Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Wszystko wskazuje na to, że Zieliński od nowego sezonu idzie do Interu
Kamil Piątkowski został wypożyczony do końca sezonu z austriackiego FC Salzburg do hiszpańskiego Granada CF.
23-letni obrońca w tym sezonie zagrał w siedmiu spotkaniach austriackiej ekstraklasy i strzelił jednego gola.
Granada CF to 19. drużyna hiszpańskiej ekstraklasy.
- rozklad_gaussa
bedzie cos jeszcze z niego?
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Zapraszam do zabawy:
Z czym wam się kojarzy Kamil Piątkowski?
Głos ode mnie:
Znacznik czasowy: 5:08
Z czym wam się kojarzy Kamil Piątkowski?
Głos ode mnie:
Spoiler
Dziennikarze francuskiego portalu Foot Mercato, który w głównej mierze zajmuje się rynkiem transferowym, zaprzeczają ostatnim doniesieniom dziennika The Times. Santi Aouna, Sebastien Denis i Aurélien Léger-Moëc twierdzą, że Kylian Mbappé zostanie tego lata nowym piłkarzem Realu Madryt i wieloletnia opera mydlana w końcu dobiegnie końca.
Dyskusje na temat przyszłości francuskiego piłkarza znów ciągną się tygodniami i co kilka dni lub nawet godzin w jego sprawie pojawiają się sprzeczne informacje. Dziennikarze Foot Mercato z pełnym przekonaniem zapewniają jednak, że według ich informacji Mbappé w ostatnich dniach osiągnął już porozumienia z Realem Madryt, do którego ma przenieść się po wygaśnięciu obecnego kontraktu, który podpisał w maju 2022 roku z PSG.
Kylian Mbappé chce kontrolować sytuację, to pewne, ale fakty są takie, a nie inne i postępy zostały poczynione, podkreślają dziennikarze Foot Mercato i informują, że tym razem piłkarz powiedział już „tak” klubowi, który oczekiwał, że w tym miesiącu usłyszy od niego jasną deklarację. Obie strony mają być zgodne i tym razem ma nie dojść już do żadnych niespodzianek, a 25-latek zostanie graczem Realu Madryt.
Foot Mercato było jednym z pierwszych mediów, które w przeszłości informowały między innymi o przenosinach Sergio Ramosa do PSG, transferze Jude'a Bellinghama do Realu Madryt czy pozyskaniu Antonio Pintusa przez Królewskich.
Nie powiem, bo wiadomo że jebac mpaypal, ale pala stoi na baczność, a jak nie to jebac haalanda endrickna100% on jest wybranym który zbawi piłkę nożną jak Zidane
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wielki transfer w ekstraklasie!
Spoiler
- ConeyIsland
Kurwa mam go w pesie 2k19 na lewej obronie w wielkiej parmie z ovr 84
10 występów w Serie A od 2018, od pół roku bez klubu. Będzie gwiazda. No i wszystkiego najlepszego w dniu 30 urodzin!
Szymon Żurkowski w Empoli, jeśli myśleliście że on chyba był teraz w Empoli to nie, był w Spezii, ale kiedyś też w Empoli więc wiele się nie pomyliliście. Po sezonie wróci do Spezii.
Tottenham przyklepał wczoraj Timo Wernera (wypo), a dzisiaj obrońcę Genoi Rado Dragusina (transfer 25m).
https://www.transfermarkt.de/dragusin-b ... ews/432231
to jeszcze nic pewnego bo Bayern węszy a zawodnik zainteresowany. chociaż tottki bliżej mimo wszystko ale poczekajmy na oficjalkę
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
- rozklad_gaussa
nie no juz chyba odrzucil bayern
za to w monachium wesza ale za dierem xd
Spoiler
Spoiler
w szoku jestem, że takie kluby interesują się Dragusinem, w Juve nie pokazywał nic szczególnego, a też trudno mi uwierzyć, że aż tak się rozwinął w Genoi
- rozklad_gaussa
efekt genoi jak z naszym el pistolero
Tak ale też był jakiś powód dlaczego dostawał az tak malo minut
Kulusevski i Bentancur też niby dupy nie urywali, a jednak po transferze do Tottenhamu obaj są w gazie. Pożyjemy, zobaczymy, ale skoro znalazł się na liście Postecoglu, to raczej nie przez przypadek.
Benta mial regularnie pierwszy plac, Kulu trochę zawód ale też gral duzo, zupełnie inne przypadki. Nie mówię, ze Dragusin nie wypali, dziwi mnie po prostu że trafi tak szybko do większego klubu za takie siano