Bonson
Re: Bonson
15 lecie zespołu pieśni i tańca zaliczone.
Jestem sajko fanką Bonsa, to imo. top raper w kraju. Jeśli dobrze liczę to zaliczyłem z 8 koncertów, od HPPH począwszy.
I trochę zawód w związku z tym 15 leciem, bo
- nie wiem czy zagrano coś więcej niż na normalnych koncertach na trasach Bonsoul
- nie zagrali nic z nowej płyty
- nie wykorzystali potencjału gości, Junes mógł nawinąć coś więcej niż zwrotkę z Rap Addix. Mają w końcu kawałek razem, ma trochę materiału nagranego z Petem. Okoliczny Element to samo, tutaj Bonson ma nawiniętą najlepiej techniczną zwrotkę w tym kraju (https://www.youtube.com/watch?v=P7jzI9X ... rt_radio=1). Ale tej zwrotki nie nawinął, wielka szkoda.
- spodziewałem się, czegoś naprawdę wyjątkowego, powodu dla którego na takie biesiadne koncety się przychodzi - coś z Lepiej Się Witać? Coś co nie było grane jeszcze na koncertach? Zapowiedz nowego LP? Okolicznościowy numer zespołu BonSoul? Płytka urodzinowa dostępna tylko na koncercie?
Propsik za Palanta, fajnie było usłyszeć.
Fajnie, że Damian czuję szczęście, albo chociaż szczęścia szczątki. Fajnie, że zostaje z nami na scenie, bo z nim to lepsze miejsce. Czekam na 20 lecie.
Jestem sajko fanką Bonsa, to imo. top raper w kraju. Jeśli dobrze liczę to zaliczyłem z 8 koncertów, od HPPH począwszy.
I trochę zawód w związku z tym 15 leciem, bo
- nie wiem czy zagrano coś więcej niż na normalnych koncertach na trasach Bonsoul
- nie zagrali nic z nowej płyty
- nie wykorzystali potencjału gości, Junes mógł nawinąć coś więcej niż zwrotkę z Rap Addix. Mają w końcu kawałek razem, ma trochę materiału nagranego z Petem. Okoliczny Element to samo, tutaj Bonson ma nawiniętą najlepiej techniczną zwrotkę w tym kraju (https://www.youtube.com/watch?v=P7jzI9X ... rt_radio=1). Ale tej zwrotki nie nawinął, wielka szkoda.
- spodziewałem się, czegoś naprawdę wyjątkowego, powodu dla którego na takie biesiadne koncety się przychodzi - coś z Lepiej Się Witać? Coś co nie było grane jeszcze na koncertach? Zapowiedz nowego LP? Okolicznościowy numer zespołu BonSoul? Płytka urodzinowa dostępna tylko na koncercie?
Propsik za Palanta, fajnie było usłyszeć.
Fajnie, że Damian czuję szczęście, albo chociaż szczęścia szczątki. Fajnie, że zostaje z nami na scenie, bo z nim to lepsze miejsce. Czekam na 20 lecie.
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
- ConeyIsland
No lipka że nic z nowej płyty nie było, tak samo jak liczyłem na Spadały gwiazdy, bo czuję że pięknie by to wypadło live. Performens Junesa wybitnie słaby, typ se wpadł, nawinął swoje i nara cześć, a Okoliczni nawet fajnie wypadli imo chociaż widać że obycia na scenie to oni nie mają za grosz xD Klimat w klubie dobry był, fajnie było słyszeć jak tłumy lecą nie tylko refreny ale i całe zwroty starszych numerów, nie tylko tych "singlowych". Propsy też dla ludu za eleganckie potraktowanie Izabelki. A, no i support również dał radę + DJ jebnął mocarny set. Solpit z kolei na klipach zawsze taki chad że zero uśmiechu, gdzieś tam w tle se groźne minki porobi a na żywo to taka pocieszna mordzia jest 
+1, podbijam, ogólnie dużo Refluksu i Restartu, mało jakiegoś głębszego cofania się w przeszłość, a przy takim jubileuszowym koncercie trochę się o to prosiło. Goście bez pomyślunku, Junesa w takiej formule to ja nie wiem kto i po co wymyślił. Też bardzo liczyłem na Spadały gwiazdy, no i to chyba moje największe rozczarowanie, że tego nie zagrali. Poza tym spoko koncercik, spoko atmosfera, ale porównując chociażby do takiego Święta ławki WCK wiosną, to tam był rozmach, którego tu brakowało
- FruitOffTheWall
kocham ten projekt pana bonsa <3
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Spoiler
Spoiler
- ConeyIsland
ale brrrrruudd <3
Bonson znaczna część zwrotki wykorzystana z innego numeru 
już mu się pierdoli od dawania miliona zwrotek randomom.
nawet w klipie nie wystąpił jako jedyny
nawet w klipie nie wystąpił jako jedyny
BuRTi - Już nie boję się jutra (feat. Bonson, Kędzior) | prod. Baltik Beatz
szacun za wspomnienie Orzeua
aż dziwne, że tak się postarał jakimś randomom. Lepsza zwrotka niż niektóre z płyty
Acze feat. Bonson - Niemy Krzyk prod. Forgeth (OFFICIAL VIEDO)
kurwa ale kasztan, chyba dawno takiego nie było
Bons nic ciekawego
Równy poziom , Acze nie odstaje w żadnym stopniu, po prostu leje na socjale zupełnie jak ja. Wielkie 5! Forgeth.

Bons nic ciekawego
Równy poziom , Acze nie odstaje w żadnym stopniu, po prostu leje na socjale zupełnie jak ja. Wielkie 5! Forgeth.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Bonson ft. Dedis - Trochę nieba (prod. Emdot)
Chciałem przypomnieć o tym tracku. Leci od pół godziny na pętli. Ten bit to jest przecież arcydzieło, a tekst koi zranione życiem serduszko.
Ostatnio zmieniony 24 gru 2025, 19:49 przez Klaic, łącznie zmieniany 1 raz.
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
DUPY DALEJ DAJĄ DUPY TYM CO DALEJ GONIĄ ŚCIERWO
na pamięć a soulpete król, wiadomo
na pamięć a soulpete król, wiadomo
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
zajebisty kawałek, w młodości często słuchałem
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Jakie to życiowe wersy
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Równie życiowe jak "Jak ja jestem w Rap Addix, nie, to akceptuje inteligencje i wszystkie wady i zalety, kurwa, z naciskiem na wady, wszystkich że tak powiem Ania znowu, członków tej załogi". Staram się mieć tak samo ze swoją załogą XD
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy