sprawdź kto jest sponsorem City, z kim dumnie grają na koszulkach jako główny sponsor, później sprawdź jak się w tamtym kraju traktuje kobiety, niewolników, homoseksualistów, może wtedy będziemy mieli o czym pogadaćBakan pisze: ↑07 wrz 2023, 21:52 Nie mają żadnej, ale jednak idąc do City idziesz, owszem, grać za brudne pieniądze, ale jednak w cywilizowanym i mającym określone prawo kraju i w klubie, który może dać ci sportowe spełnienie. I przede wszystkim nie firmujesz swoim wizerunkiem świata, w którym kobiety traktuje się jak gówno, niewolników jak ścierwo i masowo wykonuje egzekucje. Jak ktoś nie czuje tu różnicy, to cóż, nie ma o czym gadać.
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
No tak, bo ja tego wszystkiego nie wiem. Oczywiście, że pełna pogarda dla sportswashingu w każdym wydaniu, również w City, czy PSG, ale to eldorado w Arabii to kolejny, znacznie obrzydliwszy etap.
Raul niby nowym trenerem villareal
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
O przepraszam bardzo, żaden kraj arabski nie ma takich swobód dla kobiet jak UAE. Problem faktycznym może być niewolnictwo migrantów zarobków. Co do społeczności LGBT, prawda są niestety takie jak w wielu krajach arabskich, jednak warto podkreślić że z ich egzekwowaniem jest dużo luźniej niż w AS gdzie czapę można dostać na dzień dobry.redman23 pisze: ↑07 wrz 2023, 23:07sprawdź kto jest sponsorem City, z kim dumnie grają na koszulkach jako główny sponsor, później sprawdź jak się w tamtym kraju traktuje kobiety, niewolników, homoseksualistów, może wtedy będziemy mieli o czym pogadaćBakan pisze: ↑07 wrz 2023, 21:52 Nie mają żadnej, ale jednak idąc do City idziesz, owszem, grać za brudne pieniądze, ale jednak w cywilizowanym i mającym określone prawo kraju i w klubie, który może dać ci sportowe spełnienie. I przede wszystkim nie firmujesz swoim wizerunkiem świata, w którym kobiety traktuje się jak gówno, niewolników jak ścierwo i masowo wykonuje egzekucje. Jak ktoś nie czuje tu różnicy, to cóż, nie ma o czym gadać.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Coutinho już oficjalnie. Teraz czekamy na Włocha z PSG.
Ciekawe czy to oznacza że Katar będzie taka Arabia Saudyjska 2.0
Ciekawe czy to oznacza że Katar będzie taka Arabia Saudyjska 2.0
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Odkopane po pół roku, ale co tam. Po 20 latach kibicowania Roma mnie zmęczyła ostatecznie i teraz szukam klubu do kibicowania. No i czuję się z tym trochę kurwa głupio, ale z "mojej" Romy to w sumie nawet herb nie pozostał.
- ConeyIsland
@tomtom i feel your pain bro...

Spoiler

To Djemba-Djemba?
- ConeyIsland
Taa. Króciutko gral w utd. Były tam rozne wynalazki typu kleberson ale SAF, mimo że to wyświechtane, potrafił wykrzesac z nich co trzeba.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Katar po Verattim i Coutinho zaczyna się rozkręcać.
[media]https://x.com/FabrizioRomano/status/170 ... 02231?s=20[/media]
[media]https://x.com/FabrizioRomano/status/170 ... 02231?s=20[/media]
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- ConeyIsland
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Macie jakieś typy po kogo ruszy United skoro duża szansa że Sancho i Antony niedługo mogą outowac z klubu?
Nie, ale na pewno będzie kosztować około sto milionów i nagle zapomni jak się gra w pilke
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
po nikogo, Pellistri/Bruno będzie grać na prawym skrzydle dopóki nie wróci Amad Diallo jakoś w grudniuRIVALDO111 pisze: ↑16 wrz 2023, 12:31 Macie jakieś typy po kogo ruszy United skoro duża szansa że Sancho i Antony niedługo mogą outowac z klubu?
- ConeyIsland
Townsend do Luton, ciekawe nazwisko
Starzy koledzy znów razem
Luis Suárez wypracował porozumienie z Interem Miami. Dołączy do niego na zasadzie wolnego transferu po rozwiązaniu umowy z Grêmio
Według mojego insiderskiego info Zieliński przechodzi do Juve.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- ebismolarek
Brajanek Zaragoza ma być klepnięty przez Bayern, wzięło z zaskoczenia