Sentino - Kołysanki Dla Ulicy (2023)
- benzoabuser
- Zbanowany
Re: Sentino - Kołysanki Dla Ulicy (2023) [Zapowiedź]
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
-
ganster mafia killer
sentino na lech polish hip hop festival whoot info z liva obecnego
@cloud

Dodano po 1 godzinie 3 sekundach:
Tymczasem Sento już w dresie Marsylii zaczął latać

Dodano po 1 godzinie 3 sekundach:
Tymczasem Sento już w dresie Marsylii zaczął latać
Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Bryx Fenrir
Bardzo dobry refren, strasznie fajnie melodyjnie to siada. Zwrotki trochę gorsze, ale generalnie spoko
kiedys kaz balagane byl trendy i zakladal trykoty jakichs afrikanskich zespolow, ktorych herby wygladaly jak taobao gang
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
King Sento wyjaśnia rivaldo i innych napinaczy
oczywiście beka z tych wszystkich zjebów, dla których wszystko co idzie w jakiekolwiek lżejsze rytmy nieważne od razu staje się discopolo(serio kiedyś miałem nadzieję, do w 2023 roku wymrą albo poukrywają się po kątach ze wstydu na jakichś hermetycznych grupkach razem z kadłubem) ale też beka z Sebka gadającego o tworzeniu czegoś nowego jak ja już tych bitów to crackhouse sam nawet nie odróżniam
Ale skandal ładnie bangla, hit roku
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Skandal będzie hitem i wielkim zaskoczeniem dla polaka który nigdy nie słyszał Zukunft 1 i 2 od Rafa Camory 
Fajny utwór, teledysk ultra chujowy.
Refren super, zwrotki mogłoby nie być. Bit oczywiście chujowy jak to u Crackhousów
Nie jest dla mnie zaskoczeniem tylko hitem i nie lubie rafa camory wole sobie włączyć sentino
CAŁE ŻYCIE MAM
- zemsta1camzata
przecież to tak jakbyś postawił koło siebie iphone i goophone
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
No ja wielokrotnie słyszałem całą dyskografię Rafa Camory i porównywanie tego co robi Sentino do Zukunft 1 i 2 to jest mniej więcej tak jakby porównać Major Lazer do Majora Suchodolskiego. Muzyka Camory nie jest może najbardziej wyrafinowana, ale bazuje na dużo bardziej skomplikowanych liniach melodycznych niż Crackhouse są w stanie stworzyć, to po pierwsze. Po drugie, Raf Camora, co by nie mówić o jego ubogiej warstwie lirycznej, nawet w najbardziej chamskim afrotrapowym "bengerze" mimo wszystko rapuje. Sentino aktualnie rapowanie ogranicza do takiego minimum, że podejrzewam, że gdyby miał pomysł na refren i trzy bridge w kawałku, to by już nie rapował w ogóle. Dzisiaj muzyka, którą robi Sebastian to kawałki, które na zmianę można puszczać z Piękni&Młodzi na wiejskich potupajach. Więc naprawdę, jeśli jesteśmy takimi znawcami europejskiego rapu i pod ramie z Sentino chcemy nieść kaganek oświaty dla zacofanych polskich słuchaczy, którzy nigdy nie jedli chicken and rice, to porównujmy jego twórczość do wspomnianego wcześniej JuLa, a nie do Rafa Camory. Aktualne wypusty Sentino są prawie tak samo wieśniackie jak muzyka JuLa, ale przynajmniej dzięki temu podobieństwu część słuchaczy może "usprawiedliwiać" swój plebejski gust znajomością europejskiej muzyki - popularnej. Zupełnie tak jakby na zachodzie nie było wieśniaków
A jak już jesteśmy przy Rafie, to różnice w jego muzyce i muzyce Sentino dobrze ilustruje różnica w ich klipach. Taki klip do "Blaues Licht" to emanacja tego jakie klipy robiłby Sentino gdyby faktycznie miał pieniądze i kontakty, które sobie przypisuje.
Spoiler
No +1.zemsta1camzata pisze: ↑17 mar 2023, 12:48przecież to tak jakbyś postawił koło siebie iphone i goophone
- benzoabuser
- Zbanowany
^nie zesraj się
Hejterzy robią aaaaa
Hejterzy robią aaaaa
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
To by oddało jak vlogi belmondziaka
Skandal to jest rozpierdol, zaskoczył mnie.
Re: Sentino
Sentino - Niebieski Ptak
Spoiler
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop