[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
No to tym bardziej. U niskich chłopów muskulatura wygląda imponująco na zdjęciu, ale jak ktoś ma 170 cm i na sobie trochę mięśnia to i tak przy postawnym facecie 190 cm wygląda jak dziecko.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Haczapurjan
Tede tę walkę przegrywa w głowie i tu jest problem.
No Tede sam mu cisnął w kawałku "Pump Air Nikiel", że Rysio to kurdupel albo te pociski na AH24/N2, że to wesz itp.
dzięki, że przypomniałeś że tede nagrał kawałek o tej nazwie
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- Haczapurjan
tede po kurcie jest raperem fatalnym, nie słucham tego gowna
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Gdyby ten beef wydarzył się 10 lat później a Tede by zaczął trenować w 2014 tak jak w naszej linii czasowej to w alternatywnej rzeczywistości mogłoby się do wydarzyć. Myślę, że beef mógłby wtedy się skończyć w klatce na Fame MMA. To byłaby największa walka polskich freak fightówHaczapurjan pisze: ↑08 wrz 2025, 22:48 Tede musi pałać organiczną, zoologiczną nienawiścią do Rycha za to rozjebanie mu życiorysu na kilka lat.
Od mniej więcej 2014/2015 zaczął trenować, bo już przy klipach na Vanilli był szczupły, miał tego trenera i tak dalej.
Kurwa, skoro była opcja, że Rysiek chce z nim wyjść na jakiejś salce się ponapierdalać, to ja bym na miejscu Tedego dołączył do tych treningów jakiegoś prywatnego trenera z K1 czy po prostu kickboxingu, może jakiś tajski i trenował kurwa w ukryciu i ciszy jak jakiś Karate Kid czy jakiś Vegeta czy chuj wie kto i wyskoczyłbym po paru latach takich treningów do rozlazłego, mniejszego o dwie głowy Penera, rozpierdolił go na tej sali, upewnił się, że ktoś to nagrywa i
i kurwa Uno Reverse Card, nagle Peja traci nimb prawilniaka nie do rozjebania, puszczam to w neta, prawilniaki odwracają się od Rycha, bo go dziwka z TVN-u najebała i to teraz Rysio musi w worze pokutnym chodzić z rozjebaną karierą.
Ale czego ja się spodziewam po Granieckim, który na lajwie musiał się pytać obsrany czatu co ma robić, bo wydygał Mesa, który dla beki na cele klipu jebnął mu w domofon. To trzeba mieć chociaż cień jakiejś sportowej złości i testosteronu, a jak wiemy to flakende mylffon, co go byle obszczymurek może wziąć na huki
Ej wyszedl jakis nowy diss po tym ostatnim domofonowym mesa? (Serio pytam odpadlem chyba na 200 ktorejs stronie) Jprd ile tu juz stron 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Tede wydał 3 Komory a Mes jeszcze nie odpowiedział
Musisz nadrobić, dużo ciekawych wątków się przez ten temat przewinęło
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Nie ma chuja ze bede czytal calego tego pierdolenia w temacie ale diss chetnie odpale jak wyszedl
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- TooMuchSmoke
A psycho landlord coś odpierdala na socjalach?
- Haczapurjan
No właśnie o to chodzi, że cisza w eterze. Miejmy nadzieję, że cisza przed burzą
Ciekawe czy będzie na płycie czy treningówka ale jak taki poziom będzie na płycie to powijam
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
mam nadzieje że bedzie, a ponadto mam nadzieje że wszystkie dissy na tdfa też będą
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Tez mam taką nadzieję, gdzieś mi chyba mignęło, że suka ma być
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
dojebana ta nuta
ale gdzie diss
no i takiego Mesa chce sie sluchac, wszystko sie tu zgadza, w koncu kurwa normalny czlowiek z niego wyszedl, a nie psycho landlord
FUCK OFF MR LAHEY
swoją droga to tylko czekam aż zejdą się wielcy znawcy z koziej dupy i będą rzucać jakieś statementy w stylu że "ale przecież almanachy nie rymuje się z sam na dachu!!"
a paszli wy
swoją droga najlepszy bit tego roku z palcem w nosie
a paszli wy
swoją droga najlepszy bit tego roku z palcem w nosie
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
o takie rymy to chyba nikt normalny nie bedzie sie czepial, po pierwsze on od dawna tak rymuje, a po drugie to jest swietny patent na rymy, bardzo nie wykorzystany w polskim rapie
FUCK OFF MR LAHEY