FPL slizgawka.eu $$$$

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

vipdavid

Re: FPL slizgawka.eu $$$$

Post autor: vipdavid »

Wildcard w uzyciu idzieu mnie moi mili kompani od zabawy.

Zdejmuję Haalanda i robię kapitana Salahem.Terminarz Liverpoolu wygląda obiecująco.
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Też się skłaniam na C u Salaha ale to póki co takie 51-49%. Kurcze te Nothingham to nie takie placki, nie zdziwię się jak się skończy wymęczonym 2-1 dla LFC a City to walec
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Posłuchajcie wspominanego tutaj eksperta zanim ułożycie

Najlepszy piłkarz poprzedniego sezonu? Nie szkodzi, teraz ławka bo przyszedł Savinho
Bakan

Post autor: Bakan »

On się nie zna na piłce, tylko na algorytmach FPL. Niewiarygodny jest.
vipdavid

Post autor: vipdavid »

Kurwa Salah i Haland są tacy drodzy 😮‍💨

Komuś z was udało się upchnąć jednego i drugiego w składzie??
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Tak. Ale nie mnie.
Po gw6 coś pomyśle w tym kierunku bo jak się szalony norweg i ten z liverpoolu nie ogarną to nie wygram tej edycji a jestem, wg mnie, faworytem.
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Mam Salaha i Halaanda i Isaka i Gvardiola i Raye, da się to zrobić. Mój kolega w to upchnął jeszcze Trenta i Bernardo Silve. Tylko że to fart że tak im poszło a zaraz może zacząć punktówać Bruno a Salah/Haaland przestanie. Jak zawsze, szablon robi robote, lecąc szablonem będziesz okolo 100k na świecie a jak wpadniesz na dobry pomysł to lepiej
Bakan

Mam Haalanda, Salaha, Palmera i Trenta z piłkarzy premium. Tylko trzeba mieć obronę za 4,5, ale jest Konsa, Digne, Dunk, Burn, Livramento, Robinson więc kogoś tam można wybrać.
imcat

Post autor: imcat »

Kusi mnie wystrzelić z jakimś niszowym kapitanem na tę kolejkę w myśl zasadzie, że co kolejkę Salah z Haalandem nie będą walili po kilkanaście punktów. Haalanda nawet nie mam więc odpada, Salah w teorii łatwy mecz, chociaż Forest nie wygląda jakoś mega ogórkowo, ale rywali tez nie mieli z wyższej półki jak na razie. Jakoś mam wrażenie, że Salah po reprach nic wielkiego nie pokazywał (nie mam statystyk na potwierdzenie).

Kusi albo KDB, który ogólnie jest niszą i co mecz obija bramkę. Kusi Jota mający fajne staty z NFO, no i kusi Trent, który o dziwo jeszcze nie ma żadnej asysty. 3 czyste konta LFC to trochę wynik ponad stan i obawiam się, że w końcu coś wpadnie od głowy Wooda po jakimś rożnym, a wtedy bez żadnego zwrotu z przodu cały misterny plan w pizdu.

Na razie TAA na C zapisany, ale do deadline'u pewnie zmienię. Potencjalny zjazd w OR jak Haaland z Salahem wystrzelą znów, a TAA zrobi 2 punkty byłby pewnie jednym z większych w mojej historii zabawy w fantasy.
Bakan

potter pisze: 12 wrz 2024, 16:36 Posłuchajcie wspominanego tutaj eksperta zanim ułożycie

Najlepszy piłkarz poprzedniego sezonu? Nie szkodzi, teraz ławka bo przyszedł Savinho
Tak w ogóle, to jak się nazywa jego drużyna? Ile on ma pkt.?
imcat

Aż sobie sprawdziłem z ciekawości, 220pkt - co daje okolice 1.5kk w OR
https://fantasy.premierleague.com/entry/2767/event/3
Bakan

W sumie w porównaniu do tych głupot co pierdoli to spoko.
imcat

Gościowi na pewno trzeba oddać, że wyniki kręci dobre w OR praktycznie co sezon, przeważnie jego skład wygląda jak typowy szablon i tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

vipdavid pisze: 12 wrz 2024, 18:05 Kurwa Salah i Haland są tacy drodzy 😮‍💨

Komuś z was udało się upchnąć jednego i drugiego w składzie??
Ja mam obu, Smith-Rowe, Rogers i Joao Pedro w jednym składzie mi na to pozwolili.
imcat

Ostatecznie moim niszowym kapitanem został pierdolony Olie Watkins, dobry upgrade względem tego, że niedawno chciałem się go pozbyć. Wczoraj poszło info, że kontuzja niestraszna i ma grać, a ten Everton w obronie wygląda tragicznie fest, więc kiedy zajebać hattrick na przełamanie jak nie teraz? Na szczęście meczu nie obejrzę więc nie będę się wkurwiał jeśli podtrzyma formę i dalej będzie marnował wszystko. Teraz tylko trzymać kciuki by zaczął w podstawie xd.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Hochland jednak gra. Wczoraj się wystraszyłem tych newsów że ma żałobę i chuj, zamieniłem go na Salaha - będę pewnie żałował xD
Gvardiol ławka. Cudowna to będzie kurczę kolejka, jestem tego pewien w głębi duszy o tym wiem.
Bakan

Ja też opaska dla Salaha, po tym jak Haaland się na żółto zaświecił i jestem w dupie. Generalnie poza Norwegiem to same blanki mam.

Ps. Ale mam jeszcze Palmera…
imcat

Dziękuję Panie Olie Watkins, punkty Haalanda w miarę przykryte, szczególnie, że dużo osób mających go w składzie na C dało Salaha z teoretycznie łatwiejszym meczem i niepewnym występem Norwega. Na razie i tak kolejna czerwona strzałka w OR, ale do gry jeszcze Pedro, Havertz i Isak, więc przy odrobinie farta może uda się wskoczyć na zieleń jeśli Saka i obrona Arsenalu nie zbiorą grubych punktów.
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

43 punkty, dzięki pan Salah na C i dzięki pan Isak. Z drugiej strony gdybym dał Haalanda na C jak tłum to wynik byłby ponad 60 więc sklad oddaje.
imcat

KDB i Isak na żółto. Obaj średni kalendarz krótkoterminowo więc wskakuje podwojona ofensywa Lester na Everton, a potem dzika karta by to posprzątać. Panie Mavididi i Panie Vardy, proszę o pierwszy skład i dwucyfrówki.
ODPOWIEDZ