Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
redman23

Re: Transfery

Post autor: redman23 »

Bakan pisze: 07 wrz 2023, 21:52 Nie mają żadnej, ale jednak idąc do City idziesz, owszem, grać za brudne pieniądze, ale jednak w cywilizowanym i mającym określone prawo kraju i w klubie, który może dać ci sportowe spełnienie. I przede wszystkim nie firmujesz swoim wizerunkiem świata, w którym kobiety traktuje się jak gówno, niewolników jak ścierwo i masowo wykonuje egzekucje. Jak ktoś nie czuje tu różnicy, to cóż, nie ma o czym gadać.
sprawdź kto jest sponsorem City, z kim dumnie grają na koszulkach jako główny sponsor, później sprawdź jak się w tamtym kraju traktuje kobiety, niewolników, homoseksualistów, może wtedy będziemy mieli o czym pogadać
Bakan

Post autor: Bakan »

No tak, bo ja tego wszystkiego nie wiem. Oczywiście, że pełna pogarda dla sportswashingu w każdym wydaniu, również w City, czy PSG, ale to eldorado w Arabii to kolejny, znacznie obrzydliwszy etap.
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Raul niby nowym trenerem villareal
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Post autor: Sidd »

redman23 pisze: 07 wrz 2023, 23:07
Bakan pisze: 07 wrz 2023, 21:52 Nie mają żadnej, ale jednak idąc do City idziesz, owszem, grać za brudne pieniądze, ale jednak w cywilizowanym i mającym określone prawo kraju i w klubie, który może dać ci sportowe spełnienie. I przede wszystkim nie firmujesz swoim wizerunkiem świata, w którym kobiety traktuje się jak gówno, niewolników jak ścierwo i masowo wykonuje egzekucje. Jak ktoś nie czuje tu różnicy, to cóż, nie ma o czym gadać.
sprawdź kto jest sponsorem City, z kim dumnie grają na koszulkach jako główny sponsor, później sprawdź jak się w tamtym kraju traktuje kobiety, niewolników, homoseksualistów, może wtedy będziemy mieli o czym pogadać
O przepraszam bardzo, żaden kraj arabski nie ma takich swobód dla kobiet jak UAE. Problem faktycznym może być niewolnictwo migrantów zarobków. Co do społeczności LGBT, prawda są niestety takie jak w wielu krajach arabskich, jednak warto podkreślić że z ich egzekwowaniem jest dużo luźniej niż w AS gdzie czapę można dostać na dzień dobry.
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Coutinho już oficjalnie. Teraz czekamy na Włocha z PSG.

Ciekawe czy to oznacza że Katar będzie taka Arabia Saudyjska 2.0
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
tomtom

Post autor: tomtom »

sebring pisze: 22 cze 2023, 16:22 no ale po +10 latach trochę głupio tak zmienić se klub do kibicowania co
Odkopane po pół roku, ale co tam. Po 20 latach kibicowania Roma mnie zmęczyła ostatecznie i teraz szukam klubu do kibicowania. No i czuję się z tym trochę kurwa głupio, ale z "mojej" Romy to w sumie nawet herb nie pozostał.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

@tomtom i feel your pain bro...
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

To Djemba-Djemba?
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Taa. Króciutko gral w utd. Były tam rozne wynalazki typu kleberson ale SAF, mimo że to wyświechtane, potrafił wykrzesac z nich co trzeba.
RIVALDO111
Zbanowany

Katar po Verattim i Coutinho zaczyna się rozkręcać.

[media]https://x.com/FabrizioRomano/status/170 ... 02231?s=20[/media]
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

niech Sancho wezmę i lodówę
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
ConeyIsland

FLoo pisze: 15 wrz 2023, 11:31 niech Sancho wezmę i lodówę
+1
RIVALDO111
Zbanowany

Macie jakieś typy po kogo ruszy United skoro duża szansa że Sancho i Antony niedługo mogą outowac z klubu?
Awatar użytkownika
2do5

Post autor: 2do5 »

Nie, ale na pewno będzie kosztować około sto milionów i nagle zapomni jak się gra w pilke
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
Awatar użytkownika
poziomki

Post autor: poziomki »

Wydaje mi się że to było ciekawe okno transferowe
Wciąż mam hip hop we krwi
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

RIVALDO111 pisze: 16 wrz 2023, 12:31 Macie jakieś typy po kogo ruszy United skoro duża szansa że Sancho i Antony niedługo mogą outowac z klubu?
po nikogo, Pellistri/Bruno będzie grać na prawym skrzydle dopóki nie wróci Amad Diallo jakoś w grudniu
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Townsend do Luton, ciekawe nazwisko
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Starzy koledzy znów razem
Luis Suárez wypracował porozumienie z Interem Miami. Dołączy do niego na zasadzie wolnego transferu po rozwiązaniu umowy z Grêmio
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Według mojego insiderskiego info Zieliński przechodzi do Juve.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Brajanek Zaragoza ma być klepnięty przez Bayern, wzięło z zaskoczenia
ODPOWIEDZ