Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
505
73%
Nie
187
27%

Liczba głosów: 692

Awatar użytkownika
Travson

Re: Belmondo

Post autor: Travson »

Posiada mocne materiały na których Młody Algida robi tzw loda Rafałowi aka Rafalali
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Z najwyższą przyjemnością.

Obrazek
iufo

Post autor: iufo »

To musi być ciekawe, tak z perspektywy prawilniaka, że trzyma u siebie zdjęcia gościa ssącego kutasy. Wiadomo, tylko w celach badawczo-dowodowych, no homo.
PISZĘ TO POD WEWNĘTRZNYM PRZYMUSEM
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
Awatar użytkownika
gods bidness

No, ciekawe jak chuj.

Znowu zaczyna się odwracanie kota ogonem, wszyscy skompromitowani, tylko nie Belmondo. :lol:
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

No bo chuj to kogo obchodzi, jakiej on jest orientacji? Jak leży im hajs, albo robił jakieś inne krzywe rzeczy niech o tym mówią, a nie o tym, co i z kim robi. O ile pamiętam, to GSP również twierdził, że Belmondo wyruchał mu dziewczynę :dunno:

Obrazek
Awatar użytkownika
regulator

Post autor: regulator »

gsp jak na gościa który ze łzami w oczach mówił że laska w pupę z nim nie chce i z frustracji walił głową w ścianę i kurwa sam to wrzucał - mocny stosunek do kompromatów ex kolegi
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Każdy wiedział, że Belmondo jest bananem i im to nie przeszkadzało dopóki mogli coś na jego postaci ugrać, a teraz wielkie pretensje :rotfl:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
gods bidness

Belmondo: się nacpał i szarpie za włosy kobietę.
Ślizgawka: to nie jego wina, to choroba, a ona pewnie sama chciała! :(

Belmondo: odpierdala, a ktoś to komentuje
Ślizgawka: jak on śmie to komentować! :( To nie jego sprawa, próbuje zyskać fejmu na świętym Belmondzie!

Belmondo: wyskakuje przebrany w damską bieliznę
Ślizgawka: Jak oni śmią to pokazywać! :( to jego prywatna sprawa, co za skurwysyńtwo teraz, kiedy ma problemy tak go traktować!

Belmondo: ssie kutasa na filmikach
Ślizgawka: hehe jaki pedał by trzymał filmiki obcego kolesia, który ssie kutasa, hehe pedał

Nie zmieniajcie się, kochani.

Obrazek
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

niech na komende kurwa pojdzie z tymi strasznymi Materialami
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
kkthx

Ej, ale ja na przykład gardzę Belmondem i całym tym uniwersum. Ale no wyciąganie zdjęć, podłączanie się pod publiczne kopanie leżącego i jakieś zarzuty z dupy są po prostu żenujące ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
regulator

Post autor: regulator »

gods bidness pisze: 05 sie 2026, 13:30 Belmondo: się nacpał i szarpie za włosy kobietę.

Ślizgawka: jak on śmie to komentować! :( To nie jego sprawa, próbuje zyskać fejmu na świętym Belmondzie!

Ślizgawka: Jak oni śmią to pokazywać! :( to jego prywatna sprawa, co za skurwysyńtwo teraz, kiedy ma problemy tak go traktować!

Ślizgawka: hehe jaki pedał by trzymał filmiki obcego kolesia, który ssie kutasa, hehe pedał

Obrazek
ziomek ale chochoła stawiasz, “ktoś to komentuje” = postanawia pokazać swój hehe dystans do byłego kolegi po raz setny mówiąc że on to ma to w dupie ale jak coś to tamten to beztalencie co se dupy nie umiał podetrzeć - spoko, nikt nie pytał, akurat wszyscy byli raczej skoncentrowani na tym czy gość oknem nie wyskoczył lub/oraz na ciągnięciu baby za włosy
Awatar użytkownika
gods bidness

kkthx pisze: 05 sie 2026, 13:33 Ej, ale ja na przykład gardzę Belmondem i całym tym uniwersum. Ale no wyciąganie zdjęć, podłączanie się pod publiczne kopanie leżącego i jakieś zarzuty z dupy są po prostu żenujące ;)
Tak, jak jakiegoś Peję ruchającego scenę w narkotyczno-alkoholowym amoku zobaczyć skompromitowanego, to każdy chętny, aż się o mało nie pozabijają jak krokodyle o mięsny ochłap, ale jak już Belmondo, to każdy święty i "ojej tak nie wolno! :(".

Jak ja nie lubię świętych krów. Obojętnie czy to Tede czy Belmondo. Czy babicza rów.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Nagranie z Peją już latało po necie i wiemy o jego istnieniu, mleko się rozlało, nie czekamy na to żeby Gandzior z Kobrą zrobili wyciek jakichś nowych prywatnych materiałów kompromitujących Peje
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Wieksza beka z tego ze ma sukienke i peruke wygladajac przy tym przyjebanie niz to ze obciaga donizowi na tym filmiku czy innemu rafalowi :rotfl: Niech sie pedaly pedalą, kogo to obchodzi.
Kaz cwel niedojebany ze trzyma to w celu kompromitacji bylego kolegi a tak naprawde wali pod to konia :bag:
Co za przecwelone towarzystwo.
Lepiej byc fanem Zkibwoya niz jakichs pokurwiencow
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Snus

Post autor: Snus »

gods bidness pisze: 05 sie 2026, 13:30 Belmondo: się nacpał i szarpie za włosy kobietę.

Obrazek
Mordo gdzie to wybielanie świętego belmonda, bo chyba inny temat czytałem? No chyba że po prostu szukasz sposobu na pokazanie swojej wyższości nad ogółem dyskutujących, to w sumie rozumiem że z braku laku i taki sposób jest dobry
zuperhero

Post autor: zuperhero »

Burak pisze: 05 sie 2026, 13:01 Już, mój Panie
Spoiler
wyciąłem najciekawszy fragment, nie trzeba było nawet montować, on tak to wstawił XD

*link na streamable wygasa po 2 dniach
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Te jego filmiki są bardziej pedalskie od tych zdjęć z Rafalalą.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
kkthx

zuperhero pisze: 05 sie 2026, 14:50
Burak pisze: 05 sie 2026, 13:01 Już, mój Panie
Spoiler
wyciąłem najciekawszy fragment, nie trzeba było nawet montować, on tak to wstawił XD

*link na streamable wygasa po 2 dniach
ALE ZŁOTO XDDD

Obrazek
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

:rotfl:
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »