oldschool pisze: ↑16 paź 2021, 16:45
A masz jakieś dowody na 10 baniek czy cokolwiek popierającego tę tezę? Czy tak sobie rzuciłeś? To są jednak ogromne pieniądze, wątpię, że dostępne dla raperów póki co.
Tak sobie rzuciłem xD
Taco na cafe belga nawijał że odrzucił propozycje reklamy wódki za która miał dostać milion czysto, do ugrania milion trzysta a to było w 2018 roku więc tak mnie naszło że te 2 miliony za reklamę maka przy obecnych zasięgach Maty to chyba za mało
Symbolicznej daty, jeśli takiej potrzeba, szukałbym raczej w 2006, jak Samsung zrobił specjalny model telefonu we współpracy z Tede, w 2007 jak Sprite zrobił kampanię reklamową z Tede, nie wiem może w 2018 jak w każdym markecie na puszkach piwa EB byli Pezet, Sokół, Sitek, w każdym razie na pewno nie w 2021.
Hip Hop w Polsce wszedł do mainstreamu w 1995 wraz z sukcesem komercyjnym "Alboomu" Liroya, jak to jebło to media zaczęły lgnąć do rapu, a sam Liroy zgarnął fryderyka.
Jak widzę takie wymiany to chciałbym napisać ogarnięty gość z tego tatamaty, a potem przypomina mi się ostatnia książka, później post-laurka gdzie syn jest niemal powstańcem warszawskim i wszystko jak krew w piach, ehh
A, no i chłop przegrał beef z Dawidem Podsiadło
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag