Sentino
-
BouncedDuck5106
Re: Sentino
Nie ma szans utrzymać swojej pozycji nawet jakby nagrał najlepszy album w życiu.
- ebismolarek
Jaka pozycje? Bycia workiem treningowym dla cherlawych beciakow sprzed komputera i dawidow wibratorow?
ten snippet tu podlinkowany chwile temu kozak
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Czemu tak sądzisz? Jeżeli nagra nośne kawałki, to sądzę, że wyświetlenia i tak będą chulać.BouncedDuck5106 pisze: ↑18 sie 2022, 7:02 Nie ma szans utrzymać swojej pozycji nawet jakby nagrał najlepszy album w życiu.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
-
gibbygiba
kiedy wogole wychodzi ten album, znajac sebe to mam obawy czy to wyjdzie w tym roku
Gadał, że za miesiąc, ale pewnie obsuwa będzie.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
*od miesiecy mowi ze za miesiac
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Za czasów King Sento również miał podobną opinie co teraz, a muzyka sama się obroniłaBouncedDuck5106 pisze: ↑18 sie 2022, 7:02 Nie ma szans utrzymać swojej pozycji nawet jakby nagrał najlepszy album w życiu.
Dodano po 49 sekundach:
"Blade" wyjdzie jako singiel i będzie miało wyświetlenia na poziomie różowego pyłu
Imo Sento wróci do wyświetleń/popularności sprzed 7-8 miesięcy. Po Trójkącie i przy okazji Midasa miał szansę wbić się w szerszy mainstream, miał influencerów mówiących o jego kawałku, trend na tiktoku a teraz przejdzie to wszystko raczej bokiem, kto lubi to posłucha, kto miał w dupie to będzie miał i tyle.
Ponoć po ZL4 niemieckie LP.
- oKulTywowany
Spoiler
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ale kurwa co jak co, swietna to byla epka (NY/Paris
a no i bity od goldfingera byly kozak
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Przeciez to w chuj buja, nie gadam o teledysku a o nucie
Easy radio play, mainstream
O takiego Sebka walczylem
Easy radio play, mainstream
O takiego Sebka walczylem
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Jak wychodziło to wideo to też był blur czy po czasie podmianka wleciała?
- zemsta1camzata
- MalkoNTENT
Pewnie nie wszyscy obserwują insta, jutro wychodzi feat u Hallfielda. Nie mogę się doczekać, bo Senti dał tam kozacką zwrotkę
e; o 16
e; o 16
Ostatnio zmieniony 24 sie 2022, 13:43 przez MalkoNTENT, łącznie zmieniany 1 raz.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
A to był jakiś snippet?
- MalkoNTENT
Wpisz w Google hallfield serniki. Puszczał na jakimś livie
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem