[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: gods bidness »

Burak pisze: 08 wrz 2025, 20:22 przecież tede chyba mógłby ściągnąc ten monitoring? w sensie od ochrony po kopie mógłby podbić że wie że jest taki jeden typ który go stalkuje, a on chce zgłosić sprawę na policję i potrzebuje kopii nagrania

@JESTEM_HIPHOPEM musisz
Pewnie już ściągnął, ale to co zobaczył nie było śmieszne tylko PRZERAŻAJĄCE, więc nic nie wrzuca o tym, tak jak nie wrzuca rozmowy z Peją. Obsrany output i dupa silencio.
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

TDF mówił, że ma dopiero zamiar iść do ciecia czy tam ochrony, ale w praktyce tak średnio by mógł ten monitoring ściągnąć, wspólnoty mieszkaniowe są administratorami danych osobowych w myśl RODO, mają zawsze jakieśtam zasady dotyczące ich przetwarzania i udostępniania (a w nich zazwyczaj coś w stylu "Zabezpieczone dane z monitoringu są udostępniane tylko organom prowadzącym postępowanie w sprawie zarejestrowanego zdarzenia, np. policji, prokuraturze, sądom, które działają na podstawie odrębnych przepisów"), bez papieru na podkładkę nikt takiego czegoś nie udostępni typowi, który wiadomo, że to będzie dalej pchał w internet na całą Polskę. I nie chodzi o to, czy tam są jakieś faktyczne wizerunki czy cokolwiek na tych nagraniach, po prostu nie jest warte dyscyplinarki przekazanie tego Tedasowi, a dyscyplinarka wjedzie, bo to nie cieć za to udostępnienie odpowiada, tylko jakiś urzędas ze wspólnoty wyznaczony jako admin, względnie prezes/wiceprezes tejże, a oni bez mrugnięcia okiem do takiej dyscyplinarki doprowadzą, bo chcą mieć spokój i jakby co zabezpieczenie, że wyciągnęli konsekwencje.
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

Haczapurjan pisze: 08 wrz 2025, 20:12 Ktoś go potem o to zapytał w 2024 w Kanale Zero, jak wespół z Goździalską prowadzili program i Tede jakoś nieprzekonywająco się tłumaczył.
ZA TO TEN DAMSKI BOKSER JEST PRZEKONYWUJĄCY MÓWIĄC, ŻE NIE STARŁEM SOBIE RZEKOMEJ MELI Z MORDY BY DWA SŁOWA PÓŹNIEJ POWIEDZIEĆ, ŻE STARŁEM. WYMYŚLONA NARRACJA MU SIĘ PIĘKNIE ROZJECHAŁA. :rotfl: :lol:

@nobezprzesady SZMIT JEST OSOBĄ PUBLICZNĄ I MOŻNA JEGO WIZERUNEK UDOSTĘPNIAĆ
nobezprzesady

JESTEM_HIPHOPEM pisze: 08 wrz 2025, 20:53 @nobezprzesady SZMIT JEST OSOBĄ PUBLICZNĄ I MOŻNA JEGO WIZERUNEK UDOSTĘPNIAĆ
ja nie rozumiem twoich tekstów, bo co drugiego słowa nie słychać w kawałkach, ale potem sobie wchodzę na rapgenius i już rozumiem, więc ty też możesz przeczytać jeszcze raz to, co napisałem, i chociaż spróbować zrozumieć, że tam nie chodzi o udostępnianie wizerunku konkretnej osoby, czy publicznej, czy prywatnej, lecz o sam fakt udostępnienia nagrań z monitoringu poza trybem przewidzianym w ustalonych dla tegoż monitoringu zasadach (a które ustalone muszą być, albowiem za ich nieustanowienie się kary sypią: https://rbdo.pl/8000-zl-kary-dla-admini ... edur-rodo/), jaca, to nie jest specjalnie skomplikowane
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

slizgawka.org - twoje forum prawincze
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

nobezprzesady pisze: 08 wrz 2025, 20:59 ja nie rozumiem twoich tekstów, bo co drugiego słowa nie słychać w kawałkach, ale potem sobie wchodzę na rapgenius i już rozumiem, więc ty też możesz przeczytać jeszcze raz to, co napisałem, i chociaż spróbować zrozumieć, że tam nie chodzi o udostępnianie wizerunku konkretnej osoby, czy publicznej, czy prywatnej, lecz o sam fakt udostępnienia nagrań z monitoringu poza trybem przewidzianym w ustalonych dla tegoż monitoringu zasadach (a które ustalone muszą być, albowiem za ich nieustanowienie się kary sypią: https://rbdo.pl/8000-zl-kary-dla-admini ... edur-rodo/), jaca, to nie jest specjalnie skomplikowane
CZYLI MÓWISZ, ŻE TO NAGRANIE MOŻE MNIE KOSZTOWAĆ TYLKO 8 KLOCKÓW? JUTRO POGADAM O TYM Z PREZESEM WSPÓLNOTY.
Truten

Post autor: Truten »

45 dzień konfliktu na linii Kabaty - Ogrody Królewskie i jesteśmy w momencie szacowania ryzyka w kontekście ustawy RODO.

Jesteście koty w chuj :bowdown:

A jednego porządnego dissu dalej nie dostaliśmy :dunno:
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

JESTEM_HIPHOPEM pisze: 08 wrz 2025, 20:53 JEST PRZEKONYWUJĄCY
Przekonujący albo przekonywAjący

Tertium non datur
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

mam nadzieję że te nagrania zostaną udostępnione, chciałbym zobaczyć wszystkie próby boxingu domofonu :lol:
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

@Truten MI TAM SIĘ FEJM ZGADZA. KOMCIE SIĘ ZGADZAJĄ. NIE MUSZĘ SPEŁNIAĆ OCZEKIWAŃ ŚLIZGU.
Sionek

Post autor: Sionek »

Myślę, że cieć ze stróżówki za odpowiednią opłatą byłby skłonny zapomnieć o RODO. Tede pewnie by zamazał twarz Mesa żeby sobie i ochroniarzowi przypału nie robić
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Kiedy rzępolak coś wypuści
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Dobrze że się nie kompromituje na razie w social mediach.

Widzisz Pietrek, jak to dla ciebie lepiej nie pisać głupot i wrzucać odklejonych storek? Od razu powagi zyskujesz i przeczucie że kleisz coś mocnego.
Truten

Post autor: Truten »

I pół biedy kiedy domofony pytają cię o kod
a ty nie pamiętasz
Gorzej jak mylisz blok
Kandydat na szaleńca milczy od nocy z czwartku na piątek, zaczynam się martwić.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Ale tak na poważnie to chyba nie uważacie że 50latek który nawija
Ty, pizda śliska, to miał być diss track?
Jesteś kawał kurwiska, co sra gównem z piździska

Chcesz czuć się męsko, kiedy zatapiasz swe smutki?
A ja się obawiam, że te kjutki mają fiutki

Albo nawija PLISKA cokolwiek rozjebał, c'man y'all
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Sivestro

Szmidt zatacza kręgi jak Belmondo.

Odklejona storka po ćpaniu (w przypadku Mesa ta o bliźnie, u Belmondziaka schizy i paranoje że chcą go zabić), potem tydzień ciszy, i powolny powrót.
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2025, 21:23 przez Sivestro, łącznie zmieniany 1 raz.
VerminatorX

Post autor: VerminatorX »

Pewnie wytrzeźwiał i się zastanawia co odjebał w ciągu ostatniego miesiąca.
nobezprzesady

Sionek pisze: 08 wrz 2025, 21:11 Myślę, że cieć ze stróżówki za odpowiednią opłatą byłby skłonny zapomnieć o RODO. Tede pewnie by zamazał twarz Mesa żeby sobie i ochroniarzowi przypału nie robić
kiedyś jak zarabiali po 2-3 zł/h pewnie tak, ale teraz jak dostają minimalną, to średni interes skończyć z dyscyplinarką (która wleci na 99%, bo biurwa czy inny prezes muszą mieć podkładkę, że wyciągnęli konsekwencje, szczególnie jak jeszcze nie było kar w tym zakresie nakładanych przez prezesa UODO, i możesz trafić w ruletce nie 8k, tylko 80k)
Awatar użytkownika
Sivestro

Malloy pisze: 08 wrz 2025, 21:19 Ale tak na poważnie to chyba nie uważacie że 50latek który nawija
Ty, pizda śliska, to miał być diss track?
Jesteś kawał kurwiska, co sra gównem z piździska

Chcesz czuć się męsko, kiedy zatapiasz swe smutki?
A ja się obawiam, że te kjutki mają fiutki

Albo nawija PLISKA cokolwiek rozjebał, c'man y'all
Może nie są to magiczne punche, ale jednocześnie Mes nawija jakieś bezsensowne wypełniacze typu

"Poprze mnie Artur i poprze mnie Karciu" - kim są Artur i Karciu do chuja, z jakiej pizdy ten wers i czym ma zaimponować że jakieś randomy go popierają XD

Albo na przykład "Jezu ale mocne buchy napędzają moje nocne ruchy" XD 43 latek zachowuje się jak 15 letni słuchacz Ganja Mafii w 2012 gdy pierwszy raz wziął bucha z lufki za szkołą.

Wersy Tede chociaż są na temat, mimo że nie wszystkie punche są najwyższej jakości co przyznaję.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Artur to @2rzyn a Karciu to ja
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
ODPOWIEDZ