Belmondo
Re: Belmondo
Lajkowanie relacji, a nie postów - serious shit.
Belmondo nie musi umieć w beefy, wystarczy, że cokolwiek by z nim pocisnął, niekoniecznie na majku, a więcej osób by za nim stanęło, nawet teraz.
Dysproporcja by była jak przy potencjalnym starciu Tede vs. Sokół.
Tak strzelam.
Dysproporcja by była jak przy potencjalnym starciu Tede vs. Sokół.
Tak strzelam.
Spoiler

Spoiler
Dodano po 54 sekundach:
Ale by była kompromitacja Bałagana jakby wypłynął teledysk do To Jest Benger, który prezentował młodą buraczaną spiętą mordę
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
jechać z tym bałaganem kasztanem
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

- qualite_de_schizoide
Mam w bani kalkulator, ty masz w bani gówno
w sumie już rapował o tym wieki temu xd
w sumie już rapował o tym wieki temu xd
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
- scam_sakawa
O niczym bardziej nie marzę na scenie jak o pojechaniu Kaza Kasztaniane - krytykuję już od 2017 roku za bycie bucem "ja jestem taki, a ty biedak" - od typa, który wstydzi się bujać na własnych klipach i wygląda jak prawiczek złapany przez mamę na trzepaniu kapucyna, a "Narkopop" to jest dla lamusów, a nie obrotniaków.
Inna sprawa, że niekoniecznie Belmondo powinien się za to zabrać, jako odpowiedź na to, że poschizowany szarpał kobitę za włosy, ćpun pierdolony.
Inna sprawa, że niekoniecznie Belmondo powinien się za to zabrać, jako odpowiedź na to, że poschizowany szarpał kobitę za włosy, ćpun pierdolony.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
@scam_sakawa to by musiał pewnie jakiś Kaczy Proceder albo inny prawilniak, podważający prawilnosc Balagane (dla mnie np zupełnie nieistotna rzecz w jego wizerunku, ale dla niego samego pewnie najważniejsza xd), bo choć taki Plejer może mieć te mityczne argumenty, to pewnie jak z tych storek będzie się wylewał ból dupy
Tylko nie wiem, czy w erze raperów-kalkulatorów ktokolwiek mógłby to zrobić, może jakiś Bialas, tylko kurde po co
Tylko nie wiem, czy w erze raperów-kalkulatorów ktokolwiek mógłby to zrobić, może jakiś Bialas, tylko kurde po co
z drugiej strony wyobrazam sobie balagane, ktory spocony kmini czy zostawic serduszko, czy tez nie, i analizujacego czy paluch albo malik montana zobacza to serduszko oraz co sobie wtedy pomyślą
Idealne podsumowanie tego chujowego grajkascam_sakawa pisze: ↑wczoraj, 9:42 O niczym bardziej nie marzę na scenie jak o pojechaniu Kaza Kasztaniane - krytykuję już od 2017 roku za bycie bucem "ja jestem taki, a ty biedak" - od typa, który wstydzi się bujać na własnych klipach i wygląda jak prawiczek złapany przez mamę na trzepaniu kapucyna, a "Narkopop" to jest dla lamusów, a nie obrotniaków.
- gods bidness
Jedyne co z tej ruchawki wyniknie, to że kaz na nowej płycie rzuci kilka linijek w swoich byłych kolegów, bez rzucania ich ksyw i tyle.
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Spoiler

@danny
kurwa kwicze
Girls with boyfriends are the kinds I like
I'll steal your honey like I stole your bike
I'll steal your honey like I stole your bike