Fryzury i zarosty
Moderator: wrubel
Re: Fryzury i zarosty
Nie zapuszczam wąsów, bo mi się znudziły.
Zastanawiałem się na kozią bródką z wąsami, bo aktualnie mam prawie 4cm spiky haircut
Myślałem nad połączeniu takiej fryzury z kozią bródką albo z kozią bródką z wąsami

Deftones - Back To School (Mini Maggit) (Official Music Video) / (Live Video) | Warner Vault
Filter - Take A Picture (Official Music Video)
Ale mi się po prostu znudziło, poza tym za dużo osób nosi w goatee w Gdańsku, a ja wole nosić coś co nikt prawie nie nosi, bo ja zawsze miałem tak, że muszę się się odróżniać od innych, bo wtedy czuje się wolny.
Zastanawiałem się na kozią bródką z wąsami, bo aktualnie mam prawie 4cm spiky haircut
Spoiler

Spoiler

Spoiler
Spoiler
Używacie kartacza, jeśli tak to jakiś polecacie? Pierwszy raz zapuściłem kilka włosków na brodzie i po dwóch miesiącach już tam się bajzel robi i pojedyncze zaczynają odstawać i wkurwiać #łoniaki, a ja zielony w sumie, czy iść z tym do barbera, żeby mi to ogarnął i podpowiedział o jakichś chujach mujach do pielęgnacji albo wyśmiał i kazał ściąć. Zaznaczam, że do 23 roku życia obcinałem łeb w domu na 9mm i elo i dopiero od roku idzie u fryzjerki legendarne boki i tył krótko, góra dłużej, więc proste rady prostych chłopaków jak znalazł, pzdr
Kartacz to bardziej do długiej brody, żebyś mógł ją sobie elegancko rozczesywać, a póki masz taki sobie zarost to wystarczy, że będziesz go po prostu zaczesywał zwykłym grzebieniem i używał olejku, jeśli się mylę, to proszę mnie poprawić, bo nie myli się tylko ten, który nic nie robi, a ja coś jednak robię, więc mogę się mylić
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Polecacie czy macie inne propozycje w podobnej cenie?
Moja aktualna fryzura i zarost na twarzy

Kolega z pracy powiedział, że wyglądam jak Wilkołak.
Spoiler

no ja bym zapuścił wąsa i tę podustnicę, bo wygląda to nieco śmiesznie. do tego zrobił kontur na policzkach ładniejszy i wycieniował boki głowy. nie jakoś bardzo, ale trochę. imo to by lepiej wyglądało, no ale jak kto lubi. można i też cosplayować wilkołaka.
- krakowski łotr
Na jaką długość u góry robicie buzz cuta?
o, ja se zrobie w grudniu. Takze podbijam pytanie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- krakowski łotr
No ja już drugi raz u barbera robiłem buzz cut + skin fade ale góre na 6mm a myśle czy sobie nie zajebać 3mm tylko wtedy lipa z cieniowaniem po bokach xD
3mm to już chujowo będzie, wal 6/9
ten post ssie pałę
ten post ssie pałę
- ToMojaStaraKsywka
Ostatnio kminilem co z włosami i nic nie wykminiłem. Mam czarne gęste włosy i zwykle płaciłem za ścinanie włosów maszynką na 3/5mm. Było mi polecane zapuszczanie włosów, ale wydaje mi się, że będą wkurwiające latem. Aka polecił mi te
https://lh3.googleusercontent.com/proxy ... cGMEXW2mow
https://arjenworld.pl/wp-content/upload ... 7x1024.jpg
https://arjenworld.pl/wp-content/upload ... e-boki.jpg
Ale nie wiem, może macie jakiś pomysł i może jak dbać o gęste włosy bo u mnie 1-1,5 dnia bez mycia to już łupież i tłusty włos. Zapraszam do hejtowania
P.S. nie mam zarostu, wieczny babyface

https://lh3.googleusercontent.com/proxy ... cGMEXW2mow
https://arjenworld.pl/wp-content/upload ... 7x1024.jpg
https://arjenworld.pl/wp-content/upload ... e-boki.jpg
Ale nie wiem, może macie jakiś pomysł i może jak dbać o gęste włosy bo u mnie 1-1,5 dnia bez mycia to już łupież i tłusty włos. Zapraszam do hejtowania
P.S. nie mam zarostu, wieczny babyface

- ToMojaStaraKsywka
Dlatego tu przyszedłem xD. Ale no opierdol te boki to mi chuja mówi
Wysłane z mojego CPH2185 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego CPH2185 przy użyciu Tapatalka
idziesz nie do geja jak juz to do kolezanki i mowisz tutaj trzy tutaj bez nakladki, grzywki prosze nie podcinac
albo pokazujesz np ten drugi link i ze chcesz takie boki, gore w sumie tez jak tam moze troche dluzsza zeby nie wygladac jak fredzel jakis
jak bedziesz mial wlosy obciete to ogarnij se jakis sensowny szampon czy cos, jak sa swiezo obciete w miare to sie nie powinny jakos chamsko przetluszczac, a jak dalej bedziesz mial jakis syf typu lupiez to idz do dermatologa czy cos
albo pokazujesz np ten drugi link i ze chcesz takie boki, gore w sumie tez jak tam moze troche dluzsza zeby nie wygladac jak fredzel jakis
jak bedziesz mial wlosy obciete to ogarnij se jakis sensowny szampon czy cos, jak sa swiezo obciete w miare to sie nie powinny jakos chamsko przetluszczac, a jak dalej bedziesz mial jakis syf typu lupiez to idz do dermatologa czy cos
idziesz do barbera mówisz elegancko side part i masz w chuju,powiń se na początek dobry szampon tak jak kolega mówił (Natura Siberica/Beluga) i jakąś świnie i zacznij już będziesz wyglądał elegancko 
wygladasz jak belmondziak ostatnimi czasy z tymi boczkami
ja bym zrobil fejda aktualnie, przytrzymal takiego cropa i zapuszczal do side parta wlasnie. tak mozesz powiedziec dobremu barberowi, powinien zrozumiec.
french crop by tu siadl, fade od 0mm na bokach, grzywe dobierze ci barber i bedziesz elegancki chlopak
Miał ktoś tak, że przetłuszczały mu się strasznie włosy i musiał je myć codziennie, ale jakoś z tego wyszedł i już mu się aż tak nie przetłuszczają? I jeśli tak, to jak?