajcaria jaką teraz grają te celebryckie świnie to top beka, dobrze tam muszą trzęść dupami.W sumie jak diddy ma jakieś mocne haki na jakiś trumpów czy clintonów to w ogóle się nie zdziwie jak seryjny samobójca wiedzie do gry.
- gods bidness
Ja słyszałem, że Diddy odjebał 2Paca, bo ten zakończył z nim związek. W sumie nie zdziwiło by mnie to mocno, że Shakur był gejem.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
@gods bidness dobrze piszeEma pisze: ↑07 paź 2024, 16:14Nie wierzę w to, jak ruchasz dzieci to ruchasz tylko dzieci . Puffy ruchal jenny lopez, cassie i full innych najlepszych i dobrych dupeczek, ewentualnie puffy może być biseksem i wciskał swojego kindybała w czarne dupska innych raperków albo tego bimberka całego. Natomiast temat ruchania jakiegoś 9latka co się tam przewijał, śmierdzi typowym chwytem na wydojenie hajsu od puffyego
druga sprawa to ten 9 latek dostał 100 mln dolarów do wypłaty
bardzo ciekawą rzecz przedstawił tede na lajwie ostatnim. sprawa dotyczy jakiejś klientki z siurkiem, która występowała w kilku klipach. polecam posłuchać u tdfa i pooglądać te klipy, bardzo ciekawe to jest - choć biorę poprawkę na to, że może to być farmazon
Gdzie jest ten podcast Tede do przesłuchania?
ile razy mu sztangę pucowałeś?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Dzięki, dobrze się słucha, Tede dużo teorii przedstawia. Tylko trzeba skipować inne tamaty.
Jeżeli Diddy rzeczywiście zlecił zabójstwo 2paca, to będę pod wrażeniem.
Według mnie jest to mało prawdopodobne, bo 2pac był idiotą i prędzej czy później ktoś by go odjebał za kozaczenie.
Nigdy 2paca nie lubiłem i jak się dowiedziałem z MTV UK, że dostał parę kulek, to spłyneło to po mnie.
Według mnie jest to mało prawdopodobne, bo 2pac był idiotą i prędzej czy później ktoś by go odjebał za kozaczenie.
Nigdy 2paca nie lubiłem i jak się dowiedziałem z MTV UK, że dostał parę kulek, to spłyneło to po mnie.
Mocne słowa jak na przecwelonego typa, który robi za dziwkę w ciupie
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Dzięki pizdeczko , możesz mi jajka pobujać 
Ok cwelu
@Tede
na pewno istnieją powiązania i koneksje miedzy nim, von zip'em a keefe d, który swoją drogą w ostatnich latach uprawiał w mediach pokaźny self-snitching. ciekawostką jest natomiast, że zabojcy 2paca nie powachali miliona dolcow od puffa, natomiast dostali 60k od nikogo innego jak od suge'a, co jest imo bardziej popierdolone niż ten smierdzacy puff daddy w tej historii
https://www.youtube.com/watch?v=FJla911 ... el=bomb1st
BOUT IT BOUT IT
Mocne i jeśli to prawda to jebać ich
props i nie zdziwilbym sie ani troche jakby tak bylo. diddy swoje za uszami na pewno ma jak i wiekszosc gromadki zarobasow pudrujacych nos na prywatnych wyspach, ale przynajmniej zawsze bylo widac ze to prostak i tak skonczy, za to jay ze swoja zonka od dekady pozerka na wielkich fifa rafa francuzikow arystokratow. zarzuty o satanizm i pojebane symbole w klipach to kojarze juz co najmniej od czasow plyty z kanye, potem troche ucichlo i zaczal zyc w cieniu wlasnej baby, ale i tak jebie od niego vibem dziwaka.