Boxing
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Boxing
Dziękuwa @ART
Jeśli Joyce poprawił obronę konkretnie pod Joyca to imo wygra, ale pytanie czy był w stanie zrobić cokolwiek. Nie odważyłbym się tej walki stawiać za pieniądze. Kibicuję Juggerowi bo imo ma większe szanse z resztą czołówki niż Zhilei. I brutalniejszy styl.
Jeśli Joyce poprawił obronę konkretnie pod Joyca to imo wygra, ale pytanie czy był w stanie zrobić cokolwiek. Nie odważyłbym się tej walki stawiać za pieniądze. Kibicuję Juggerowi bo imo ma większe szanse z resztą czołówki niż Zhilei. I brutalniejszy styl.
chuj wie tego juggernauta czy sie nauczyl przeciwko leworecznym bic juz, nie podejrzewam go o to ale wierze ze da rade, joyce vs usyk najlepsza walka do zrobienia w hw
swoja droga zajebiste ksywy, big bang vs juggernaut, jest hip hop
Dodano po 3 minutach 53 sekundach:
co on bedzie cala walke w kolko zapierdalal
swoja droga zajebiste ksywy, big bang vs juggernaut, jest hip hop
Dodano po 3 minutach 53 sekundach:
co on bedzie cala walke w kolko zapierdalal
Po pierwszej rundzie stawiam na Joyca. Wygląda na to że poprawił obronę a to najważniejsze, długofalowo łyknie zhileia kondycyjnie.
- the badman
- Artysta
no Zhang ma 40 lat a i tak jest szybszy póki co
Kurka rurka jednak nie bardzo poprawił tą obrone, on wygląda jakby zupełnie nie spodziewał się tych ciosów. Nie wiem czy on na przedniej nie powinien zacząć walczyć.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2023, 23:59 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja pierdole
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
O święty chuju, ale to sneaky było.
To wygląda jak walka dwóch upośledzeńców.
Dlaczego uważasz Zhileia za upośledzeńca?
- the badman
- Artysta
Przecież bardzo fajnie walczył, celował jak chciał.
zhang to oczywiscie eksperyment chinski polegajacy na ogoleniu goryla i wrzuceniu go do ringu
Dodano po 1 minucie 50 sekundach:
o kurwa ale rakieta ten cios, na powtorkach widac ze to kazdego moze usadzic, moze to nie byl podmieniony leszcz za joe joyca
Dodano po 1 minucie 50 sekundach:
o kurwa ale rakieta ten cios, na powtorkach widac ze to kazdego moze usadzic, moze to nie byl podmieniony leszcz za joe joyca
- the badman
- Artysta
Cios na cios, mało kto by pewnie to ustał. Rewanz z przehajpowanym Hrgoviciem git a Joyce to max Kownacki na obicie
- the badman
- Artysta
Tez tak to widziałem
To był wspaniały cios, nie podoba mi sie narracja że Joyce sie skonczyl bo szczeka przestała działać. Nadział się na taką kontre że to chuj. Od gościa co ma szybkie łapy i 130 kg.
Tak, ja też miałem zapunktowaną tamtą walkę z Hrgovicem dla Zhanga, od tamtego czasu uważam, że Hrgovic to nie jest zbyt poważny prospekt.
Tak, ja też miałem zapunktowaną tamtą walkę z Hrgovicem dla Zhanga, od tamtego czasu uważam, że Hrgovic to nie jest zbyt poważny prospekt.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2023, 0:10 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja bym bardzo chciał Sancheza z Hrgoviciem zobaczyć i postawił bym na Sancheza.