Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Verratti i tak irytował swoja wieczną obecności w PSG, wiec tbh żadna strata - normalny kibic tego nawet nie odczuje, pzoa kilkoma meczami LM bez sympatycznego ex-pescarczyka (co mieli za ekipę z Insigne, Immobile i Verrattim i Zdenkiem Zemanem na ławce ehh)
-
BouncedDuck5106
Veratti sympatyczny
szkoda bo zawsze można było na pewniaka w lm stawiać że dostanie żółtaą
- Bunnymen77
Lubię go, ale spalał się w wielkich meczach
spalał się do czerwoności
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Kurwa to samo może mówić Ameryka Południowa że przychodzą żydy z Europy i wykupują wszystkie talenty na potęgę, a przyszli bogatsi i nagle hurr durr jak oni kurwa mogą od nas zawodników kupować? Kurwa od nas?!?!?! Hurr durrr
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
No i niech sobie mówią, mają do tego prawo jak samo jak ja mam prawo przypierdalać się do sztucznej ligi napędzanej kasą z ropy o chuj ci chodzi
Word
Jak dla mnie to niech wypierdalają ale są moralnymi zerami, bo swoją mordą ocieplają wizerunek kraju, w którym kobiety traktuje się jak gówno i wykonuje się masowe egzekucje. Chuj im w dupę, ale płakać za nimi nie będę.
a ty wspierasz chiński zamordyzm używając laptopa/komórki, a wojnę na ukrainie przez wsparcie putina za pomocą kupna butelki oleju rzepakowego czy tam słonecznikowego
Ale pierdolenie. To jest tak głupie, że nawet nie umiem się do tego odnieść.
To jest tak głupie jak pierdolenie o romantyzmie futbolu i bojkotowaniu ligi saudyjskiej 
F1 to królowa. Zawsze była.
Tu nie chodzi o romantyzm futbolu, tylko o moralność.
jaką moralność mają władze City, PSG, Newcastle albo wielu innych zespołów?
Nie mają żadnej, ale jednak idąc do City idziesz, owszem, grać za brudne pieniądze, ale jednak w cywilizowanym i mającym określone prawo kraju i w klubie, który może dać ci sportowe spełnienie. I przede wszystkim nie firmujesz swoim wizerunkiem świata, w którym kobiety traktuje się jak gówno, niewolników jak ścierwo i masowo wykonuje egzekucje. Jak ktoś nie czuje tu różnicy, to cóż, nie ma o czym gadać.
No sorry ale man utd 2 lata zajęło wypierdolenie greenwooda to jest ten twój pierwszy świat? I co to za różnica skoro city i Newcastle i niedługo utd to po prostu przedłużenie to co robią w arabii tylko że na mniejszą skalę w Europie
Do tego al kalafior z psg znowu wybrany przewodniczącym ECA, gdzie 2 lata temu po meczu z realem groził sędzią ze ich zajebie plus przekupowanie uefy w obu przypadkach Otworzyli postępowanie i zaraz zamknęli to jest ta twoja wolna Europa?
Do tego al kalafior z psg znowu wybrany przewodniczącym ECA, gdzie 2 lata temu po meczu z realem groził sędzią ze ich zajebie plus przekupowanie uefy w obu przypadkach Otworzyli postępowanie i zaraz zamknęli to jest ta twoja wolna Europa?
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2023, 22:14 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Ile egzekucji wykonano w tamtym roku w Anglii czy Francji? Bo w Arabii Saudyjskiej 196.Groszek pisze: ↑07 wrz 2023, 22:04 No sorry ale man utd 2 lata zajęło wypierdolenie greenwooda to jest ten twój pierwszy świat? I co to za różnica skoro city i Newcastle i niedługo utd to po prostu przedłużenie to co robią w arabii tylko że na mniejszą skalę w Europie
Do tego al kalafior z psg znowu wybrany przewodniczącym ECA, gdzie 2 lata temu po meczu z realem groził sędzią ze ich zajebie plus przekupowanie uefy w obu przypadkach Otworzyli postępowanie i zaraz zamknęli to jest ta twoja wolna Europa?![]()
Jak ci zaproponują kasę 10 razy większą niż obecnie zarabiasz u Arabów to odrzuć ofertę,
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
O! To musiało paść. Ale w sumie i tak stosunkowo późno.