Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
mql
Moderator

Re: Transfery

Post autor: mql »

Verratti i tak irytował swoja wieczną obecności w PSG, wiec tbh żadna strata - normalny kibic tego nawet nie odczuje, pzoa kilkoma meczami LM bez sympatycznego ex-pescarczyka (co mieli za ekipę z Insigne, Immobile i Verrattim i Zdenkiem Zemanem na ławce ehh)
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

Veratti sympatyczny :lol: szkoda bo zawsze można było na pewniaka w lm stawiać że dostanie żółtaą
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Lubię go, ale spalał się w wielkich meczach
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

spalał się do czerwoności
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Kurwa to samo może mówić Ameryka Południowa że przychodzą żydy z Europy i wykupują wszystkie talenty na potęgę, a przyszli bogatsi i nagle hurr durr jak oni kurwa mogą od nas zawodników kupować? Kurwa od nas?!?!?! Hurr durrr
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

No i niech sobie mówią, mają do tego prawo jak samo jak ja mam prawo przypierdalać się do sztucznej ligi napędzanej kasą z ropy o chuj ci chodzi
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

lepiej żeby grali tam niż w europie
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Groszek pisze: 07 wrz 2023, 13:15 Kurwa to samo może mówić Ameryka Południowa że przychodzą żydy z Europy i wykupują wszystkie talenty na potęgę, a przyszli bogatsi i nagle hurr durr jak oni kurwa mogą od nas zawodników kupować? Kurwa od nas?!?!?! Hurr durrr
Word
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Bakan

Post autor: Bakan »

Jak dla mnie to niech wypierdalają ale są moralnymi zerami, bo swoją mordą ocieplają wizerunek kraju, w którym kobiety traktuje się jak gówno i wykonuje się masowe egzekucje. Chuj im w dupę, ale płakać za nimi nie będę.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

a ty wspierasz chiński zamordyzm używając laptopa/komórki, a wojnę na ukrainie przez wsparcie putina za pomocą kupna butelki oleju rzepakowego czy tam słonecznikowego
Bakan

Ale pierdolenie. To jest tak głupie, że nawet nie umiem się do tego odnieść.
Lidwin

Post autor: Lidwin »

To jest tak głupie jak pierdolenie o romantyzmie futbolu i bojkotowaniu ligi saudyjskiej :lol:
F1 to królowa. Zawsze była.
Bakan

Tu nie chodzi o romantyzm futbolu, tylko o moralność.
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

jaką moralność mają władze City, PSG, Newcastle albo wielu innych zespołów?
Bakan

Nie mają żadnej, ale jednak idąc do City idziesz, owszem, grać za brudne pieniądze, ale jednak w cywilizowanym i mającym określone prawo kraju i w klubie, który może dać ci sportowe spełnienie. I przede wszystkim nie firmujesz swoim wizerunkiem świata, w którym kobiety traktuje się jak gówno, niewolników jak ścierwo i masowo wykonuje egzekucje. Jak ktoś nie czuje tu różnicy, to cóż, nie ma o czym gadać.
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

No sorry ale man utd 2 lata zajęło wypierdolenie greenwooda to jest ten twój pierwszy świat? I co to za różnica skoro city i Newcastle i niedługo utd to po prostu przedłużenie to co robią w arabii tylko że na mniejszą skalę w Europie

Do tego al kalafior z psg znowu wybrany przewodniczącym ECA, gdzie 2 lata temu po meczu z realem groził sędzią ze ich zajebie plus przekupowanie uefy w obu przypadkach Otworzyli postępowanie i zaraz zamknęli to jest ta twoja wolna Europa? :lol:
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2023, 22:14 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Post autor: Sidd »

Proszę nie mieszać Arabii z cywilizowanymi ZEA
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
Bakan

Groszek pisze: 07 wrz 2023, 22:04 No sorry ale man utd 2 lata zajęło wypierdolenie greenwooda to jest ten twój pierwszy świat? I co to za różnica skoro city i Newcastle i niedługo utd to po prostu przedłużenie to co robią w arabii tylko że na mniejszą skalę w Europie

Do tego al kalafior z psg znowu wybrany przewodniczącym ECA, gdzie 2 lata temu po meczu z realem groził sędzią ze ich zajebie plus przekupowanie uefy w obu przypadkach Otworzyli postępowanie i zaraz zamknęli to jest ta twoja wolna Europa? :lol:
Ile egzekucji wykonano w tamtym roku w Anglii czy Francji? Bo w Arabii Saudyjskiej 196.
samcro

Post autor: samcro »

Jak ci zaproponują kasę 10 razy większą niż obecnie zarabiasz u Arabów to odrzuć ofertę,
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Bakan

O! To musiało paść. Ale w sumie i tak stosunkowo późno.
ODPOWIEDZ